Kailiukas
Siandien gavau toki Asos "kailiuka"
Labai mielas ir tvarkingai pasiutas, kol neispakabau is celofano netgi pamaniau, kad atrodo kaip tikras kailis.
Siuntinuka atnese i namus, keliavo lygiai septynias dienas.
laukiu šitos suknelės
Idomi suknele
Koks audinys virsus/apacia?
Koks audinys virsus/apacia?
QUOTE(preta @ 2011 11 13, 01:36)
Zodziu nevykes pirkinys
Nu va, ir gerai, kad nepirkau.
Yra koks galiojantis nuolaidos kodas?
QUOTE(tikinga @ 2011 11 11, 20:04)
Mergaitės, kaip suprasti, kurias prekes siunčia į LT? Niu kiek beišsirenku suknelių ir įsidedu į krepšį, man leidžia pasirinkt tik UK pristatymo galimybes?
Kai kurių firmų gaminių nesiunčia į LT, pvz Mango (nes mat ir Lietuvoj yra parduotuvės, o gal ir ne dėl to, nes juk kokia Vero Moda irgi yra, bet vis tiek siunčia) Tai būna parašyta prie prekės aprašymo.
O gal dabar su nemokamu siuntimu tik taip? Nes pastaruoju metu neužsisakinėjau, bet anksčiau buvo taip, kad kai nemokamas siuntimas, pirmame užsakymo žingsnyje galima rinktis tik UK delivery, o tolimesniame jau leidžia rinktis ir Europe
Sakykit, kap atskiriate batus su pasiltinimu nuo paprastu? Nes as kiek beatsidaryciau batu, kurie man atrodo zieminiais, nerandu, kad aprasyme butu tai parasyta.
QUOTE(Azazella @ 2011 11 16, 11:41)
Sakykit, kap atskiriate batus su pasiltinimu nuo paprastu? Nes as kiek beatsidaryciau batu, kurie man atrodo zieminiais, nerandu, kad aprasyme butu tai parasyta.
Anglijoje mažai batu kurie butų su pasiltinimu jei neparašyta kad su pasiltinimu vadinas jokio pasiltinimo ir nėra
QUOTE(preta @ 2011 11 13, 11:43)
Modelio ugio nera parasyta, bet pazymeta stai kas (per velai uzradau )
Size UK 8/ EU 36/ US 4 side neck to hem measures: 53cm/21in
Size UK 8/ EU 36/ US 4 side neck to hem measures: 53cm/21in
tai 53cm nera iki bambos ir tikrai nera labai trumpas. pvz man 170 ugio mano turimas 53cm megztinukas gaunasi tiesiai ant kumpiuku, t.y. virs klubu
QUOTE(pgituke @ 2011 11 16, 11:50)
tai 53cm nera iki bambos ir tikrai nera labai trumpas. pvz man 170 ugio mano turimas 53cm megztinukas gaunasi tiesiai ant kumpiuku, t.y. virs klubu
Toks ilgis buvo parasytas Asos prie megztuko aprasymo. Pasiemus ji is pasto ir apsivilgus tai toli grazu ne tiek centimetru pasirode, bet buvau susierzinus ir jau nebepamatavau savojo. Issiunciau atgal
Vėl galioja bonusten - 10 procentų nuo visko
Vakar gavau dzinsus bei zieda
Dzinsai realiai daaaaug grazesni, malonus prie kuno, graziai apsitempia, kantas graziai stovi, na zodziu super O ziedo fainumas Esu baisingai apsipatenkinus
Svarbiausia, kad usakyma dariau 10 d, o 15 d jau buvo prekes Lt
Dzinsai realiai daaaaug grazesni, malonus prie kuno, graziai apsitempia, kantas graziai stovi, na zodziu super O ziedo fainumas Esu baisingai apsipatenkinus
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 16, 12:53)
Vakar gavau dzinsus bei zieda
Gal issaugojot dzinsu nuoroda? Koki dydi emet? Kokiem gabaritams?
Labai gerai merginos rusu forume daro, meta nuoroda pirkinio, realia foto (kas netingi), tada raso koki dydi eme ir relias savo apimtis. Tada kitoms labai patogu issirinkti tinkama dydi.