Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Kailiukas

Siandien gavau toki Asos "kailiuka"
Labai mielas ir tvarkingai pasiutas, kol neispakabau is celofano netgi pamaniau, kad atrodo kaip tikras kailis.
Siuntinuka atnese i namus, keliavo lygiai septynias dienas.
Atsakyti
laukiu šitos suknelės ax.gif

user posted image
Atsakyti
Idomi suknele bigsmile.gif

Koks audinys virsus/apacia?
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 11 13, 01:36)
Zodziu nevykes pirkinys  schmoll.gif

Nu va, ir gerai, kad nepirkau.

Yra koks galiojantis nuolaidos kodas?
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2011 11 11, 20:04)
Mergaitės, kaip suprasti, kurias prekes siunčia į LT? Niu kiek beišsirenku suknelių ir įsidedu į krepšį, man leidžia pasirinkt tik UK pristatymo galimybes? unsure.gif

Kai kurių firmų gaminių nesiunčia į LT, pvz Mango (nes mat ir Lietuvoj yra parduotuvės, o gal ir ne dėl to, nes juk kokia Vero Moda irgi yra, bet vis tiek siunčia) smile.gif Tai būna parašyta prie prekės aprašymo.

O gal dabar su nemokamu siuntimu tik taip? Nes pastaruoju metu neužsisakinėjau, bet anksčiau buvo taip, kad kai nemokamas siuntimas, pirmame užsakymo žingsnyje galima rinktis tik UK delivery, o tolimesniame jau leidžia rinktis ir Europe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 15 lapkričio 2011 - 22:29
Sakykit, kap atskiriate batus su pasiltinimu nuo paprastu? Nes as kiek beatsidaryciau batu, kurie man atrodo zieminiais, nerandu, kad aprasyme butu tai parasyta.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 11 16, 11:41)
Sakykit, kap atskiriate batus su pasiltinimu nuo paprastu? Nes as kiek beatsidaryciau batu, kurie man atrodo zieminiais, nerandu, kad aprasyme butu tai parasyta.

Anglijoje mažai batu kurie butų su pasiltinimu smile.gif jei neparašyta kad su pasiltinimu vadinas jokio pasiltinimo ir nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 11 13, 11:43)
Modelio ugio nera parasyta, bet pazymeta stai kas (per velai uzradau  biggrin.gif )
Size UK 8/ EU 36/ US 4 side neck to hem measures: 53cm/21in

tai 53cm nera iki bambos ir tikrai nera labai trumpas. g.gif pvz man 170 ugio mano turimas 53cm megztinukas gaunasi tiesiai ant kumpiuku, t.y. virs klubu
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 11 16, 11:50)
tai 53cm nera iki bambos ir tikrai nera labai trumpas. g.gif  pvz man 170 ugio mano turimas 53cm megztinukas gaunasi tiesiai ant kumpiuku, t.y. virs klubu

Toks ilgis buvo parasytas Asos prie megztuko aprasymo. Pasiemus ji is pasto ir apsivilgus tai toli grazu ne tiek centimetru pasirode, bet buvau susierzinus ir jau nebepamatavau savojo. Issiunciau atgal ax.gif
Atsakyti
Vėl galioja bonusten - 10 procentų nuo visko wink.gif
Atsakyti
Vakar gavau dzinsus bei zieda wub.gif

Dzinsai realiai daaaaug grazesni, malonus prie kuno, graziai apsitempia, kantas graziai stovi, na zodziu super wub.gif O ziedo fainumas wub.gif Esu baisingai apsipatenkinus wub.gif
Svarbiausia, kad usakyma dariau 10 d, o 15 d jau buvo prekes Lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 16, 12:53)
Vakar gavau dzinsus bei zieda  wub.gif

Dzinsai realiai daaaaug grazesni, malonus prie kuno, graziai apsitempia, kantas graziai stovi, na zodziu super wub.gif  O ziedo fainumas  wub.gif  Esu baisingai apsipatenkinus  wub.gif
Svarbiausia, kad usakyma dariau 10 d, o 15 d jau buvo prekes Lt  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gal issaugojot dzinsu nuoroda? Koki dydi emet? Kokiem gabaritams? smile.gif

Labai gerai merginos rusu forume daro, meta nuoroda pirkinio, realia foto (kas netingi), tada raso koki dydi eme ir relias savo apimtis. Tada kitoms labai patogu issirinkti tinkama dydi.
Atsakyti