Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Bonpari @ 2012 01 20, 20:57)

jėga
aš siaubiu ir siaubu HM netu

QUOTE(ELlJA @ 2012 01 20, 22:26)
Aš pora mėn. sekiau šitą suknutę, bet vis nebūdavo dydžio,o paskui iš vis dingo iš prekybos. Ir šian netyčia užėjau ir žiūriu atnaujino pardavimą jos, tai griebiau iš kart, dabar labai laukiu atvykstant  wub.gif
Suknute

super
QUOTE(Mureanda @ 2012 01 21, 14:40)
o jums ASOS psl.dabar veikia? man jau kokias 15min errorą meta  unsure.gif  o kaip tik radau keletą daiktelių  doh.gif
Papildyta:
jau vėl veikia  thumbup.gif  ką gero perkat?  rolleyes.gif

tiksliai, o kas gero?
Atsakyti
Pas mus mieste yra H&M bet as ten retai ka gero randu smile.gif man tokia MNG ar UCB
daug geriau del kokybes smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiteirauti del Asos.com gal jus zinote ar siunciant i Lietuva kokios yra siuntimo islaidos? ir kiek laiko trunka siuntimas? ir ar nera i Lietuva gavus muito mokesciu? smile.gif
Labai aciu uz atsakyma
Atsakyti
Yra nemokamas siuntimas, uztrunka ivairiai, nuo savaites iki keliu, bet cia svenciu laikotarpiu suleteja. O siaip yra ir kainuojantys siuntimai, jeigu norima greitai per kelias dienas gauti. Apie muitus neteko girdeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 01 21, 22:37)
Yra nemokamas siuntimas, uztrunka ivairiai, nuo savaites iki keliu, bet cia svenciu laikotarpiu suleteja. O siaip yra ir kainuojantys siuntimai, jeigu norima greitai per kelias dienas gauti. Apie muitus neteko girdeti  smile.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Muitų negali būti, juk tai ES g.gif
Atsakyti
Šiandien nugriebiau tokią, kaip tiks vasarai prie romėniškų sandalų bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 01 21, 20:10)
jėga
aš siaubiu ir siaubu HM netu
super

ups blush2.gif tik dabar pamačiau, kad ne į HM temą įdėjau doh.gif biggrin.gif
man didžiausias liūdesys, kad Hm tiesiogiai nesiunčia į LT verysad.gif tik va įdomu kaip bus su kainom, kai uždės lietuviškas, tai pigiau gausis siunčiantis biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri turit kaip dydis kokybe?

http://www.asos.com/...S...1&clr=Black
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cybercat: 22 sausio 2012 - 16:46
Pagal ideja, tai si Mango megztukeli siuncia ir i Lietuva g.gif . Gal ka sudomins 4u.gif

http://www.asos.com/...spx?iid=1759038

Paziurejau, tai siandien Laundry, Karen Millen, Bronx (bent jau vyriski) batai mano krepsyje dar papildomai nupiginti. Gal ka domina, tai atkreipkite demesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 22 sausio 2012 - 17:24
Mureanda, super suknelė bigsmile.gif būtinai pasirodykit kai gausit smile.gif
Atsakyti
Dar niekad neteko grąžinti į Asos blush2.gif Sakykit, ar galima vienu siuntiniu atgal siųsti drabužėlius, kurie buvo užsakyti skirtingu metu? blush2.gif Nes priklijavau nuo grąžinimo lapo nuėmus tą lipduką su Asos adresu ir žiūriu, kad apačioj yra Order numeris. Tai galvoju, kad vienai suknelei tas nr. atitiks, o kitai ne biggrin.gif Ar jie nežiūri, kas ten parašyta? Kažkaip tikiuosi ir manau, kad jiem turėtų rūpėti tik tie grąžinimo lapai, kuriuos įdėjau į vidų g.gif Help! Bijau, kad kokių nesklandumų nebūtų po to...
Atsakyti