Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Tuomet ir aš svarais pirksiu smile.gif o ar tinka swedbanko kreditinė?
Atsakyti
QUOTE(ingrida4 @ 2012 01 18, 15:10)
Sveikos. Na as jau visa savaite bandau pasidaryti uzsakyma is ASOS bet kazkas man negerai ten.. Esu uzsiregistravus, Turiu auksine VISA kortele,kuri tinkama pirkimui internetu. Joje pinigu tikrai pakankamai. Zodziu vedu viska is eiles,pasirenku VISA,vedu card number,tada hard holder name,tada iki kada kortele galioja,spaudziu next step,ir man visa laika meta,kad-neteisingai suvesti duomenys,arba neteisingas numeris.. o tai noriu greiciau padaryti uzsakyma,gal turejote panasios patirites ir zinote kaip isspresti sia beda? unsure.gif

pasikartosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nihera @ 2012 01 18, 16:23)
Tuomet ir aš svarais pirksiu smile.gif o ar tinka swedbanko kreditinė?

Manau neturi esmės, kurio banko, visas kreditines turėtų priimti 4u.gif

QUOTE(ingrida4 @ 2012 01 18, 16:25)
pasikartosiu  smile.gif

Tai Jūs dar tik registruojatės asos ar jau apmokat pinigus?

Man ne su Asos o su kita parduotuve panasiai buvo registruojantis.
Savo varda pavarde turite vesti butent taip, kaip nurodyta ant korteles, ir atkreipkit demesi i galiojimo datą. Dažnai suvesdavau ne tokią, nes užsienyje datos iškitos pusės vedamos.
Atsakyti
na va, dariau užsakymą ir štai kokį laišką gavau:

Unfortunately, we were unable to complete your order. Your card issuer advised us of the following reason:
Your card has been declined.

Nesuprantu, kodėl, nes kortelėje pinigų tikrai užtektinai, ir visus kodus suvedu teisingai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nihera @ 2012 01 18, 16:43)
na va, dariau užsakymą ir štai kokį laišką gavau:

Unfortunately, we were unable to complete your order. Your card issuer advised us of the following reason:
Your card has been declined.

Nesuprantu, kodėl, nes kortelėje pinigų tikrai užtektinai, ir visus kodus suvedu teisingai..  g.gif

užregistravot ją saugiuose atsiskaitymuose? nes man taip buvo su nauja swedbank'o VISA
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 18, 15:30)
Manau neturi esmės, kurio banko, visas kreditines turėtų priimti  4u.gif
Tai Jūs dar tik registruojatės asos ar jau apmokat pinigus?

Man ne su Asos o su kita parduotuve panasiai buvo registruojantis.
Savo varda pavarde turite vesti butent taip, kaip nurodyta ant korteles, ir atkreipkit demesi i galiojimo datą. Dažnai suvesdavau ne tokią, nes užsienyje datos iškitos pusės vedamos.

dekui,kad greitai atsaketev 4u.gif na as jau uzsiregistravus ir vedu ta "apmokejimo pasirinkimo buda" ir kaip supratau viska butina is eiles susivesti,nes as is pradziu varda,pavarde mazosiomis suvedziau,tada istryniau,per nauja. o galioja data vedu- menuo/metai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ingrida4 @ 2012 01 18, 15:51)
dekui,kad greitai atsaketev 4u.gif  na as jau uzsiregistravus ir vedu ta "apmokejimo pasirinkimo buda" ir kaip supratau viska butina is eiles susivesti,nes as is pradziu varda,pavarde mazosiomis suvedziau,tada istryniau,per nauja. o galioja data vedu- menuo/metai?  g.gif

na visaip bandau,nezinau,vis tiek man tuos errorus meta.. sad.gif( jau nervas ima.. o cia nebutina paypal sistemoje buti uzsiregistravus?
Atsakyti
QUOTE(ingrida4 @ 2012 01 18, 16:57)
dekui,kad greitai atsaketev 4u.gif  na as jau uzsiregistravus ir vedu ta "apmokejimo pasirinkimo buda" ir kaip supratau viska butina is eiles susivesti,nes as is pradziu varda,pavarde mazosiomis suvedziau,tada istryniau,per nauja. o galioja data vedu- menuo/metai?  g.gif
Papildyta:
na visaip bandau,nezinau,vis tiek man tuos errorus meta.. sad.gif( jau nervas ima.. o cia nebutina paypal sistemoje buti uzsiregistravus?

Aj tai Jūs per paypalą apmokate ne tiesiai iš kortos? Tada pirma būtina užsiregistruoti paypale ir turėti ten accountą. Tik tada leis per jį.
Aš tai tiesiai apsiprekinu iš kortelės. Pasirenku apmokėjimo būdą VISA, suvedu saugos kodą nuo kitos kortelės puses ir apmoku. man taip paprasčiau ir greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 18, 16:05)
Aj tai Jūs per paypalą apmokate ne tiesiai iš kortos? Tada pirma būtina užsiregistruoti paypale ir turėti ten accountą. Tik tada leis per jį.
Aš tai tiesiai apsiprekinu iš kortelės. Pasirenku apmokėjimo būdą VISA, suvedu saugos kodą nuo kitos kortelės puses ir apmoku. man taip paprasčiau ir greičiau  4u.gif

ne,ne ne per paypala smile.gif tiesiogiai noriu.. bet kodel man neleidzia nesuprantu man ismeta ''the card number contains invalid characters''

gal as ne ta koda vedu VISA as vedu 16 skaitmenu,ar taip?
Atsakyti
QUOTE(ingrida4 @ 2012 01 18, 17:13)
ne,ne ne per paypala  smile.gif  tiesiogiai noriu.. bet kodel man neleidzia nesuprantu man ismeta ''the card number contains invalid characters''

Čia Jūs pirmą kartą apmokinėjat? Jei norit, parašykit į až savo emailą, ten gal būtų paprasčiau Jums padėti. Nes aš kai pirkus nemažai kartų, mano duomenys išsisaugojo, tai tik security kodą suvedu ir viskas. Kaip pirmą kartą apmokinėjau, jau net nepamenu, akip ten vyksta viskas. Na bet panašu, kad blogus duomenis suvedat...
Papildyta:
QUOTE(ingrida4 @ 2012 01 18, 17:13)
ne,ne ne per paypala  smile.gif  tiesiogiai noriu.. bet kodel man neleidzia nesuprantu man ismeta ''the card number contains invalid characters''

emmm nu gal kvailai nuskambės, bet patikrinkit, kai vedat kortelės skaičius, jei įsijungus laptope kalba lietuvių, tai vietoj skaičių gali rašyti raides ir dėl to Jums rašo, kad invalid characters. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2012 01 18, 16:47)
užregistravot ją saugiuose atsiskaitymuose? nes man taip buvo su nauja swedbank'o VISA

jau užregistravau smile.gif ir viskas pavyko. Gavau patvirtinimo laišką, tai jau viskas ok turbūt thumbup.gif
o kurjeris į namus pristatys, ar gausiu pranešimą į pašto dėžutę?
Atsakyti
aš irgi visą laiką moku iš mamos auksinės Visos ir dar niekad jokių problemų nebūna g.gif: Viską suvedu ir vsio. Tik dar nepamirškit to apsaugos kodo iš 3 skaičių kitoj pusėj (prie parašo)
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 01 18, 02:02)
Norejau pirkti 10- 12d bet laime kai uzsakienejau buvo tik 8d. Ir labai gerai,nes ir 8d, kaip maisas kabo. Patinka smile.gif

aš šitą prie saved items laikau irgi biggrin.gif man patiko, kad ji tokia "maišinga" rolleyes.gif bet dabar galvoju, jei paprastai imu 8 dydį, gal šitos 6 sakytis g.gif
Papildyta:
Niekas tokių pirštinių nepirkot? Tokios linksmos pasirodė biggrin.gif
http://www.asos.com/...p;clr=Dalmation
Atsakyti