Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Monrutė @ 2012 01 17, 16:11)
et, kaip tik turiu tokių spalvų drabužių...
nu bet kaip su tokiais kulnais ir platforma vaikščioti?
o gal kas pirkot, ar patogūs?

Man atrodo turetu buti patogus, nes priekyje platforma,
tokiu pat neturiu, bet turiu panasius, kadangi esu auksta
ir siaip nepavaikstau ant tokiu kablu, bet vienus radau,
priekis gal 3cm platoforma ir kulnas apie 7cm gal 8, tai atrodo
lyg stoveciau ant zemes lygiapadziais batais smile.gif nes kai priekyje nera
platformos atrodo vercia atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
Monrute tie juodi su melyyynais... Labai sexy blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 01 16, 16:30)
Atejo siandien 2 siuntiniai (musu pirmieji) thumbup.gif
Viena siuntini pastininke ryte uznese, o kita DPD vyrukas.
Jeigu idomu parasysiu vakare ar tiko ir ar patiko.

DPD zinojau kaip sekti. o sakykit ta, kuris pastu keliavo, yra galimybe kazkur paziureti? Pirmam puslapy neradau, kad butu parasyta  ax.gif  4u.gif

O is kur zinoti kas tau siuntini siuncia?
Atsakyti
QUOTE(Hollywood @ 2012 01 17, 16:05)
Aciu!  4u.gif  4u.gif Pagaliau, buvau nuemusi visas varneles  doh.gif
Super, dabar ir as gausiu smile.gif o kazin jei pasidaryciau SMS
kad atsiustu, ar nenurasinetu man uz sms pinigu? Gal kuri
esate pasidariusi?  mirksiukas.gif

pas mane pazymeta viskas, bet jokiu zinuciu nieks nesiuncia schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

Norejau pirkti 10- 12d bet laime kai uzsakienejau buvo tik 8d. Ir labai gerai,nes ir 8d, kaip maisas kabo. Patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 01 17, 19:42)
O is kur zinoti kas tau siuntini siuncia?

jeigu DPD - tai i emaila atsiuncia sekimo koduka.
jeigu pastas - tai My account'e parasyta Shipped.
Na, as taip supratau. Jeigu 3-cia siuntini atnes pastininke, tai reiskia pasitvirtins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hollywood @ 2012 01 17, 18:15)
Man atrodo turetu buti patogus, nes priekyje platforma,
tokiu pat neturiu, bet turiu panasius, kadangi esu auksta
ir siaip nepavaikstau ant tokiu kablu, bet vienus radau,
priekis gal 3cm platoforma ir kulnas apie 7cm gal 8, tai atrodo
lyg stoveciau ant zemes lygiapadziais batais smile.gif nes kai priekyje nera
platformos atrodo vercia atgal  mirksiukas.gif

QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 17, 19:40)
Monrute tie juodi su melyyynais... Labai sexy blush2.gif  ax.gif

nu gal g.gif gaila juodų jau dydžių nieko nėr doh.gif
Atsakyti
Batukai gražūs, bet ne mano stiliaus ax.gif Bet kai kitos eina, man gražu 4u.gif Pati neičiau, nes atrodyčiau, kaip žirafa biggrin.gif

Toooookią suknelę užmačiau, beto brangoka doh.gif galėtų pažert dar kokių nuolaidos kodų. O gal pažerta, tik aš nežinau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 01 18, 03:02)
user posted image

Norejau pirkti 10- 12d bet laime kai uzsakienejau buvo tik 8d. Ir labai gerai,nes ir 8d, kaip maisas kabo. Patinka smile.gif

Turiu ir as tokia. Man irgi ji plati. Betgi tokia ir parodyta. Tinka ir susikisus i kelnes ar sijona. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif norėčiau užsisakyti šią suknelę, dar niekad neužsakinėjau iš asos pati. Todėl norėčiau patarimo
http://www.asos.com/.....0Skater Dress

Nelabai suprantu, kodėl kaina eurais ir svarais skiriasi, išvertus į litus 62,89 eu gaunasi ~213 Lt, o 45 gbp - ~187 Lt. Taigi kuria valiuta turėčiau apmokėti siuntinį? Ar gali taip skirtis kaina, ar kažko tiesiog nesuprantu 4u.gif smile.gif

Taip pat norėjau paklausti, ar tiks apmokėjimui mano kreditinė swedbank kortelė, beje, su ja kažkodėl nepavyko prieš mėnesį užsakyti ryanair bilietų, nros visad anksčiau veikė. Ačiū už atsakymus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Na as jau visa savaite bandau pasidaryti uzsakyma is ASOS bet kazkas man negerai ten.. Esu uzsiregistravus, Turiu auksine VISA kortele,kuri tinkama pirkimui internetu. Joje pinigu tikrai pakankamai. Zodziu vedu viska is eiles,pasirenku VISA,vedu card number,tada hard holder name,tada iki kada kortele galioja,spaudziu next step,ir man visa laika meta,kad-neteisingai suvesti duomenys,arba neteisingas numeris.. o tai noriu greiciau padaryti uzsakyma,gal turejote panasios patirites ir zinote kaip isspresti sia beda? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nihera @ 2012 01 18, 15:06)
Nelabai suprantu, kodėl kaina eurais ir svarais skiriasi, išvertus į litus 62,89 eu gaunasi ~213 Lt, o 45 gbp - ~187 Lt. Taigi kuria valiuta turėčiau apmokėti siuntinį? Ar gali taip skirtis kaina, ar kažko tiesiog nesuprantu  4u.gif smile.gif

O geras, niekad neatkreipiau demesio... pasiskaičiavau, nugi rimtai. gerai, kad aš visad svarais perku kažkaip man geriau skaičiaujasi. Bet toks nemažas skirtumas sakyčiau, juolab, kad svaras gerokai pabranges. g.gif
Atsakyti