Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Atejo siandien 2 siuntiniai (musu pirmieji) thumbup.gif
Viena siuntini pastininke ryte uznese, o kita DPD vyrukas.
Jeigu idomu parasysiu vakare ar tiko ir ar patiko.

DPD zinojau kaip sekti. o sakykit ta, kuris pastu keliavo, yra galimybe kazkur paziureti? Pirmam puslapy neradau, kad butu parasyta ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Man patiko Distancijos paltas smile.gif
Atsakyti
mergaites padėkit 4u.gif pagaliau pasiėmiau Visa virtuon kortele ir dabar galvoju, ar tam kad ja atsiskaityt asos man dar reikia susikurti sąskaitą paypal ar galima ja ir tiesiogiai???
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 01 16, 12:16)
Jei asos.com atsiunte ne ta ruba, kuris buvo uzsakytas, ir dabar as ji nusipirkau be papildomo nuolaidos kodo, ar turiu pagrinda prasyti, kad asos.com grazintu man kainos skirtuma?

o tada jis buvo su nuolaida?
Papildyta:
QUOTE(sausis1 @ 2012 01 16, 16:10)
mergaites padėkit  4u.gif  pagaliau pasiėmiau Visa virtuon kortele ir dabar galvoju, ar tam kad ja atsiskaityt asos man dar reikia susikurti sąskaitą paypal ar galima ja ir tiesiogiai???

Galit ir tiesiogiai kortele moket, ne per PayPala. Bet ja reik "uzregistruot" asos'e, na ivest korteles duomenis
Atsakyti
ačiū, jei kas neišeis tai vėl klausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 01 16, 15:30)

DPD zinojau kaip sekti. o sakykit ta, kuris pastu keliavo, yra galimybe kazkur paziureti? Pirmam puslapy neradau, kad butu parasyta  ax.gif  4u.gif

Idomu 4u.gif

Kuris pastu keliavo neimanoma sekti.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 01 16, 17:30)

DPD zinojau kaip sekti. o sakykit ta, kuris pastu keliavo, yra galimybe kazkur paziureti? Pirmam puslapy neradau, kad butu parasyta  ax.gif  4u.gif

Labai idomu 4u.gif laukiam išsamių komentarų apie gautus siuntinukus thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, ar turit isparduotuve, kur netikusius daiktus parduodat? ar tiesiog siunciat atgal.
O gal ka sudomintu sie grazuoliai. Pastveriau 6 numeri ir ryskiai per dideli, einant smukineja nuo kojos.
Ir atsiprasau, jei ne vietoj pasireiskiau
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 01 16, 16:14)
o tada jis buvo su nuolaida?

Jis buvo su nuolaida ir naudojau nuolaidini koda, kuris dabar nebegalioja. Bet jau gavau atsakyma is asos, kad grazins kainos skirtuma, perkant be kodo.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 01 16, 16:30)

labai įdomu blush2.gif

QUOTE(sasiska @ 2012 01 16, 19:27)
mergaites, ar turit isparduotuve, kur netikusius daiktus parduodat? ar tiesiog siunciat atgal.

aš tai išsiunčiau atgal 4u.gif atkeliavo jau po švenčių, kai jau nelabai bereikėjo biggrin.gif tai į tos suknelės vietą vietą kelias kitas geriau pasiimsiu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 16 sausio 2012 - 19:46
Gavom siandien:
Dukrai ilgos kojines
user posted image

Dukrai raitilininko kelnes smile.gif
Dukra 177 ugio, tai truput tempia gumos/kilpos, tai nueme nuo pedu. kalaskiu viduje yra pastorinta medziaga ir sustiguota. kelnes labiau storos, nei plonos. siuo metu labai gerai nesiot.
user posted image

man sijonas
user posted image

Papildyta:
Dukrai tunika
user posted image

biggrin.gif Dukrai kailiniai
user posted image

Dukrai bateliai
user posted image

turejo but man palaidine
uzsisakiau 16 dydi, o atsiunte 6 blink.gif ka dabar daryt? kas turit kantrybes, parasykit man i AZ kokie veiksmai turi but mano 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 16 sausio 2012 - 20:29
QUOTE(Mureanda @ 2012 01 16, 19:45)
aš tai išsiunčiau atgal  4u.gif 

as sakiau pabandysiu kokia savaitele pareklamuot, gal kas susidomes, nes batukai sunkoki, tai siuntimas tikrai bus daugiu nei uz kila, pobrangis gausis.
Atsakyti