Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(vienintelė @ 2012 01 13, 09:04)
visai gundausi ir aš ką nors išsirinkti, bet labai bijau dėl dydžių, gal pasakysit, man reikia 34(xs) tai turėtu būti 6 ar taip? Nors kartais ir xs čiut per dideli( kelnės ir sijonai). Kaip su dydžiais atitinka ar didesni/mažesni?

aš prieš pirkdama pasižiūrėjau asos size guide nurodytus kiekvieno dydžio išmatavimus cm ir pataikiau idealiai.
Atsakyti
Vienintele - 6 smile.gif arba kartais buna net 4, bet ten jau XXS smile.gif as pati XS nesioju perku visada 6 smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif gal kas turit sia suknele? http://www.asos.com/...w...-1&clr=Lime idomu ar realiai taip pat atrodo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2012 01 13, 20:50)
aš prieš pirkdama pasižiūrėjau asos size guide nurodytus kiekvieno dydžio išmatavimus cm ir pataikiau idealiai.

QUOTE(Hollywood @ 2012 01 13, 22:23)
Vienintele - 6 smile.gif arba kartais buna net 4, bet ten jau XXS smile.gif as pati XS nesioju perku visada 6 smile.gif

dėkui, bandysiu tada ir aš ko nors gražaus ieškotis smile.gif
Atsakyti
niekada nebandziau, bet noreciau ismeginti ;]
tik beda ta, kad niekad nepirkau nieko internetu ir tiesa sakant nelabai moku tai daryti ;]
Atsakyti
QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 14, 22:23)
niekada nebandziau, bet noreciau ismeginti ;]
tik beda ta, kad niekad nepirkau nieko internetu ir tiesa sakant nelabai moku tai daryti ;]

Pirmas kartas kažkada visiems būna, reikia žinoti ko nori , savo dydžius, susirandi parduotuvę ir perki. Aš taip pat esu paieškose kokteilinįs suknutės smile.gif
Atsakyti
Jei asos.com atsiunte ne ta ruba, kuris buvo uzsakytas, ir dabar as ji nusipirkau be papildomo nuolaidos kodo, ar turiu pagrinda prasyti, kad asos.com grazintu man kainos skirtuma?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Varvinu akis i si paltuka ir nesuprantu man jis grazus ar toks vidutiniskas.. Paltukas PS. juodos spalvos.
Norejau paklausti, gal kuri turite? kaip maedziaga, ar plonytis ar storesnis truputi? koki dydi geriau rinktis (mazinta, didinta?) jei normaliai nesioju 38 ax.gif Aciu mergaites uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Kodel jus asos.fr ziurit? Kaina tai oho, ir modelis man ne kazka...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 01 16, 15:45)
Kodel jus asos.fr ziurit? Kaina tai oho, ir modelis man ne kazka...

Nes fr gyvenu.. smile.gif Man juodas prasciau ziurisi, oranzinis labai graziai atrodo, bet tokios spalvos niekur nepriderinciau.. Is kitos pard buvau fantastiska nusiziurejus bet kai jau norejau pirkt tai nebebuvo nes ispardavimai unsure.gif tai dabar bandau ka nors rast save paguost del ano palto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 01 16, 14:53)
Nes fr gyvenu.. smile.gif Man juodas prasciau ziurisi, oranzinis labai graziai atrodo, bet tokios spalvos niekur nepriderinciau.. Is kitos pard buvau fantastiska nusiziurejus bet kai jau norejau pirkt tai nebebuvo nes ispardavimai  unsure.gif  tai dabar bandau ka nors rast save paguost del ano palto  biggrin.gif

laredoute.fr rasciau kazka grazesnio ir uz grazesne kaina. ax.gif Na, cia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 01 16, 15:56)
laredoute.fr rasciau kazka grazesnio ir uz grazesne kaina. ax.gif Na, cia mano nuomone.

Gal ir imanoma, nesigincyju, bet siuo metu nieko idomaus nemaciau.. blush2.gif
Atsakyti