Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(stuleju @ 2012 01 12, 17:42)
SALE10 kodukas tikrai veikia, ka tik apsipirkau su juo smile.gif

suveikė thumbup.gif paltukas prigriebtas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monrutė: 12 sausio 2012 - 16:59
Labukas, turiu klausimą, noriu užsakyt pirmą kartą iš asos ir kilo toks kvailas klausimas, ar nurodant adresą naudojate lietuviškas š, č, ž, ir kitas raidės ar ne? nes jei rašysiu be jų klausimas ar siuntinys nepasiklys????
Atsakyti
QUOTE(sausis1 @ 2012 01 12, 19:56)
Labukas, turiu klausimą, noriu užsakyt pirmą kartą iš asos ir kilo toks kvailas klausimas, ar nurodant adresą naudojate lietuviškas š, č, ž, ir kitas raidės ar ne? nes jei rašysiu be jų klausimas ar siuntinys nepasiklys????

As tai nerasau, manau kad nereikia ju rasyti smile.gif Ir tikrai siunta jus pasieks smile.gif Nes poto nesupras smile.gif
Atsakyti
dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sausis1 @ 2012 01 12, 20:07)

Nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2012 01 09, 14:07)
SALE10 vėl galioja smile.gif
Kodą vest prie prierašo promo code

aš gal akla, bet nematau, kur vesti tą kodą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2012 01 12, 20:32)

Kiek atsimenu kai jau moki, kai viska suvedi pries atliekant uzsakyma, priespaskutinis zingsnis po visu sarasu ka uzsakai ten yra eilute promo code, ten paspaudi ir atsidaro kur suvesti, is karto langelio nesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2012 01 12, 20:32)

as irgi neseniai buvau tokia cool.gif ir man niekas nepadejo. ir pirma siuntini be jokiu kodu uzsakiau, kol rusiskam puslapyje nepadejo biggrin.gif
kai suvesit banko korteles duomenys (dar be tu 3-ju skaiciu), pereisit i kita langa, tai ten po Order Summary po suma yra parasyta:

Promo code or NUS Extra student number (ir trikampiukas ant galo) paspaudziat - atsiranda langelis i kuri vesit koda. vat wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 12 sausio 2012 - 20:51
Sveikutės,

Mergaitės, o Asos vis dar turi vaikų rūbelių skyrių ar jau nebėr sad.gif? Jau taip paslėpė, kad niekaip nerandu doh.gif
Padėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 01 12, 23:46)
Sveikutės,

Mergaitės, o Asos vis dar turi vaikų rūbelių skyrių ar jau nebėr sad.gif? Jau taip paslėpė, kad niekaip nerandu  doh.gif
Padėkit  4u.gif

Panašu, kad nebėr 4u.gif
Atsakyti
visai gundausi ir aš ką nors išsirinkti, bet labai bijau dėl dydžių, gal pasakysit, man reikia 34(xs) tai turėtu būti 6 ar taip? Nors kartais ir xs čiut per dideli( kelnės ir sijonai). Kaip su dydžiais atitinka ar didesni/mažesni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 13 sausio 2012 - 09:05
Sveikos, gal kas turite šią suknelę ir galite apie išmatavimus pasakyti. Mano klubai yra apie 115cm, kažin ar nebus per maža 18 dydžio
O gal kas turite ir norite jau parduoti mano dydžio
user posted image
Atsakyti