Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 12, 10:08)
Sveikos,

Norėjau pasiteirauti.... Turbut kažkas iš jūsų turit šią suknelę.. Norėčiau išgirsti komentarus

http://www.asos.com/...W...1&clr=Black

Buvo jau rasyta apie sia suknele, netingekit pavartyt temos mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi oi oi.. Kokie mes nedraugiski,atrodo pasaulis sustos jeigu neatsakysime smile.gif Juk niekas nepraso litanijos rasyti wink.gif Ta ka parasei galejai parasyti atsakyma iskarto...keliais zodziais..

Gal zmogus del laiko stokos negali perziureti visos temos ir ja sekti, o ne del tingejimo, kaip teigi Tu. Na, bet jeigu taip sunku atsakyti, tai bala nemate. smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 01 11, 23:26)

Papildyta:

neturit korteles banko? kodel norit jungtis? smile.gif

Taip, del korteles smile.gif

Kas pirkot Asos paltus, ar jie atitinka dydi? Tarkim cia, LT, pirkciau M dydi, bet pagal Asos ismatavimu lentele man is ju reiktu 12. Ar teisingi tie ismatavimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagutte @ 2012 01 12, 13:51)
Kas pirkot Asos paltus, ar jie atitinka dydi? Tarkim cia, LT, pirkciau M dydi, bet pagal Asos ismatavimu lentele man is ju reiktu 12. Ar teisingi tie ismatavimai? smile.gif

Aš pirkau, Lietuvoj pirkčiau L dydį, Asos ėmiau 12 ir tiko..
Atsakyti
QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2012 01 12, 13:59)
Aš pirkau, Lietuvoj pirkčiau L dydį, Asos ėmiau 12 ir tiko..

O pagal ismatavimus irgi 12dydi atitinka pagal Asos lentele? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 12, 12:39)
Oi oi oi.. Kokie mes nedraugiski,atrodo pasaulis sustos jeigu neatsakysime smile.gif Juk niekas nepraso litanijos rasyti wink.gif Ta ka parasei galejai parasyti atsakyma iskarto...keliais zodziais..

Gal zmogus del laiko stokos negali perziureti visos temos ir ja sekti, o ne del tingejimo, kaip teigi Tu. Na, bet jeigu taip sunku atsakyti, tai bala nemate. smile.gif)))

Visu pirma, prasau netujint, mes ne drauges. Antra, visai nepyktibiskai parasiau ir skirtingai nei Jus, perverst tema netingiu. Ir atsiliepima ne as rasiau ir nepamenu ka rase
Atsakyti
ooo ASOS papildomas 10% sale prekems thumbup.gif

ups ir dar neveikia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monrutė: 12 sausio 2012 - 13:58
QUOTE(sagutte @ 2012 01 12, 14:19)
O pagal ismatavimus irgi 12dydi atitinka pagal Asos lentele? smile.gif

nevisai, daugiau i 14 puse, plius stambus kaulai ir peciai. Bet surizikavau 12 ir tiko, nes UK apsipirkdama visada 12 jamu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2012 01 12, 15:23)
nevisai, daugiau i 14 puse, plius stambus kaulai ir peciai. Bet surizikavau 12 ir tiko, nes UK apsipirkdama visada 12 jamu smile.gif

Aisku, mano kaip tik siauri peciai ir sukneles 10 dydi perku, tai reik tiketis, kad tiks. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 01 12, 13:54)
ooo ASOS papildomas 10% sale prekems thumbup.gif

ups ir dar neveikia unsure.gif

patikrinau, man veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 01 12, 16:30)
patikrinau, man veikia smile.gif

jau dabar matyt veikia, nes kai gavau meilą kelis kartus neveikė
liuks thumbup.gif

ačiū
Atsakyti