Sveikos,
Ateinu pakomentuoti sio megztukelio.
Buvau idejus prie naujausiu pirkiniu, bet manau geriausia pakomentuoti butu cia, prie Asos temos.
Pradesiu nuo to, jog ziauriai laukiau jo, patiko viskas - ir sudetis, ir spalva, ir pynes Bet gavau ir.. ruosiuosi siusti atgal.
Kas sake, jog bus trumpas, tas buvo teisus. Net man su 165 ugiu megztukelis vos vos tedengia bamba. Negana to, dar ir rankoves kazkokios neaiskios . Ju ilgis tera tik iki rieso kauliuko. Tai gaunasi nei normalaus ilgio, nei 3/4.
Zodziu nevykes pirkinys
Braukiu ir ash. Tai kokio ugio tada modelis, kad jai normalaus ilgio tas megztinis atrodo? Man toks ilgis butu pats tas
QUOTE(GinCherry @ 2011 11 13, 07:39)
Braukiu ir ash. Tai kokio ugio tada modelis, kad jai normalaus ilgio tas megztinis atrodo? Man toks ilgis butu pats tas
Modelio ugio nera parasyta, bet pazymeta stai kas (per velai uzradau )
Size UK 8/ EU 36/ US 4 side neck to hem measures: 53cm/21in
Kur dabar paleido prekes su nuolaida, tai paprastai ziurint daugeli prekiu rodo be nuolaidos, o "iejus" i pacia preke, parodo su nuolaida. Nezinau ar paaiskinau
Uzsisakiau rankine, tikiuos tiks/patiks
Dar nemazai laukiu, pakomentuosiu, kai gausiu.
Uzsisakiau rankine, tikiuos tiks/patiks
Dar nemazai laukiu, pakomentuosiu, kai gausiu.
Pirkau siuos baciukus,ir labai patenkinta,gera kokybe
mano ismera 37-38,pirkau 6 dydi,kaip tik jei buciau pirkusi 5 dydi butu ryskai per mazi.
mano ismera 37-38,pirkau 6 dydi,kaip tik jei buciau pirkusi 5 dydi butu ryskai per mazi.
Batai, lyginant su kitais Asos batais, yra pamazinti?
QUOTE(Cobre @ 2011 11 13, 13:16)
Su 39 visada perku 6 dydi, man idealiai tikdavo tiek uzdari batai, tiek basutes.
QUOTE(Cobre @ 2011 11 13, 12:16)
Man su 37 dydziu 4 UK puikiai tiko, vyriski irgi atitiko
QUOTE(Extraordinary @ 2011 11 13, 14:22)
Su 39 visada perku 6 dydi, man idealiai tikdavo tiek uzdari batai, tiek basutes.
Tai todel ir sudomino, nes ir mano supratimu, kad 6, tai standartiskai turetu buti 39. O cia arba batai neatitinka normalaus standarto, ar kazkur kitur suo pakastas
QUOTE(preta @ 2011 11 13, 15:05)
Man su 37 dydziu 4 UK puikiai tiko, vyriski irgi atitiko
As su 37 irgi perku 4 Aciu merginos, siaip del dydziu zinau, sudomino konkreciai sitie batai: ar cia pamazinti lyginant su kita Asos avalyne ?
QUOTE(preta @ 2011 11 13, 11:43)
Modelio ugio nera parasyta, bet pazymeta stai kas (per velai uzradau )
Įdomu, o jei paimti didesnį megztuko dydį, pvz., 10, jis irgi toks trumpas būtų
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 11 13, 14:05)
Įdomu, o jei paimti didesnį megztuko dydį, pvz., 10, jis irgi toks trumpas būtų
Gali buti Bet as jau bijociau rizikuoti