Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Sveikos, 4u.gif
Ateinu pakomentuoti sio megztukelio.
user posted image
Buvau idejus prie naujausiu pirkiniu, bet manau geriausia pakomentuoti butu cia, prie Asos temos.
Pradesiu nuo to, jog ziauriai laukiau jo, patiko viskas - ir sudetis, ir spalva, ir pynes wub.gif Bet gavau ir.. ruosiuosi siusti atgal. verysad.gif
Kas sake, jog bus trumpas, tas buvo teisus. Net man su 165 ugiu megztukelis vos vos tedengia bamba. Negana to, dar ir rankoves kazkokios neaiskios doh.gif. Ju ilgis tera tik iki rieso kauliuko. blink.gif Tai gaunasi nei normalaus ilgio, nei 3/4.
Zodziu nevykes pirkinys schmoll.gif
Atsakyti
Kiap gaila, nes megztinis tikrai labai grazus, braukiu ji is savo planuojamu saraso smile.gif
Atsakyti

Braukiu ir ash. Tai kokio ugio tada modelis, kad jai normalaus ilgio tas megztinis atrodo? Man toks ilgis butu pats tas g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 11 13, 07:39)
Braukiu ir ash. Tai kokio ugio tada modelis, kad jai normalaus ilgio tas megztinis atrodo? Man toks ilgis butu pats tas  g.gif

Modelio ugio nera parasyta, bet pazymeta stai kas (per velai uzradau biggrin.gif )
Size UK 8/ EU 36/ US 4 side neck to hem measures: 53cm/21in

Atsakyti
Kur dabar paleido prekes su nuolaida, tai paprastai ziurint daugeli prekiu rodo be nuolaidos, o "iejus" i pacia preke, parodo su nuolaida. Nezinau ar paaiskinau biggrin.gif

Uzsisakiau rankine, tikiuos tiks/patiks
user posted image

Dar nemazai laukiu, pakomentuosiu, kai gausiu.
Atsakyti
Pirkau siuos baciukus,ir labai patenkinta,gera kokybe smile.gif
mano ismera 37-38,pirkau 6 dydi,kaip tik thumbup.gif jei buciau pirkusi 5 dydi butu ryskai per mazi.

user posted image
Atsakyti
Batai, lyginant su kitais Asos batais, yra pamazinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 13, 13:16)
Batai, lyginant su kitais Asos batais, yra pamazinti?  g.gif

Su 39 visada perku 6 dydi, man idealiai tikdavo tiek uzdari batai, tiek basutes.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 13, 12:16)
Batai, lyginant su kitais Asos batais, yra pamazinti?  g.gif

Man su 37 dydziu 4 UK puikiai tiko, vyriski irgi atitiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 11 13, 14:22)
Su 39 visada perku 6 dydi, man idealiai tikdavo tiek uzdari batai, tiek basutes.

Tai todel ir sudomino, nes ir mano supratimu, kad 6, tai standartiskai turetu buti 39. O cia arba batai neatitinka normalaus standarto, ar kazkur kitur suo pakastas smile.gif

QUOTE(preta @ 2011 11 13, 15:05)
Man su 37 dydziu 4 UK puikiai tiko, vyriski irgi atitiko  4u.gif

As su 37 irgi perku 4 mirksiukas.gif Aciu merginos, siaip del dydziu zinau, sudomino konkreciai sitie batai: ar cia pamazinti lyginant su kita Asos avalyne ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 11 13, 11:43)
Modelio ugio nera parasyta, bet pazymeta stai kas (per velai uzradau  biggrin.gif )
Size UK 8/ EU 36/ US 4 side neck to hem measures: 53cm/21in

Įdomu, o jei paimti didesnį megztuko dydį, pvz., 10, jis irgi toks trumpas būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 11 13, 14:05)
Įdomu, o jei paimti didesnį megztuko dydį, pvz., 10, jis irgi toks trumpas būtų  g.gif

Gali buti ax.gif Bet as jau bijociau rizikuoti blush2.gif
Atsakyti