Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Title @ 2012 01 10, 21:28)
Asos ir žiūriu.. Bet čia aš sau žiūriu biggrin.gif todėl dėl dydžių ir klausiu biggrin.gif

Aaa biggrin.gif Matyt ne taip supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2012 01 10, 22:28)
Asos ir žiūriu.. Bet čia aš sau žiūriu biggrin.gif todėl dėl dydžių ir klausiu biggrin.gif

Taip, ASOS atitinka
dėl TH, armani, tai aš ir iš JAV imu dydžiu mažesnius, nei pvz kitų firmų perkami čia:)
Atsakyti
Gal kas is Klp uzsisakineja ir gali nupirkt? smile.gif
Atsakyti
Perku asos suknytę, tai nesuprantu, ar žymėti tą deliver this adress also ar ne, kai parašau savąjį? ar čia jei tik įrašai 2ą adresą?
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2012 01 11, 21:54)
Perku asos suknytę, tai nesuprantu, ar žymėti tą deliver this adress also ar ne, kai parašau savąjį? ar čia jei tik įrašai 2ą adresą?

as nezymejau, bet kazkaip paskui ant abieju taskiukai uzsidejo
Papildyta:
QUOTE(sagutte @ 2012 01 11, 18:52)
Gal kas is Klp uzsisakineja ir gali nupirkt? smile.gif

neturit korteles banko? kodel norit jungtis? smile.gif
Atsakyti
ASOS prie prekės pridėtame lape rašo, kad galima grąžinti per 28 dienas nuo gavimo siuntos dienos. O kaip jie nusistato, kada prekė pasiekia pirkėją? Kalba eina apie standart delivery g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 01 11, 22:42)
ASOS prie prekės pridėtame lape rašo, kad galima grąžinti per 28 dienas nuo gavimo siuntos dienos. O kaip jie nusistato, kada prekė pasiekia pirkėją? Kalba eina apie standart delivery  g.gif

niekaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 01 12, 00:16)

bigsmile.gif thumbup.gif
tai tada nesiverčiu per galvą ir nelekiu paknopstom paštan cool.gif
Atsakyti
Man jau vakar kurjeriai pristatė mano siuntinuką su batais smile.gif o tas kur dingo gruodžio 2d. taip ir neatėjo...
Užmačiau nerealią suknutę, bet dabar jos statusas "out of stock", kažin jie atnaujina prekes ?
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 12, 10:44)
Man jau vakar kurjeriai pristatė mano siuntinuką su batais  smile.gif o tas kur dingo gruodžio 2d. taip ir neatėjo...
Užmačiau nerealią suknutę, bet dabar jos statusas "out of stock", kažin jie atnaujina prekes ?

visko būna
būna ir vėl atsiranda, būna kad ir nebeatsiranda:)
Atsakyti
Sveikos,

Norėjau pasiteirauti.... Turbut kažkas iš jūsų turit šią suknelę.. Norėčiau išgirsti komentarus

http://www.asos.com/...W...1&clr=Black
Atsakyti
SALE10 - nuo sale minus 10%.
Atsakyti