Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Spindulys11 @ 2012 01 09, 15:20)
Ne, suknele siaip lengvute tik 227g, bet nuejus i pasta pasake, kad visiems siuntiniams i Anglija nustatyta siunta 52lt regis (cia iki 1kg).

čia turėtų būti ne kaip siuntinys, o kaip siunta, o ten mažesni tarifai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 01 09, 17:24)
čia turėtų būti ne kaip siuntinys, o kaip siunta, o ten mažesni tarifai smile.gif

Aciu! biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 09, 16:02)
pameginkit paziuret tarp slamsto, man ten daznai laiskai nueina

Zinau toki "bajeri", bet nera ir ten.
Patvirtinimo uzsakyma tik gavau ir tiek.
Atsakyti
sveikos,

na, va gavau siuntinuką
atėjo rankinukas-delninukas, dėl kurio labai bijojau, nes derinau spalvą prie turimų CK batelių, bet JĖGA, spalva tinka idealiai:)
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Patrika @ 2012 01 04, 17:05)
Man ASOS pasimetusi siuntinuka kompensavo nauju (ta preke dar buvo prekyboje). Keli sekantys siuntinukai atkeliavo tiesiai i namus per kurjeri ir labai greitai (5-7 d), nors visus siuntimus rinkausi nemokamus.
Gavau brokuotus batus ir kelnes, kadangi ir kelnes netiko,siunciau atgal. Aisku,daugiausia svere batai, kainavo siuntimas 80 lt, nusiunciau cekio kopija, jokiu problemu,kompensavo visa suma.
As labai patenkinta Asos aptarnavimu... 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,

sakykit, gal yra kur temutė, kur galima kooperuotis dėl tiesioginio pirkimo iš Asos? Nžn kodėl, bet neriima mano MC kortelės, o taip noriu 2 sukneles nusipirkti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2012 01 10, 16:10)
Sveikutės,

sakykit, gal yra kur temutė, kur galima kooperuotis dėl tiesioginio pirkimo iš Asos? Nžn kodėl, bet neriima mano MC kortelės, o taip noriu 2 sukneles nusipirkti sad.gif

būna merginos čia pasidalina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 01 10, 17:45)
būna merginos čia pasidalina 4u.gif

Ačiū, jau draugė užsakė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2012 01 10, 17:48)
Ačiū, jau draugė užsakė  4u.gif

puiku!
dabar kai siuntimas nemokamas, nereik kooperuotis
anksčiau kooperuodavomės:)
Atsakyti
Labukas,
gal kuri mergaitė užsisakinėjo tokią striukę
http://www.asos.com/...e...1&clr=Green
ir galėtų pasidalinti patirtimi apie ją. Ar ji pakankamai šilta ir tiktų jei ateitų šalčiai? g.gif Ir šiaip gal kuri turit kokią nuomonę blush2.gif
Atsakyti
Gal kas sakėtės iš vyrų skyriaus? Įdomu kaip su dydžiais ir šiaip ar tinka biggrin.gif nes pažiūrėjau tai labai dailių ir nebrangių tokių paprastų T-shirtų yra.. Tik dėl dydžių kažkaip abejoju kiek..
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2012 01 10, 17:38)
Gal kas sakėtės iš vyrų skyriaus? Įdomu kaip su dydžiais ir šiaip ar tinka biggrin.gif nes pažiūrėjau tai labai dailių ir nebrangių tokių paprastų T-shirtų yra.. Tik dėl dydžių kažkaip abejoju kiek..

Ziurint, kokios firmos ziuri. Kiek MB turi Asos prekinio zenklo rubu, tai visi idealiai atitiko dydzius. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 10 sausio 2012 - 19:52
Asos ir žiūriu.. Bet čia aš sau žiūriu biggrin.gif todėl dėl dydžių ir klausiu biggrin.gif
Atsakyti