Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Prietarai @ 2012 01 07, 19:30)
o kur jus tu kodu ieskot? visagalis google man nepadeda, tai sedziu krepsi susidejus, bet kazkaip geda pirkt be nuolaidos kai galiu su kelias dienas palaukus su ne deficitinem prekem blush-anim-cl.gif

Patarciau uzsiregistruoti asos psl ir visus kodus gausit imeilu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 07, 19:30)
o kur jus tu kodu ieskot? visagalis google man nepadeda, tai sedziu krepsi susidejus, bet kazkaip geda pirkt be nuolaidos kai galiu su kelias dienas palaukus su ne deficitinem prekem blush-anim-cl.gif

http://shophelp.ru/f...t=46315&page=66

cia nuolatos dalijasi kodais.
Atsakyti
Sveiki.
Esu žalia naujokė pirkimų srityje. Norėčiau paklausti asių.

http://www.asos.com/...lr=Spectrumblue
Ieškau tam tikrai progai suknelės.Sudomino šita, bet abejoju dėl ilgio, norėtųsi sau truputį ilgesnės. Čia rašo kad modelis 178m ūgio, mano ūgis 168, tai gal ir suknelė ant manęs būtų ilgesnė? Ir dar norėčiau paklausti, ar asos drabužiai nebūna padidinti ar pamažinti, pagal jų lentelę man turėtų tikti 12 dydis
Atsakyti
Aš norėjau paklausti ar galima siųstis su mastercardu arba visa kortele?
Ir dar, jeigu nešioju xs/s dydžius, tai suknelės imti 10 ar 8, ar 6? nes nenoriu apsišaut ax.gif
Atsakyti
padekit man ax.gif
arba nuoroda idekit.
kur reikia koda vesti? ten kur My Account?
Atsakyti
Ar kas nors pirkot kailinukus is dirbtinio kailio? nu ir kaip?
gal patarsit i ka atkreipt demesi?
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2012 01 07, 20:44)
Patarciau uzsiregistruoti asos psl ir visus kodus gausit imeilu 4u.gif

as uzsiregistravau ir nieko negavau.
net pranesimo i emaila, kad "sveiki. sveikiname prisijungus ir bla bla bla" smile.gif
Atsakyti
SALE10 vėl galioja smile.gif
Kodą vest prie prierašo promo code
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Title: 09 sausio 2012 - 14:08
QUOTE(ra2ga @ 2012 01 09, 08:40)
as uzsiregistravau ir nieko negavau.
net pranesimo i emaila, kad "sveiki. sveikiname prisijungus ir bla bla bla" smile.gif

pameginkit paziuret tarp slamsto, man ten daznai laiskai nueina

aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 09 sausio 2012 - 15:04
Na, siaip as irgi negaunu jokiu nuolaidos koduku g.gif

Bet atejau su klausimu! Gal kuri gales paprotint biggrin.gif Uzsisakiau suknele ir ji man per didele. Sumaniau siust atgal, bet paaiskejo, kad siuntimas kainuoja puse sukneles kainos blink.gif O Asos juk uz siuntima atgal, jei be broko negrazina kiek zinau.. Kazkaip gaila pinigeliu.. Ka jus darytumet tokioj situacijoj? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulys11 @ 2012 01 09, 17:12)
Na, siaip as irgi negaunu jokiu nuolaidos koduku g.gif 

....kad siuntimas kainuoja puse sukneles kainos blink.gif 

O tai ar suknele tik 20 lt tekainavo,ar ji tokia sunki? as siunciau kelnes ir palaidine, tekainavo 12 lt registruotu....

Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2012 01 09, 17:14)
O tai ar suknele tik 20 lt tekainavo,ar ji tokia sunki? as siunciau kelnes ir palaidine, tekainavo 12 lt registruotu....

Ne, suknele siaip lengvute tik 227g, bet nuejus i pasta pasake, kad visiems siuntiniams i Anglija nustatyta siunta 52lt regis (cia iki 1kg).
Atsakyti
QUOTE(Spindulys11 @ 2012 01 09, 15:20)
Ne, suknele siaip lengvute tik 227g, bet nuejus i pasta pasake, kad visiems siuntiniams i Anglija nustatyta siunta 52lt regis (cia iki 1kg).

Nesamone kazkokia jums pasake.paziurekit post.lt tarifus.
Atsakyti