Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

as uzsakyma padariau gruodzio 23d ir siandien gavau smile.gif
Atsakyti
aš manau, kad tie vėlavimai ar negavimai gana retas dalykas. Nes iš ASOS perku jau du metus ir man pirmą kartą jis neatkeliavo, manau čia dėl šventinio bumo. Šiaip visad maždaug per savaitę ateina.
Atsakyti
Merginos, kas žinot, gražinau vieną netikusią prekę. Per kiek laiko jie grąžina pinigus į kortele? Ar reikia jiems dar kažka papildomai rašyti e paštu?
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 05, 15:37)
aš manau, kad tie vėlavimai ar negavimai gana retas dalykas. Nes iš ASOS perku jau du metus ir man pirmą kartą jis neatkeliavo, manau čia dėl šventinio bumo. Šiaip visad maždaug per savaitę ateina.

ir man tenka palaukt butent svenciu laikotarpiu, paprastai 8 diena visada ateina.

QUOTE(More @ 2012 01 05, 17:34)
Merginos, kas žinot, gražinau vieną netikusią prekę. Per kiek laiko jie grąžina pinigus į kortele? Ar reikia jiems dar kažka papildomai rašyti e paštu?

kai jie gaus jusu preke, jie parasys jums el pastu,kad gavo, tada jau nuo jusu banko priklausys per kiek dienu bus pinigai, as gaunu per kokias 3 dienas.
nieko papildomai jiems rasyti nereikia.
Atsakyti
kai jie gaus jusu preke, jie parasys jums el pastu,kad gavo, tada jau nuo jusu banko priklausys per kiek dienu bus pinigai, as gaunu per kokias 3 dienas.
nieko papildomai jiems rasyti nereikia.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
as siandien gavau gruodzio 14 dienos biggrin.gif laukiau sau ramiai, kazkaip negalvojau, kad negausiu, nors siaip jau buvo atejo kiti, veliau uzsakyti siuntiniai, o sitas, pats seniausiais nesirode. Kai atsiiminejo anuos, tai vyras paste paklause, ar nera uzsilikusio dar kokio. pastininkes musu labai geras, na bet tvirtino, kad nera. Nors as sventai tikejau, kad butent paste jis gulineja. Na ir faktas, kad gavau pakartotini pranesima, kaip ir visada tokiais atvejais biggrin.gif
Ko cia ta ASOS linciuoti, tai nesuprantu, faktas, kad musu pastas cia cirkinasi - nesusitvarko per sventini laikotarpi. Aisku, teisi mergina, kuri sake, kad pretenzijas ASOS reikia reiksti, nes jie partnerius renkasi, bet jei ziureti, kas cia realiai mus skriaudzia, tai manau dazniausiai musu pastininkai ir kalti buna.
Visoms geru prekiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! smile.gif bandysiu ir aš atsisųsti kažką. Tik gal galėtumėt patarti kokio dydžio drabužius imti jei nesioju xs/s, 86/63/90, ugis 170cm. Kiek pati skaičiavausi tai atrodo 8UK, bet pagal krutinės apimti kaip ir 10UK gal... Ir kaip dėl batų, jei nesioju 38, tai 5UK? O kaip su batu pločiais ten? nes pas mane koja siaura.... beje, jei parašyta pettite, tai geriau neimti tokių, nes čia žemo ūgio merginoms?
Iš anksto didelis dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingagec @ 2012 01 06, 16:17)
Sveikos merginos! smile.gif bandysiu ir aš atsisųsti kažką. Tik gal galėtumėt patarti kokio dydžio drabužius imti jei nesioju xs/s, 86/63/90, ugis 170cm. Kiek pati skaičiavausi tai atrodo 8UK, bet pagal krutinės apimti kaip ir 10UK gal... Ir kaip dėl batų, jei nesioju 38, tai 5UK? O kaip su batu pločiais ten? nes pas mane koja siaura.... beje, jei parašyta pettite, tai geriau neimti tokių, nes čia žemo ūgio merginoms?
Iš anksto didelis dėkui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

as dukrai siunciu 5. Jos peda tikrai siaura, tai sakyciau, kad siaurapedem gal net lengviau atsitaikyti avalyne.
As jusu vietoje gal vis tik rubu 8 dydi bandyciau.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 01 06, 14:35)
as dukrai siunciu 5. Jos peda tikrai siaura, tai sakyciau, kad siaurapedem gal net lengviau atsitaikyti avalyne.
As jusu vietoje gal vis tik rubu 8 dydi bandyciau.

As Lietuvoj 38 dydi batu perku, o is Asos siunciuosi UK6.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 01 06, 16:40)
As Lietuvoj 38 dydi batu perku, o is Asos siunciuosi UK6.

gal jusu koja platesne? g.gif jau ne karta rasiau, kad mano ir dukros siauros pedos, tai as su 37 perku 4UK, o dukra atitinkamai 38-5UK. Man jos 5 dydis visada per didelis buna. Neesam nepataike dar su dydziais nei karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 06 sausio 2012 - 14:57
Laba. 4u.gif
Grazus drabuzeliai smile.gif
ar yra cia didesniu dydziu drabuzius perkancios? Kaip jums? kai atitaikyt dydi?
Atsakyti
ar nera jokiu koduku? smile.gif
Atsakyti