Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(justver @ 2012 01 03, 16:39)
smile.gif nezinau ar registruotu. Bijau kad poto pinigu nenuskaiciuotu wink.gif

Nejuokaukit, jie negali sugalvot ir pinigų nuskaičiuot, juk pinigų nuskaičiavimo operaciją reikia patvirtinti žinant kortelės numerį ir apsaugos kodą, beto iš "oro" jie neturi teisės nuskaičiuoti. Aš irgi jei gausiu abu siuntinius, abu ir pasiliksiu, aš nekalta dėl to. Būsiu tikra lietuvė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justver @ 2012 01 03, 14:21)
O man viska atrase per valanda laiko smile.gif as rasau primiausia i asos customer care ( ju puslapyje), tada gaunu automatini patvirtinima ir atsakau i dar karteli, tuomet atraso viska labai greitai smile.gif)))

Man irgi atsake labai greitai, pirmiausia, kad patikrinciau saugias vietas, apeiciau kaimynus, tada, jei iki penktos dienos nebus siuntinio, vel jiems rasyti. O siandien gavau pranesima is pasto, kad yra atejes siuntinukas, jokio kito nelaukiu, tai turbut is asos. Beje, ant pranesimo parasyta, kad jis pakartotinis, nors jokio kito anksciau tikrai negavau. Panasu, kac cia LT pastas grybavo mano atveju, o ne asos.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 11 26, 00:37)
As esu siuntusi nufotkinta ceki emailu.

Savaitgali man rodos rankinem 40% off.

Sveikos, 0 is kur jus suzinote kokios nuolaidos ? blush2.gif
Atsakyti
mergaites,as siandien gavau 19d siuntinuka bigsmile.gif pagaliau,laime spilnos kelnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2012 01 03, 16:36)

aš užsisakinėjau ne šiuos, bet kitus tos pačios French Connection firmos, tai man dydis labai atitiko smile.gif

Sveikos 4u.gif

jungiuosi ir aš prie Asos mėgėjų kampelio ax.gif Du kartus šiemet užsisakinėjau iš šio puslapio batus. Abu kartus siuntinukas atkeliavo per savaitę ir dydžiai atitiko idealiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 03, 15:51)
Aš irgi jei gausiu abu siuntinius, abu ir pasiliksiu, aš nekalta dėl to. Būsiu tikra lietuvė  biggrin.gif

Per tokius lietuvius ir būna po to, kad parduotuvės siunčia į visas ES šalis, išskyrus Lietuvą, nes daug siuntinių "dingsta" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rawwwrrr @ 2012 01 04, 12:21)
Per tokius lietuvius ir būna po to, kad parduotuvės siunčia į visas ES šalis, išskyrus Lietuvą, nes daug siuntinių "dingsta" hihihi.gif

O kur čia mano kaltė šioje situacijoje? smile.gif Pvz. aš su tais batais turėjau jau tris balius "atlaikyti", bet jų negavau dėl kažkokių priežasčių, tai nukentėjau čia aš jei ką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja123456 @ 2012 01 04, 00:06)
Sveikos, 0 is kur jus suzinote kokios nuolaidos ? blush2.gif

aš gaunu el paštu, nes esu prisiregistravusi ten
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 03, 10:55)
Aš negaunu siuntinio nuo gruodžio 2d.  verysad.gif  esu dar piktesnė. Užsakiau siuntinį ir 8d., bet jau gavau jį, o to 02d. nei kvapo. Parašiau jiems 3 laiškus, prieš maždaug 15 dienų, dar vieną parašiau ir šiandien. Atsakymo nėr nei į vieną doh.gif Gavau tik automatinį atsakymą, kad dėl didelio emailų kiekio atsakymas gali užtrukti. Suprantu, bet užtrukti dvi savaites? Iki šiol neturėjau nei vieno nusiskundimo šiuo psulapiu, bet dabar... šiandien lygiai mėnuo, kaip neateina jis. Telefono nr. jie savo puslapyje taip pat neskelbia, tai net nežinau ką ir bedaryti. dabar įdomu yra tai, jei tas siuntinys pasimetė, ar jie grąžins pinigus? Mokėjau tiesiai iš kreditinės kortelės, ne per paypalą.
P.s. dar žinau, kad jie patys nemato siuntų numerių. Nors manau siunčia registruotu paštu.... Rrrr gun_bandana.gif

man pavasarį vienas siuntinys vėlavo 1,5 men. dieną anksčiau užsakytas atėjo per savaitę, kai tas - tarsi dingo....bet paskui gavau, kai jau ASOS ir pinigus grąžino.....
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 03, 15:25)
smile.gif)) na gerai tai, kas gerai baigiasi smile.gif  Man labai operatyviai suformavo naują siuntą, nes matau jau prisijungus prie savo asos, kad iš naujo padarė užsakymą su greituoju siuntimu.  wub.gif  Žiauriai džiaugiuosi, nes jau buvau savo batus palaidojus... o kaip Jums baigėsi, justver? Ką atrašė?  4u.gif

bus juoko, kai gausite abi siuntas! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rawwwrrr @ 2012 01 04, 12:21)

nesamones snekat biggrin.gif angles taip pukus pakeltu jei taip jom atsitiktu kad ir pinigus grazintu turbut ir batus leistu pasilikt biggrin.gif ir dar atsiprasytu.cia mes prate kad pirkejas visada neteisus.
Atsakyti
Nesamones jus snekat. Asos kalte cia maziausia, jie isiuncia paprastai laiku, trikdziai atsiranda jau kelyje. paprastai tai buna svenciu laikotrapiu.

Man tai isvis keista, kai pas tarpininkes is JAV uzstringa po menesi, tai visos kudakuoja, kad ne tarpininkiu kalte bla bla bla, lauk-gausi, netinka isvis neuzsakinek. Cia galioja tos pacios taisykles.
Asos elgiasi saziningai, jei negaunat prekes grazina pinigus arba issincia kita preke, o jei gaunat pakartotinai ir pasiliekat abi prekes pasielgiat kiauliskai, nes issiusdamos atgal, jums jau nebepriklausancia preke asos taip pat grazina visas siuntimo islaidas jums ir jau nebe cekiais mistiniais, o i kortele.
Papildyta:
QUOTE(Rawwwrrr @ 2012 01 04, 11:21)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pilnai pritariu Pupen. Asos visada viska issiuncia laiku, o siuntiniai dazniausiai dingsta del nesaziningu pastininku kaltes
Atsakyti
smile.gif aisku grazinti reikia, tik pasto islaidu labai gaila .Iseina apie 30 Lt mazdaug jei didesnis svoris. Siunciau taip praeita ziema, tai ir faksavau ir mailu siunciau pasto ceki, viska pazadejo sumoketi bet nieko, galiausiai visai jie susipainiojo ir grazino pinigus uz visas prekes, paskui vel nuskaiciavo. Taip kad su pasto islaidomis man nepasiseke wink.gif
Atsakyti