Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Azazella @ 2011 12 31, 10:34)
As nuo desimtos dienos siuntinio nesulaukiu. Patarkit, ar jau rasyti ASOS laiska, ar dar laukti? g.gif

Aš negaunu siuntinio nuo gruodžio 2d. verysad.gif esu dar piktesnė. Užsakiau siuntinį ir 8d., bet jau gavau jį, o to 02d. nei kvapo. Parašiau jiems 3 laiškus, prieš maždaug 15 dienų, dar vieną parašiau ir šiandien. Atsakymo nėr nei į vieną doh.gif Gavau tik automatinį atsakymą, kad dėl didelio emailų kiekio atsakymas gali užtrukti. Suprantu, bet užtrukti dvi savaites? Iki šiol neturėjau nei vieno nusiskundimo šiuo psulapiu, bet dabar... šiandien lygiai mėnuo, kaip neateina jis. Telefono nr. jie savo puslapyje taip pat neskelbia, tai net nežinau ką ir bedaryti. dabar įdomu yra tai, jei tas siuntinys pasimetė, ar jie grąžins pinigus? Mokėjau tiesiai iš kreditinės kortelės, ne per paypalą.
P.s. dar žinau, kad jie patys nemato siuntų numerių. Nors manau siunčia registruotu paštu.... Rrrr gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2012 01 02, 13:05)
Kokia gražuolė! wub.gif o gal galima realia foto pamatyti  bigsmile.gif

OK, pasistengsiu kokią dieną padaryti foto smile.gif
Arba, kai gausiu naujas sukneles iš asos, visas nufotografuosiu, kad būtų galima palyginti realias ir parduotuvės foto
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 03, 09:55)
Aš negaunu siuntinio nuo gruodžio 2d.  verysad.gif  esu dar piktesnė. Užsakiau siuntinį ir 8d., bet jau gavau jį, o to 02d. nei kvapo. Parašiau jiems 3 laiškus, prieš maždaug 15 dienų, dar vieną parašiau ir šiandien. Atsakymo nėr nei į vieną doh.gif Gavau tik automatinį atsakymą, kad dėl didelio emailų kiekio atsakymas gali užtrukti. Suprantu, bet užtrukti dvi savaites? Iki šiol neturėjau nei vieno nusiskundimo šiuo psulapiu, bet dabar... šiandien lygiai mėnuo, kaip neateina jis. Telefono nr. jie savo puslapyje taip pat neskelbia, tai net nežinau ką ir bedaryti. dabar įdomu yra tai, jei tas siuntinys pasimetė, ar jie grąžins pinigus? Mokėjau tiesiai iš kreditinės kortelės, ne per paypalą.
P.s. dar žinau, kad jie patys nemato siuntų numerių. Nors manau siunčia registruotu paštu.... Rrrr gun_bandana.gif

Jei negausit siuntinio grazins pinigus.
As laukiuo 22d issiusto siuntinio.
Atsakyti
Man lygiai tas pats, negaunu nuo gruodzio 3 dienos smile.gif siandien parasiau laiska. Jau nebe pirma karta man taip , praeita ziema po pusantro menesio atejo siuntinys, vasara uzsakinejau tai isvis neatejo.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 01 03, 12:42)
Jei negausit siuntinio grazins pinigus.
As laukiuo  22d issiusto siuntinio.

Gavau atsakymą - pasiūlė grąžinti pinigus arba pakartoti siuntimą su expres delivery, jei prekė yra "in stock". Kadangi aš vis dar noriu tų batų, tai paprašiau, kad kartotų siuntimą.

QUOTE(justver @ 2012 01 03, 13:18)
Man lygiai tas pats, negaunu nuo gruodzio 3 dienos smile.gif siandien parasiau laiska. Jau nebe pirma karta man taip , praeita ziema po pusantro menesio atejo siuntinys, vasara uzsakinejau tai isvis neatejo.

Atsakymo teks laukti labai labai ilgai, kaip jau minėjau, man neatrašė dvi savates. Tai supykus nuėjau i Facebook ir parašiau ant "ASOS help care" sienos - iš kart sureagavo 4u.gif gal pabandykite ir Jūs?
Atsakyti
O man viska atrase per valanda laiko smile.gif as rasau primiausia i asos customer care ( ju puslapyje), tada gaunu automatini patvirtinima ir atsakau i dar karteli, tuomet atraso viska labai greitai smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(justver @ 2012 01 03, 15:21)
O man viska atrase per valanda laiko smile.gif as rasau primiausia i asos customer care ( ju puslapyje), tada gaunu automatini patvirtinima ir atsakau i dar karteli, tuomet atraso viska labai greitai smile.gif)))

smile.gif)) na gerai tai, kas gerai baigiasi smile.gif Man labai operatyviai suformavo naują siuntą, nes matau jau prisijungus prie savo asos, kad iš naujo padarė užsakymą su greituoju siuntimu. wub.gif Žiauriai džiaugiuosi, nes jau buvau savo batus palaidojus... o kaip Jums baigėsi, justver? Ką atrašė? 4u.gif
Atsakyti
Tai man irgi ta pati wink.gif visada jie grazina pinigus arba persiuncia prekes , bet beda buna tada, kai ir pasimetes siuntinys atkeliauja ir naujasis. Viena tenka grazinti, kainuoja pasto islaidos, jas ASOS irgi grazina ( man kazkodel negrazino), bet kiek girdejau cekio isgryninimas kainuoja daugiau negu ta siuntimo suma. Tai va. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justver @ 2012 01 03, 15:45)
Tai man irgi ta pati wink.gif visada jie grazina pinigus arba persiuncia prekes , bet beda buna tada, kai ir pasimetes siuntinys atkeliauja ir naujasis. Viena tenka grazinti, kainuoja pasto islaidos, jas ASOS irgi grazina ( man kazkodel negrazino), bet kiek girdejau cekio isgryninimas kainuoja daugiau negu ta siuntimo suma.  Tai va. smile.gif

Ką Jūs turite omenyje čekio išgryninimas kainuoja daugiau, nei siuntimas?
O ką, jie seka siuntinius ir mato, kad gavai abudu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(justver @ 2012 01 03, 15:45)
Tai man irgi ta pati wink.gif visada jie grazina pinigus arba persiuncia prekes , bet beda buna tada, kai ir pasimetes siuntinys atkeliauja ir naujasis. Viena tenka grazinti, kainuoja pasto islaidos, jas ASOS irgi grazina ( man kazkodel negrazino), bet kiek girdejau cekio isgryninimas kainuoja daugiau negu ta siuntimo suma.  Tai va. smile.gif

QUOTE(ELlJA @ 2012 01 03, 16:10)
Ką Jūs turite omenyje čekio išgryninimas kainuoja daugiau, nei siuntimas?
O ką, jie seka siuntinius ir mato, kad gavai abudu?  g.gif

tai jie gi isuncia neregistruotu,jei negrazina siuntimo islaidu,as net nesiusciau to antro kur gavau smile.gif ir neimciau per daug i galva.
Atsakyti
gal kas užsisakinėjo šiuos batus. Ar dydžiai atitiko?
http://www.asos.com/...spx?iid=1690275
http://www.asos.com/...aspx?iid=891755
Atsakyti
smile.gif nezinau ar registruotu. Bijau kad poto pinigu nenuskaiciuotu wink.gif
Atsakyti