Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(linamog @ 2011 12 30, 10:00)
Merginos, nerandu size chart. g.gif

Salia konkrecios prekes dydziu stulpelio yra langelis "SIZE GUIDE".
Atsakyti

Dekui, damos smile.gif Smagu,kad ne ash viena suknele uzskaiciau smile.gif

Balbetka, pas mane gan smulkus kaulai tai yra kam apsilipdyti aplink juos biggrin.gif Ish tiesu tai nezinau, net kai ir sveriau gerokai maziau nei dbr nesu nesiojus mazesnio nei 10 dydzio smile.gif Bet paguosiu save, kad neatrodau , jog tokio dydzio man reiketu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 12 30, 12:57)
Dekui, damos smile.gif Smagu,kad ne ash viena suknele uzskaiciau smile.gif

Balbetka, pas mane gan smulkus kaulai tai yra kam apsilipdyti aplink juos  biggrin.gif  Ish tiesu tai nezinau, net kai ir sveriau gerokai maziau nei dbr nesu nesiojus mazesnio nei 10 dydzio smile.gif Bet paguosiu save, kad neatrodau , jog tokio dydzio man reiketu hihihi.gif

Gražiai atrodo Jums išsirinktos suknelės. Jūsų labai graži moteriška figūra, tikrai 4u.gif

Mano neseniai gauta http://www.asos.com/...p;clr=Fawnmulti suknelė labai kokybiška, maloni, tik galėjau imti šiek tiek mažesnį 8, vietoj 10 dydžio (nešioju 38 į mažesnę pusę), nes norėtųsi aptemptesnės. ir, na nežinau, ar ji man "limpa", nes šiaip nešioju labiau klasikinius drabužius, nemėgstu tokių patįsusių galų ir niekada nemėgau drugelių biggrin.gif bet susigundžiau biggrin.gif nors, manau, kad išbėgti kur su draugėmis ir pan.prie stambaus kulno aulinukų sunešiosiu, o ir MB neišpeikė, nors jam patinka toks "stiliukas"

Aš siuntinukų iš asos nesu laukusi ilgiau nei 10 d. tfu tfu tfu, va ir aukščiau rodyta suknelė, išsiųstą 19 d., gauta 27 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 30 gruodžio 2011 - 19:24
Sveiki! Gal kuri turite siuos batelius ir galite pasakyti apie ju kokybe ka nors? http://www.asos.com/...a...-1&clr=Grey
Atsakyti
as tai kokia pikta negaliu doh.gif uzsisakiau 19d naujakui dzinsus ir batusŪbatai ne is asos bet is uk) ir ka,nei kvapo ju dar siandien doh.gif ziuriu cia visos gaunat tos dienos cool.gif taip visada ateidavo lygiai per 7dienas,net ir sventiniu laiku...is prancuzijos dariau uzsakyma diena veliau o siuntinys jau seniai pas mane verysad.gif taip pikta negaliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 31, 09:00)
as tai kokia pikta negaliu doh.gif uzsisakiau 19d naujakui dzinsus ir batusŪbatai ne is asos bet is uk) ir ka,nei kvapo ju dar siandien doh.gif ziuriu cia visos gaunat tos dienos cool.gif taip visada ateidavo lygiai per 7dienas,net ir sventiniu laiku...is prancuzijos dariau uzsakyma diena veliau o siuntinys jau seniai pas mane verysad.gif taip pikta negaliu cool.gif

As nuo desimtos dienos siuntinio nesulaukiu. Patarkit, ar jau rasyti ASOS laiska, ar dar laukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 31, 09:00)

o savo paste bandet klaust?
Atsakyti
sveikos, tik dabar užmačiau kad Asos siunčia į Lietuvą doh.gif
ši bliuzka man labai labai wub.gif http://www.asos.com/...r...-1&clr=Pink
gal kuri turite....

visoms linkiu sėkmingų naujų metų, kad visada užtektų pinigėlių naujiems apdarams tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2011 12 30, 19:18)
Gražiai atrodo Jums išsirinktos suknelės. Jūsų labai graži moteriška figūra, tikrai  4u.gif

Mano neseniai gauta http://www.asos.com/...p;clr=Fawnmulti  suknelė labai kokybiška, maloni, tik galėjau imti šiek tiek mažesnį 8, vietoj 10 dydžio (nešioju 38 į mažesnę pusę), nes norėtųsi aptemptesnės. ir, na nežinau, ar ji man "limpa", nes šiaip nešioju labiau klasikinius drabužius, nemėgstu tokių patįsusių galų ir niekada nemėgau drugelių biggrin.gif bet susigundžiau  biggrin.gif  nors, manau, kad išbėgti kur su draugėmis ir pan.prie stambaus kulno aulinukų sunešiosiu, o ir MB neišpeikė, nors jam patinka toks "stiliukas"

Aš siuntinukų iš asos nesu laukusi ilgiau nei 10 d. tfu tfu tfu, va ir aukščiau rodyta suknelė, išsiųstą 19 d., gauta 27 d.

Kokia gražuolė! wub.gif o gal galima realia foto pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saidutia: 02 sausio 2012 - 12:14
QUOTE(Kamilita @ 2011 12 29, 22:22)
as gavau emeila kad 22d issiunte,bet dar vis lapelio is negavau,o ten mano naujametine suknyte doh.gif gal kur paklydo g.gif

QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 31, 10:00)
as tai kokia pikta negaliu doh.gif uzsisakiau 19d naujakui dzinsus ir batusŪbatai ne is asos bet is uk) ir ka,nei kvapo ju dar siandien doh.gif

aš irgi 19d. užsakymo negavau vis dar g.gif Buvo naujametinė suknelė, tai gerai kad neprireikė, nes galiausiai keliavom i teminį vakarėlį, o suknelė pražuvėlė, įtariu, keliaus atgal, nebent labai sužavės biggrin.gif

dar klausimas: užsakymo nr. turiu, o siuntos Nr., kad galėčiau trackinti na niekur nematau doh.gif ar užsakius standart delivery jo ir neduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 01 02, 21:18)
ar užsakius standart delivery jo ir neduoda?  g.gif

Neduoda.
Atsakyti
Labas vakaras, gal žinot, ar Jack&Jones vyriškų batų dydžiai atitinka?
Atsakyti