Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Portishead @ 2011 11 11, 11:52)
tas metalinis uzsegimas kaip ir vienintelis... o viduje du pagrindiniai skyriai, tarp ju medziaga-su uzsegtuku ir tai papildomas skyrius (na kaip ir trys skyriai iseina). plius papildomai dvi kiseneles - viena telefonui kaip buna, siaura tokia, ir kita kisene didesne su uztrauktuku.
aj, dar pamirsau viena skyriu nes jis nenaudojamas pas mane -kai atsegi iskart yra skyrelis kur ta metaline dalis uzsegimui, bet jis toks nepatikimas tai nieko ten nededu, atrodo kad viskas is jo iskrist gali del to kad tase taip sukrenta i sona... 4u.gif

Aisku, labai aciu uz atsakyma. Pernai pirkau is Asos gana panasia ir tokios pat spalvos Pieces tase, ji man labai miela, bet kasdien tampant gerokai pasipurvino, tai as proto bokstas, ja isskalbiau. Siek tiek bijau vel pirkti tokios minkstos odos, nemoku nusaugot ir priziuret, ar jusiske nesipurvina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extraordinary: 11 lapkričio 2011 - 11:51
Get an extra 10% off at ASOS! //
That's right. You heard. Use the promo code BONUSTEN at checkout to score an extra 10% off at ASOS. That's an extra 10% off EVERYTHING*...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teja_Bella @ 2011 11 11, 13:13)
Get an extra 10% off at ASOS! //
That's right. You heard. Use the promo code BONUSTEN at checkout to score an extra 10% off at ASOS. That's an extra 10% off EVERYTHING*...
4u.gif

o man raso kad bonusten is invalid verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 11 11, 12:48)
o man raso  kad bonusten is invalid verysad.gif

as nebandziau bet raso kad vieniems eina kitiems ne,stringa turbut g.gif
galiojimas: The code expires on Saturday at midnight GMT
4u.gif
Atsakyti
leido, thumbup.gif bet reikia rasyti i pirma eilute kur students discount
Atsakyti
Sitas kodas galioja viskam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 11 11, 11:29)
Aisku, labai aciu uz atsakyma. Pernai pirkau is Asos gana panasia ir tokios pat spalvos Pieces tase, ji man labai miela, bet kasdien tampant gerokai pasipurvino, tai as proto bokstas, ja isskalbiau. Siek tiek bijau vel pirkti tokios minkstos odos, nemoku nusaugot ir priziuret, ar jusiske nesipurvina?

nera uz ka 4u.gif nesipurvina kolkas. net nezinociau kaip reiketu valyt ta minksta oda g.gif o siaip buvo suslapus nuo lietaus tai viskas gerai, isdziuvo, demiu nera...o kas atsitiko tai Pieces rankinei kai isskalbet?
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 11 11, 19:17)
nera uz ka  4u.gif nesipurvina kolkas. net nezinociau kaip reiketu valyt ta minksta oda  g.gif o siaip buvo suslapus nuo lietaus tai viskas gerai, isdziuvo, demiu nera...o kas atsitiko tai Pieces rankinei kai isskalbet?

Vat ir as nezinojau kaip valyt, beda ta, kad ne tik purvina buvo, bet dar ir persika buvau sutrynusi viduje, tai jo sultys persigere per visa tase ir liko deme. Skalbiau ant svelniausio rezimo su vilnos/silko skalbikliu, tases oda pasidare gerokai kietesne ir kur metalines detales yra, aplink pasidaze siek tiek kita spalva, nors kai nezinai tai gal ir nesimato g.gif Galvoju gal valyklose valo, reiktu kada pasidomet.
Atsakyti
Mergaitės, kaip suprasti, kurias prekes siunčia į LT? Niu kiek beišsirenku suknelių ir įsidedu į krepšį, man leidžia pasirinkt tik UK pristatymo galimybes? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 11 11, 18:37)
Galvoju gal valyklose valo, reiktu kada pasidomet.

Drabuziu valyklose tikrai valo rankinukus. bigsmile.gif Buvau pasidometi del verstos odos batu ir tuo paciu apie rankinukus paklausiau: valo. Tik nzn ar visose, kas ir kaip. As buvau i Jogle uzsukus.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 11 11, 21:17)
Drabuziu valyklose tikrai valo rankinukus.  bigsmile.gif Buvau pasidometi del verstos odos batu ir tuo paciu apie rankinukus paklausiau: valo. Tik nzn ar visose, kas ir kaip. As buvau i Jogle uzsukus.

Dekui, reikes pasidometi kainomis.
Atsakyti
Kazin vyriskiems dzinsams jau ryt pasibaigs akcija? Nuziurejau vienus, galvoju laukti ar pirkti.
Atsakyti