QUOTE(Portishead @ 2011 11 11, 11:52)
tas metalinis uzsegimas kaip ir vienintelis... o viduje du pagrindiniai skyriai, tarp ju medziaga-su uzsegtuku ir tai papildomas skyrius (na kaip ir trys skyriai iseina). plius papildomai dvi kiseneles - viena telefonui kaip buna, siaura tokia, ir kita kisene didesne su uztrauktuku.
aj, dar pamirsau viena skyriu nes jis nenaudojamas pas mane -kai atsegi iskart yra skyrelis kur ta metaline dalis uzsegimui, bet jis toks nepatikimas tai nieko ten nededu, atrodo kad viskas is jo iskrist gali del to kad tase taip sukrenta i sona...
aj, dar pamirsau viena skyriu nes jis nenaudojamas pas mane -kai atsegi iskart yra skyrelis kur ta metaline dalis uzsegimui, bet jis toks nepatikimas tai nieko ten nededu, atrodo kad viskas is jo iskrist gali del to kad tase taip sukrenta i sona...
Aisku, labai aciu uz atsakyma. Pernai pirkau is Asos gana panasia ir tokios pat spalvos Pieces tase, ji man labai miela, bet kasdien tampant gerokai pasipurvino, tai as proto bokstas, ja isskalbiau. Siek tiek bijau vel pirkti tokios minkstos odos, nemoku nusaugot ir priziuret, ar jusiske nesipurvina?