Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Arba figura nestandartine smile.gif Balbetka, gal kojos plonos pas jus ir klubai siauri? Nes pvz visai isivaizduoju, kad obuolio tipo figurai taip galetu nutikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 12 21, 01:23)
ir siunciu atgal  biggrin.gif 

Gerai,kai tik rubus siusdavau atgal,tai dar nieko,bet siandien kai susimokejau uz grazinima 81 lt,tai visos nuolaidos "atsipirko" doh.gif Siunciau atgal vyriskus dzinsus ir batus,dzinsai netiko dydis,o batai brokuoti.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2011 12 21, 12:08)
Gerai,kai tik rubus siusdavau atgal,tai dar nieko,bet siandien kai susimokejau uz grazinima 81 lt,tai visos nuolaidos "atsipirko"  doh.gif  Siunciau atgal vyriskus dzinsus ir batus,dzinsai netiko dydis,o batai brokuoti....  cool.gif

Oho blink.gif Dėl batų brokuotų, tai parašykit ASOS laišką ir pridėkit čekiuką, grąžins siuntimo išlaidas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 12 21, 13:24)
Oho  blink.gif  Dėl batų brokuotų, tai parašykit ASOS laišką ir pridėkit čekiuką, grąžins siuntimo išlaidas wink.gif

Kad grazinu brokuotus batus,parasiau grazinimo lape. Bet cekucio tai neidejau doh.gif Juk kita puse siuntinio kaip ir nebrokuota,o netiko dydis... g.gif Beto jau buvau supakavus siuntini,kai gavau ta cekuti... g.gif verysad.gif
Atsakyti
O kam ta ceki det? Niekad nedejau. Nufotografuojat ceki ir nusiunciat jiems.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 12 21, 14:13)

Ok 4u.gif Aciu uz patarimus. Bandysiu. Gal bent dali kompensuos,nes tikrai ziauroka tiek moket uz siuntima schmoll.gif
Atsakyti
O mano siuntinys pasirodo 10d.paste sekmingai pragulejo doh.gif Ir dar nezinia kiek butu gulejes,bet dasuto kazkaip paskambint paklaust kame reikalas?
Pasirodo is Asos atejo per 4d. thumbup.gif
Tik va mano batus papigino 30GBP,tai mastau ar negrazinus ju atgal ir neuzsisakius nauju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 12 21, 10:11)
Arba figura nestandartine smile.gif Balbetka, gal kojos plonos pas jus ir klubai siauri? Nes pvz visai isivaizduoju, kad obuolio tipo figurai taip galetu nutikti smile.gif

ne, su figura viskas tvarkoj pas mane biggrin.gif visi ju dzinsai tokio dydzio net didoki kiek buna, bet taip niekad nebuvo, kad toookio plonumo liemuo ir tokie platus per blauzdas, cia modelis kelniu netikes ax.gif Bet dar pries uzsakant maciau rusu forume foto su siom kelnem, atrode labai panasiai, tai dar pagalvojau, kad figura paneles kalta, bet pasirodo ne doh.gif
Atsakyti
mano pirmadienį darytą užsakymą irgi šiandien anksti ryte išsiuntė, tai tikimybė sulaukti suknelės iki Naujųjų stipriai padidėjo thumbup.gif

QUOTE(Indriuks @ 2011 12 21, 14:59)
Tik va mano batus papigino 30GBP,tai mastau ar negrazinus ju atgal ir neuzsisakius nauju cool.gif

o tokiu atveju grąžintų nuo mokėtos, ne nuo dabartinės sumos? g.gif taip ir verslauti galima tuomet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2011 12 21, 21:51)
o tokiu atveju grąžintų nuo mokėtos, ne nuo dabartinės sumos? g.gif taip ir verslauti galima tuomet  biggrin.gif

Grąžintų nuo mokėtos sumos.
Atsakyti
Cia dalinasi kodais, facebooke vyksta kazkoks zaidimas ir duoda vienkartinius kodus.jie spesit pirma suveiks http://shophelp.ru/f...t=46315&page=15

as vienu pasinaudojau.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 12 21, 12:13)

aisku nuskanuokit ir issiuskit elektroniniu,manau jie zino savo prekiu svorius ir dali islaidu jums grazins.
Papildyta:
QUOTE(Mureanda @ 2011 12 19, 20:15)

o Lietuvos paštas tikrai geruliai, gal elniais žiemą gabena, kad taip ilgai trunka  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

va kazkaip keistai iherbas labai greit atejo,greiciau nei asos cool.gif
Atsakyti