Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Maciau ju puslapyje yra tas lapas, gali atsiprintinti tiesiog jeigu sugadinai. o tu emei didesni dydi ar ne? koki koda rasei?
Atsakyti
taip, stipriai per dideli paemiau, kazkaip susisviete, jog reikia 18 imt... doh.gif tai parasiau tam lape, kad i 14 keistu... ziuresim ar pavyks, nes jau maciau asos saite, kad su sios palaidines dydziais labai jau sunkmetis prasidejo... verysad.gif
Atsakyti
My Webpage

Nesusigaudau dydziuose, koki reiketu imti jei noriu 8UK?
Atsakyti
vakar padariau užsakymą iš asos per pietus, dar šiandien neišsiuntė.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 12 20, 17:43)
vakar padariau užsakymą iš asos per pietus, dar šiandien neišsiuntė.... g.gif

As sekmadieni uzsakyma dariau, dar neissiustas smile.gif Manau nespeja, daug uzsakymu per sale.
Atsakyti
Man tik ketvirta diena po uzsakymo issiunte.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 12 20, 16:02)
My Webpage

Nesusigaudau dydziuose, koki reiketu imti jei noriu 8UK?

ziurejau ir as sias kelnes,bet beda kad liemuo laabai aukstas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 12 20, 19:26)
Man tik ketvirta diena po uzsakymo issiunte.

man ką tik išsiuntė cool.gif
Atsakyti
jeigu preke yra su nuolaida, ir neber dydzio, ar yra sansu, kad atsiras? ir kada pildo asos jei pildo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 12 20, 21:54)
jeigu preke yra su nuolaida, ir neber dydzio, ar yra sansu, kad atsiras? ir kada pildo asos jei pildo? smile.gif

Tikrai yra, batus gaudziau,tai gal man taip tik papuldavo,bet vis rasdavau dydziu is pat ryto ir popiet 4u.gif
Atsakyti
O as gavau savo odines kelnes ir siunciu atgal biggrin.gif dydis nesuprasi, per liemeni nesusigiau, o pro visur kitur laisva, dvi tokios kaip as tilptu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 12 20, 23:23)
O as gavau savo odines kelnes ir siunciu atgal  biggrin.gif  dydis nesuprasi, per liemeni nesusigiau, o pro visur kitur laisva, dvi tokios kaip as tilptu  biggrin.gif

g.gif keistas modelis kelnių tikriausiai smile.gif
Atsakyti