Planuoju ryt užsisakyti suknelę Naujųjų sutikimui, tik bijau, kad gali laiku neateiti rašo Delivered on or before Thursday 05 January 2012
per kiek laiko jums šventiniu laikotarpiu maždaug pristato renkantis free delivery?
QUOTE(Hollywood @ 2011 12 18, 22:06)
Jo, bet daznai duoda Free Shipping'a arba dideliu nuolaidu, kaip pvz buvo jei pirksi 4 rubus
gausi 40% nuolaida
Papildyta:
As su 90cm imu UK6 jeigu daug elastano, jei tik keli % tada UK8
gausi 40% nuolaida
Papildyta:
As su 90cm imu UK6 jeigu daug elastano, jei tik keli % tada UK8
Aciu. O kiek pas Jus pet juosmeni cm?
QUOTE(Linulee @ 2011 12 18, 22:14)
pupen, ne ne,free siuntima rinkausi, prie order netgi pirma karta atsirado ne shipped,o track this order tikiuosi gausiu iki kaledu
del mango tai nebeseku ju nuolaidu siuo metu, reikes vel kada ilisti,gal uztaikysiu ant free delivery
del mango tai nebeseku ju nuolaidu siuo metu, reikes vel kada ilisti,gal uztaikysiu ant free delivery
kaip smagu as tai jau tikrai nebegausiu iki kaledu, nes vieno uzsakymo dar net siandiena nuo 15d nesisiunte, kita tik siryt
QUOTE(Millli @ 2011 12 18, 22:12)
Norejau paklausti, gal yra siuntusiu is ASOS uz 600 ir daugiau? Ar neuzdeda mokesciu? Nes ASOS puslapyje yra pamineta, jog kai suma virsija 517 Lt, priklausomai nuo salies uzdedami mokesciai.
neuždeda, esu siuntusi ir už daugiau.
Patarkit ka daryt,turejau gauti siuntini 16d.or before.Vis dar negavau...Jau rasyti ASOS ar palaukti dar
Galit rasyt, galit palaukt. Visvien jie lieps dar palaukti kazkiek laiko.
QUOTE(Millli @ 2011 12 18, 23:12)
Norejau paklausti, gal yra siuntusiu is ASOS uz 600 ir daugiau? Ar neuzdeda mokesciu? Nes ASOS puslapyje yra pamineta, jog kai suma virsija 517 Lt, priklausomai nuo salies uzdedami mokesciai.
Neturetu, juk ES
QUOTE(Mureanda @ 2011 12 18, 23:50)
Planuoju ryt užsisakyti suknelę Naujųjų sutikimui, tik bijau, kad gali laiku neateiti rašo Delivered on or before Thursday 05 January 2012
per kiek laiko jums šventiniu laikotarpiu maždaug pristato renkantis free delivery?
Ash esu gavus ir anksciau nei numatyta data, bet pirkau ne sventiniu laikotarpiu ir siusta buvo UK. Praejusia savaite uzsisakiau suknele, vakar parashe, kad ishsiunte tai manau jau turetu buti ant dienu. Ish tiesu tai nedeciau dideliu vilciu, kad ateis iki nauju ir jumis deta, pasiieskociau kito varianto naujiems metams. Uk pashtas dirba tikrai operatyviai, nes cia beveik viskas tvarkoma pastu [iskaitant banko korteles ishsiemima, socialini draudima ir pan] ir kuciu diena dar gali ishsiusti siuntini su kitos dienos pristatymo garantija, bet va labai abejoju del Lietuvos pashto. Pernai tevai siunte kaledini siuntini tai ish Lietuvos jis keliavo menesi laiko...
QUOTE(pupen @ 2011 12 19, 12:16)
Galit rasyt, galit palaukt. Visvien jie lieps dar palaukti kazkiek laiko.
Akurat,sako laukti dar 9dd
QUOTE(GinCherry @ 2011 12 19, 12:26)
Dėkui, GinCherry
vis tik surizikavau ir užsisakiau, pažiūrėsim, kada gausiu jei ką, pasiruošiu atsarginį variantą
o Lietuvos paštas tikrai geruliai, gal elniais žiemą gabena, kad taip ilgai trunka
esu siuntusi uz didesne suma vasarele, tai nieko neuzdejo..
dabar parsisiunciau palta - mazokas, noriu grazinti. Tai pagal ju politika, tiesiog uzsakau nauja, o sena jiems grazinu? bet jeigu as uzsakinejau uz 90, bet dabar kaina palto jau 120 , tai teks uz 120 imti? nes seniau lyg lapas kitoks buvo, galejai jiems ten rasyti kad pakeistu..
ir dar, nesu stipri anlu k. tai man sios frazes vienodos : doesnt fit properly ir doesnt suit me..kuri pasirinkti kad permazas?
dabar parsisiunciau palta - mazokas, noriu grazinti. Tai pagal ju politika, tiesiog uzsakau nauja, o sena jiems grazinu? bet jeigu as uzsakinejau uz 90, bet dabar kaina palto jau 120 , tai teks uz 120 imti? nes seniau lyg lapas kitoks buvo, galejai jiems ten rasyti kad pakeistu..
ir dar, nesu stipri anlu k. tai man sios frazes vienodos : doesnt fit properly ir doesnt suit me..kuri pasirinkti kad permazas?
Merginos, man cia dabar toks klausimas kilo... O ka reiketu daryt tokiu atveju, jei nori grazinti nusipirkta is asos preke, bet sugadinai asos grazinimo lapa? na, tarkim kavos netycia uzpylei, ar kazkaip kitaip ta lapa sudarkai... Ar kam nors is jusu toks atvejis pasitaike? As dar kol kas lapo nesugadinau, bet ateiciai klausiu... maza kas Tiesa, isigyta palaidinuke gruodzio 15 d. grazinau, nes dydis netiko. Siunciau registruota siunta, tad labai tikiuosi, kad nepasimes kur nors... Tad dabar laukiu is asos kokios nors zinios i el. pasta, kad gavo. Kazin ilgai teks laukti Kaip manot?