Rasiau anksciau,kad nuo lapkricio 20 d nesulaukiu siuntinuko, rasiau pries 1.5 sav ASOS, atsake,kad dar laukciau, ieskojau kelis kartus savo pasto sk.
O dabar darem uzsakyma praeita sestadieni, perkant buvo parasyta,kad ateis po Nauju metu,jei norime greiciau,atrodo mokama siuntima leido rinktis, bet kadangi sis siuntinys nesvarbu,rinkomes vel paprasta. Atnese siandien kurjeris net i namus (DPD), taip iseina per 6 d.
Taigi,ka man tada daryti del ankstensio siuntinuko, ar dar verta kantriai laukti,ar vel rasineti ASOS
patarkit,prasau,kas susiduret su tokiom problemom..."Tylene" rase,kad bet kokiu atveju ASOS kompensuoja, bet kiek gi reikia laukti, kad jau neliktu vilties gauti siuntinuka (o taip butent sio laukiau )
QUOTE(Patrika @ 2011 12 16, 22:00)
Rasiau anksciau,kad nuo lapkricio 20 d nesulaukiu siuntinuko, rasiau pries 1.5 sav ASOS, atsake,kad dar laukciau, ieskojau kelis kartus savo pasto sk.
O dabar darem uzsakyma praeita sestadieni, perkant buvo parasyta,kad ateis po Nauju metu,jei norime greiciau,atrodo mokama siuntima leido rinktis, bet kadangi sis siuntinys nesvarbu,rinkomes vel paprasta. Atnese siandien kurjeris net i namus (DPD), taip iseina per 6 d.
Taigi,ka man tada daryti del ankstensio siuntinuko, ar dar verta kantriai laukti,ar vel rasineti ASOS
patarkit,prasau,kas susiduret su tokiom problemom..."Tylene" rase,kad bet kokiu atveju ASOS kompensuoja, bet kiek gi reikia laukti, kad jau neliktu vilties gauti siuntinuka (o taip butent sio laukiau )
Nu as vis dar laukiu lapkricio 21 dienos. Net nerasiau asos, nes jau viena kart taip buvo.Tada gal po 1,5 men atejo. Sakiau palauksiu iki kitos savaites ir tada rasysiu, bet jauciu kad lieps dar laukti...
QUOTE(NinaAtina @ 2011 12 16, 23:17)
Nu as vis dar laukiu lapkricio 21 dienos.
Tai mes likimo drauges Parasykit,kai kas paaiskes
QUOTE(Patrika @ 2011 12 16, 21:00)
Tai kai tu jiems parašei, jie turėjo tau atrašyti iki kada laukti (ar kiek dienų). Jei jau praėjo tas laikas, tai vėl gali jiems parašyt.
Gal galit patarti, kokį dydį Asos suknytės imti su ~88 cm krūtine ir 95 cm klubais? 10 ar 12?
Sveikos, gal kuri pirkote sia suknute? Ir kaip Jums ji? Labai man ji grazi, tokios noreciau, bet nedristu... http://www.asos.com/...i...1&clr=Black Aciu uz komentaru
Man buvo taip pat kaip balbetkai praietias metais.
O dabar nesulaukiau vel dvieju siuntiniu, tai viena jie turejo sandely issiunte per kurjeri, o kitos preks nebuvo tai grazino pinigus. bet turiu itarima, kad tos prekes dar ateis...
O dabar nesulaukiau vel dvieju siuntiniu, tai viena jie turejo sandely issiunte per kurjeri, o kitos preks nebuvo tai grazino pinigus. bet turiu itarima, kad tos prekes dar ateis...
QUOTE(Twista @ 2011 12 16, 20:48)
Gal galit patarti, kokį dydį Asos suknytės imti su ~88 cm krūtine ir 95 cm klubais? 10 ar 12?
As 87 per krutine ir 90 per klubus tai imu 6 kartais 8 sunku pasakyti, nes galit per klubus
neilysti, o per krutine bus laisviau ziurekit ar medziaga tamposi ir panasiai
QUOTE(meridiana @ 2011 12 16, 16:42)
aciukas
bet cia odiniai kiek suprantu bus? koki patartumet dydi imti su 27cm peda? uk8?
As tai kaip suprantu jie neodiniai, galt ik padukas koks odinis bus ju.