Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Rasiau anksciau,kad nuo lapkricio 20 d nesulaukiu siuntinuko, rasiau pries 1.5 sav ASOS, atsake,kad dar laukciau, ieskojau kelis kartus savo pasto sk.
O dabar darem uzsakyma praeita sestadieni, perkant buvo parasyta,kad ateis po Nauju metu,jei norime greiciau,atrodo mokama siuntima leido rinktis, bet kadangi sis siuntinys nesvarbu,rinkomes vel paprasta. Atnese siandien kurjeris net i namus (DPD), taip iseina per 6 d. cool.gif
Taigi,ka man tada daryti del ankstensio siuntinuko, ar dar verta kantriai laukti,ar vel rasineti ASOS doh.gif verysad.gif
patarkit,prasau,kas susiduret su tokiom problemom..."Tylene" rase,kad bet kokiu atveju ASOS kompensuoja, bet kiek gi reikia laukti, kad jau neliktu vilties gauti siuntinuka (o taip butent sio laukiau verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2011 12 16, 22:00)
Rasiau anksciau,kad nuo lapkricio 20 d nesulaukiu siuntinuko, rasiau pries 1.5 sav ASOS, atsake,kad dar laukciau, ieskojau kelis kartus savo pasto sk.
O dabar darem uzsakyma praeita sestadieni, perkant buvo parasyta,kad ateis po Nauju metu,jei norime greiciau,atrodo mokama siuntima leido rinktis, bet kadangi sis siuntinys nesvarbu,rinkomes vel paprasta. Atnese siandien kurjeris net i namus (DPD), taip iseina per 6 d.  cool.gif
Taigi,ka man tada daryti del ankstensio siuntinuko, ar dar verta kantriai laukti,ar vel rasineti ASOS  doh.gif  verysad.gif
patarkit,prasau,kas susiduret su tokiom problemom..."Tylene" rase,kad bet kokiu atveju ASOS kompensuoja, bet kiek gi reikia laukti, kad jau neliktu vilties gauti siuntinuka (o taip butent sio laukiau  verysad.gif )

Nu as vis dar laukiu lapkricio 21 dienos. Net nerasiau asos, nes jau viena kart taip buvo.Tada gal po 1,5 men atejo. Sakiau palauksiu iki kitos savaites ir tada rasysiu, bet jauciu kad lieps dar laukti...
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2011 12 16, 23:17)
Nu as vis dar laukiu lapkricio 21 dienos.

Tai mes likimo drauges biggrin.gif Parasykit,kai kas paaiskes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2011 12 16, 21:00)
patarkit,prasau,kas susiduret su tokiom problemom..."Tylene" rase,kad bet kokiu atveju ASOS kompensuoja, bet kiek gi reikia laukti, kad jau neliktu vilties gauti siuntinuka (o taip butent sio laukiau  verysad.gif )

Tai kai tu jiems parašei, jie turėjo tau atrašyti iki kada laukti (ar kiek dienų). Jei jau praėjo tas laikas, tai vėl gali jiems parašyt. 4u.gif
Atsakyti
Gal galit patarti, kokį dydį Asos suknytės imti su ~88 cm krūtine ir 95 cm klubais? 4u.gif 10 ar 12? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri pirkote sia suknute? Ir kaip Jums ji? Labai man ji grazi, tokios noreciau, bet nedristu... http://www.asos.com/...i...1&clr=Black Aciu uz komentaru smile.gif
Atsakyti
Kaip gaila, kad Asos nesiunčia Mango prekių į Lietuvą schmoll.gif Pusę prekių iš savo sąrašiuko teko išmest unsure.gif
Atsakyti
As kiek uzsakineju is Asos, tai tik viena karta siuntinys buvo paklydes, po kazkur menesio grazino man pinigus, o dar po keliu savaiciu siuntinys atkeliavo biggrin.gif
Atsakyti
Man buvo taip pat kaip balbetkai praietias metais.
O dabar nesulaukiau vel dvieju siuntiniu, tai viena jie turejo sandely issiunte per kurjeri, o kitos preks nebuvo tai grazino pinigus. bet turiu itarima, kad tos prekes dar ateis...
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 16, 20:48)
Gal galit patarti, kokį dydį Asos suknytės imti su ~88 cm krūtine ir 95 cm klubais? 4u.gif  10 ar 12? unsure.gif

As 87 per krutine ir 90 per klubus tai imu 6 kartais 8 g.gif sunku pasakyti, nes galit per klubus
neilysti, o per krutine bus laisviau unsure.gif ziurekit ar medziaga tamposi ir panasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meridiana @ 2011 12 16, 16:42)

aciukas wink.gif
bet cia odiniai kiek suprantu bus? g.gif koki patartumet dydi imti su 27cm peda? uk8? 4u.gif
Atsakyti
As tai kaip suprantu jie neodiniai, galt ik padukas koks odinis bus ju.
Atsakyti