Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(yalissa @ 2011 12 13, 21:55)
Gal kas galit pasakyt kiek laiko paskutiniu metu uztrunka siuntinukai?
Jeigu uzsisakysiu siandien, tai ar gausiu iki kaledu?

užsakymą dariau gruodžio 6, išsiuntė- 7, o šiandien gavau:)
Atsakyti
QUOTE(balu @ 2011 12 13, 21:03)
užsakymą dariau gruodžio 6, išsiuntė- 7, o šiandien gavau:)

tai labai greitai. man seniau per 5-7d. ateidavo, bet dabar kai tas sventinis laikotarpis ir daug uzsakymu, tai bijau, kad neuztruktu kokias 3 savaites g.gif
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 12 13, 22:29)
tai labai greitai. man seniau per 5-7d. ateidavo, bet dabar kai tas sventinis laikotarpis ir daug uzsakymu, tai bijau, kad neuztruktu kokias 3 savaites  g.gif

As jau ketvirta savaite laukiu, dar vis nera sad.gif Tai manau laimes dalykas smile.gif
Atsakyti
Kaip jums šita? Mane visai užkabino ir kaina tinka, tik baisu, kad nespės atsiųst iki naujų ir kad gali tas viršus negražiai kabėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 12 13, 20:55)
Gal kas galit pasakyt kiek laiko paskutiniu metu uztrunka siuntinukai?
Jeigu uzsisakysiu siandien, tai ar gausiu iki kaledu?

Uzsakiau 9 d., 10 issiunte, laiske raso atkeliaus per 16 d.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 12 14, 04:40)
Kaip jums šita? Mane visai užkabino ir kaina tinka, tik baisu, kad nespės atsiųst iki naujų ir kad gali tas viršus negražiai kabėt  g.gif

tai, kad si bliuzele visa tokia laisva ir kabanti atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 12 14, 09:29)
tai, kad si bliuzele visa tokia laisva ir kabanti atrodo  g.gif

Oi, aš išvis buvau išsisaugojus ir galvojau, kad čia suknelė doh.gif Nieko gero tada...
Atsakyti
Noriu paklausti ar kitoms viskas gerai su tuo prekiu krepseliu, kuris skirtas patikusiu prekiu saugojimui 30 dienu?
Pas mane kazkokia nesamone, tai rodo, kad tuscias, tai dalis prekiu, zodziu, makalyne.
Atsakyti
Na pas mane tai viskas tvarkoje, turiu išsisaugojusi septynias prekes, visas tvarkingai rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 12 14, 11:25)
Noriu paklausti ar kitoms viskas gerai su tuo prekiu krepseliu, kuris skirtas patikusiu prekiu saugojimui 30 dienu?
Pas mane kazkokia nesamone, tai rodo, kad tuscias, tai dalis prekiu, zodziu, makalyne.

Tobulas dalykas, labai gaila, kad tik nedaugelis parduotuvių turi tuos "wish list", aš kai kurias prekes gal jau pusę metų jame laikau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 12 14, 11:25)

buna buna doh.gif tada reik prisilogint prie savo account'o, tada grizt i pradini puslapy ir i krepseli, tada vel rodys. Bent jau man tas veikia biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit batukų dydžiai nepamažinti g.gif
Nešioju 40 tai imti 7 ar 8? Iš HM patirties žinau, kad reikia dydžiu didesnius pirkt, o kaip su ASOS smile.gif
Atsakyti