Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Cobre @ 2011 12 12, 15:11)
Standartiskai taip ir turetu buti. Mano vyro 43 eur, tai  is US perkame 10, is UK 9, nebent atsiliepimai kokie buna apie konkretu modeli, tada pasikoreguoju tuos dydzius.

Aciu, ASOS paprastai raso UK dydi, tai gal nebus tikuosiu, kad atsius US toki pati (nes ant batu manau bus pazymetas US dydis), tuomet jau butu mazi g.gif
Atsakyti
Gavau jau sia suknele. Laaabai patiko, jau vien del spalvos verta imt wub.gif bet visgi per pecius siauroka man, bandysiu gaudyt 10 dydi smile.gif
user posted image
Atsakyti
gal bus reali foto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 12 12, 20:12)
gal bus reali foto? smile.gif

drinks_cheers.gif labai idomu butu.Ypac idomu kaip ten priekyje atrodo kur gipiuras tas yra
Atsakyti
QUOTE(Breath @ 2011 12 12, 20:17)
drinks_cheers.gif labai idomu butu.Ypac idomu kaip ten priekyje atrodo kur gipiuras tas yra

Galiu nebent ant grindu nufotografuot, bet ar pades tai? smile.gif o prieky yra pamuslas iki kur nuotraukoj matos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 12 12, 20:20)
Galiu nebent ant grindu nufotografuot, bet ar pades tai? smile.gif o prieky yra pamuslas iki kur nuotraukoj matos smile.gif

Nebent taip nufotografuokite, labai idomu.
Ir gal galite savo ismatavimus parasyti, ir ugi, iki kur ji jums yra, ar labai trumpa?
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 12 12, 20:42)
Nebent taip nufotografuokite, labai idomu.
Ir gal galite savo ismatavimus parasyti, ir ugi, iki kur ji jums yra, ar labai trumpa?
Aciu!

Truputeli veliau idesiu nuotrauka smile.gif Ilgis jos, man atrodo, ~88. Liemuo- tampri guma, tad tiktu S, XS, gal net maza M nesiojanciom, tiesiog mano peciai platus, tai negraziai atrodo, reik didesnes, laisviau kris smile.gif
Atsakyti
Gal galima nuoroda i sia suknute? As asos neradau 4u.gif aciu smile.gif
Atsakyti
Padariau nuotrauka, bet kokybe doh.gif tad dedu cia, po to istrinsiu. Spalvos kaip asos nuotraukoj, manasis fotoaparatas iskraipe spalva

http://www.asos.com/...spx?iid=1839552
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balbetka: 12 gruodžio 2011 - 22:52
QUOTE(balbetka @ 2011 12 12, 22:52)
Padariau nuotrauka, bet kokybe doh.gif  tad dedu cia, po to istrinsiu. Spalvos kaip asos nuotraukoj, manasis fotoaparatas iskraipe spalva
http://www.asos.com/...spx?iid=1839552

Kad spalvos tokios jau nebera? g.gif
Dekui uz realia foto - atrodo graziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 12 12, 19:56)
Gavau jau sia suknele. Laaabai patiko, jau vien del spalvos verta imt wub.gif  bet visgi per pecius siauroka man, bandysiu gaudyt 10 dydi smile.gif
user posted image

džiaugiuosi, kad patiko bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gailiute @ 2011 12 13, 00:38)
Kad spalvos tokios jau nebera? g.gif
Dekui uz realia foto - atrodo graziai wub.gif

tai, kad yra tokia spalva g.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt kiek laiko paskutiniu metu uztrunka siuntinukai?
Jeigu uzsisakysiu siandien, tai ar gausiu iki kaledu?
Atsakyti