Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Rasma @ 2011 12 03, 15:37)
Ir man taip atrodė, norėjau šiemet nėrinių-gipiūro...bet pirmoji tikrai realybėje atrodo gan pigiai, ko labiausiai ir bijojau ax.gif

Antroji - kokybiškesnė, geriau pasiūta ir gražesnė 4u.gif Geriau atrodo apsivilkus nei pirmoji. Jei grąžins pinigus už abi, tai kaip suprantu reik iš naujo atsisakinėt antrąją (lape bent jau nebuvo kur nurodyt informacijos, kad noriu kitos).
Pirmos tai jau tikrai neimsiu schmoll.gif
Man irgi, be galo noriu gipiūro šiais metais, niekad nežiūrėdavau net į tą pusę. Bet ir Asos vedžiau paieškoje, neradau tokių suknelių kaip tu doh.gif biggrin.gif
Pasirodyk būtinai, užtat kaip slidu pirkti internetu. Mano figūrai būtina matuoti išvis doh.gif Užsidedi ir arba nulieta, arba totali nesąmonė. O įdomu kaip su siuvimusi, ar nėra problematiška pasiūti? Ir gauti toki gipiūro? Kad neišeitų be proto brangiai g.gif Nu jau taaaip noriu kažko TOKIO wub.gif

QUOTE(katalike @ 2011 12 04, 15:14)
ačiū už patarimus, nunešiau į kitą paštą, tai registruotas siuntimas kainavo 22Lt thumbup.gif
thumbup.gif Jei dažnai tenka bendrauti su paštininkėm, patarčiau išsirinkti 'savo'. Aš einu į savo rajono paštą, prilepinus ir paštininkę saldumynais, kad atneša ir neregistruotus siuntinukus namo, o ir tos prie kasų sėdinčios primonytos, pataria, padeda, be spyriojimų išsiunčia thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau tokią rankinę. Patogi paskaitoms, ypatingai talpi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
O gal kuri susiduret su vyriskais marskiniais? Ar tinkami jie labai aukstiems, liekniems ir dar ilgarankiams ar be sansu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 12 04, 22:59)
O gal kuri susiduret su vyriskais marskiniais? Ar tinkami jie labai aukstiems, liekniems ir dar ilgarankiams ar be sansu?  biggrin.gif

MB sudejimas toks tiesiog vidutinis i lieknesne puse; jis kiek pasportaves; bet ne aukstas 175 kazkur, tai ir rankos nera ilgos tikrai; jam standartinio dydzio rankoviu ilgis visada tinka. Lietuvoje Zarų S visada ok; H&M ir Asos irgi S visada. Tai jei lieknas aukstas ilgarankis, sakyciau kad sunkiai tiks g.gif
Atsakyti
Mergaites,sakykit,o ju rubu dydziai atitinka ju pateikta size chart`a?noriu sukneles,ir neisivaizduoju koki dydi reiktu imti su 99-72-98/99?
Atsakyti
Gal kuri pirkot tokias suknutes? Kaip jos realiai? ax.gif

http://www.asos.com/...spx?iid=1721690

http://www.asos.com/...spx?iid=1658731
Atsakyti
Aš tai laukiu šios suknutės wub.gif http://www.asos.com/...spx?iid=1645531 ir labai tikiuosi kad dydis tiks, nes bebuvo likęs 10 dydis, o aš taip truputi blaškausi tarp 8 ir 10, bet pamatysiu kai sulauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 12 02, 23:37)
Pirkau šias ir abi išsiunčiau atgal, duok Dieve jei atgausiu pinigus smile.gif

http://www.asos.com/...spx?iid=1678672 - šitą gavau su skyle 'nėrinių' apačioje...gerai, jog pamačiau ir nenuėjau kur su ja:blink: Šiaip šita suknutė labai minkšta ir labai elastinga, matinė, tai jei kas susigundysit, tai galit nepadauginti su dydžiu smile.gif Apačioje tai kai kur lyg apibrizgusi, kyšo kažkokie 'gipiūro' siūlai doh.gif ..o kakliukas bent man taip gražiai nesugulė ax.gif Išvis, realybėje ji man baisoka..grabo kokybė biggrin.gif

šitą suknelę aš turiu, viskas man tiko ir patiko smile.gif O tie "gipiūro" siūlai-tai čia viskas gerai, man kaip tik fainiai atrodo smile.gif
Va kaip ir šitos suknelės, pas Scarlett :
suknelė
Atsakyti
ar galite pagelbeti, paspaudus asos puslapyje ant norimo drabuzio man jo nepaleidzia per video, cia kokios programos as neturiu, ar nuo ko tai priklauso.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2011 12 06, 14:38)
ar galite pagelbeti, paspaudus asos puslapyje ant norimo drabuzio man jo nepaleidzia per video, cia kokios programos as neturiu, ar nuo ko tai priklauso.. g.gif

Adobe Flash Player
Atsakyti
Sveiki,
iš anksto atsiprašau, jei buvo klausta, bet paieškose neradau. Norėjau paklausti apie šias kelnes:
user posted image

gal kas turite? ar jos realiai taip pat gerai atrodo kaip foto? Ar medžiaga a la skuduras?
Atsakyti
user posted image
gal kuri esat pirkusi?
Atsakyti