QUOTE(Rasma @ 2011 12 03, 15:37)
Ir man taip atrodė, norėjau šiemet nėrinių-gipiūro...bet pirmoji tikrai realybėje atrodo gan pigiai, ko labiausiai ir bijojau
Antroji - kokybiškesnė, geriau pasiūta ir gražesnė Geriau atrodo apsivilkus nei pirmoji. Jei grąžins pinigus už abi, tai kaip suprantu reik iš naujo atsisakinėt antrąją (lape bent jau nebuvo kur nurodyt informacijos, kad noriu kitos).
Pirmos tai jau tikrai neimsiu
Man irgi, be galo noriu gipiūro šiais metais, niekad nežiūrėdavau net į tą pusę. Bet ir Asos vedžiau paieškoje, neradau tokių suknelių kaip tu Antroji - kokybiškesnė, geriau pasiūta ir gražesnė Geriau atrodo apsivilkus nei pirmoji. Jei grąžins pinigus už abi, tai kaip suprantu reik iš naujo atsisakinėt antrąją (lape bent jau nebuvo kur nurodyt informacijos, kad noriu kitos).
Pirmos tai jau tikrai neimsiu
Pasirodyk būtinai, užtat kaip slidu pirkti internetu. Mano figūrai būtina matuoti išvis Užsidedi ir arba nulieta, arba totali nesąmonė. O įdomu kaip su siuvimusi, ar nėra problematiška pasiūti? Ir gauti toki gipiūro? Kad neišeitų be proto brangiai Nu jau taaaip noriu kažko TOKIO
QUOTE(katalike @ 2011 12 04, 15:14)
ačiū už patarimus, nunešiau į kitą paštą, tai registruotas siuntimas kainavo 22Lt
Jei dažnai tenka bendrauti su paštininkėm, patarčiau išsirinkti 'savo'. Aš einu į savo rajono paštą, prilepinus ir paštininkę saldumynais, kad atneša ir neregistruotus siuntinukus namo, o ir tos prie kasų sėdinčios primonytos, pataria, padeda, be spyriojimų išsiunčia