sveikos mergaitės, gal turit kokį nuolaidų koduką?
Gal galima butu gauti nuoroda i sia zalia suknute? Labai grazi
QUOTE(balbetka @ 2011 11 29, 14:28)
Tylene,gal jau gavai sia suknele? Gal gali realia foto imest? Labai idomu, ar spalva tokia pat grazi kaip nuotrukoj Ir virsutine dalis,kaip suprantu, be pamusalo?
aha, gavau, tik foto lb nekokybiška turiu. Nelabai ten ką matysi. Šiaip labai patinka man ji. Virštutinė dalis be pamušalo
QUOTE(Tylene @ 2011 11 29, 19:48)
aha, gavau, tik foto lb nekokybiška turiu. Nelabai ten ką matysi. Šiaip labai patinka man ji. Virštutinė dalis be pamušalo
o spalva tokia pati kaip foto? Nes as zalia spalva nelabai megstu, bet si kazkaip patiko O labai persisviecia? Turbut reik jau labai idealios figuros tokiai suknelei?
QUOTE(balbetka @ 2011 11 29, 23:51)
o spalva tokia pati kaip foto? Nes as zalia spalva nelabai megstu, bet si kazkaip patiko O labai persisviecia? Turbut reik jau labai idealios figuros tokiai suknelei?
spalva tokia kaip foto. Dabar nuėjus pažiūrėjau ją, tai ne visas viršus be pamušalo, tik pats pats viršus, o ten kur liemenelė ir žemiau-yra pamušalas Nereikia idealios figūros
Papildyta:
dabar mąstau apie šią suknelę pirkt ar ne
QUOTE(Tylene @ 2011 12 01, 20:36)
spalva tokia kaip foto. Dabar nuėjus pažiūrėjau ją, tai ne visas viršus be pamušalo, tik pats pats viršus, o ten kur liemenelė ir žemiau-yra pamušalas Nereikia idealios figūros
Papildyta:
Papildyta:
man ji kazkuom panasi i chalata is filmo "briliantovaja ruka" idomi, bet nezinau, ar geraja prasme idomi
Man tai niuroka suknute yra asos ir grazesniu
Čia man vienai asos neleidžia pirkt? Į savo krepšį įeit neduoda net. Nors į jį dėt leidžia
QUOTE(Title @ 2011 12 02, 15:36)
Čia man vienai asos neleidžia pirkt? Į savo krepšį įeit neduoda net. Nors į jį dėt leidžia
man tas pats, kaip tik ka tik rasiau ir klausiau, kazin kodel..
ruosiuosi ir as pirkimui is Asos. Renkuosi sukneliu pora darbui. Siaip nesioju 38 dydi, tai imti - UK 10 kaip suprantu....
Del batu tai kaip ir aisku, 5 dydis (LT 38).
Gal koki koduka turit?
Del batu tai kaip ir aisku, 5 dydis (LT 38).
Gal koki koduka turit?