Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

sveikos mergaitės, gal turit kokį nuolaidų koduką?
Atsakyti
Tylene,gal jau gavai sia suknele? bigsmile.gif Gal gali realia foto imest? Labai idomu, ar spalva tokia pat grazi kaip nuotrukoj wub.gif Ir virsutine dalis,kaip suprantu, be pamusalo?
user posted image

Atsakyti
Gal galima butu gauti nuoroda i sia zalia suknute? bigsmile.gif Labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 11 29, 14:28)
Tylene,gal jau gavai sia suknele?  bigsmile.gif  Gal gali realia foto imest? Labai idomu, ar spalva tokia pat grazi kaip nuotrukoj wub.gif  Ir virsutine dalis,kaip suprantu, be pamusalo?
user posted image

aha, gavau, tik foto lb nekokybiška turiu. Nelabai ten ką matysi. Šiaip labai patinka man ji. Virštutinė dalis be pamušalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 11 29, 19:48)
aha, gavau, tik foto lb nekokybiška turiu. Nelabai ten ką matysi. Šiaip labai patinka man ji. Virštutinė dalis be pamušalo ax.gif

o spalva tokia pati kaip foto? Nes as zalia spalva nelabai megstu, bet si kazkaip patiko smile.gif O labai persisviecia? Turbut reik jau labai idealios figuros tokiai suknelei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 11 29, 23:51)
o spalva tokia pati kaip foto? Nes as zalia spalva nelabai megstu, bet si kazkaip patiko smile.gif O labai persisviecia? Turbut reik jau labai idealios figuros tokiai suknelei? g.gif

spalva tokia kaip foto. Dabar nuėjus pažiūrėjau ją, tai ne visas viršus be pamušalo, tik pats pats viršus, o ten kur liemenelė ir žemiau-yra pamušalas blush2.gif Nereikia idealios figūros smile.gif
Papildyta:
dabar mąstau apie šią suknelę g.gif pirkt ar ne

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 12 01, 20:36)
spalva tokia kaip foto. Dabar nuėjus pažiūrėjau ją, tai ne visas viršus be pamušalo, tik pats pats viršus, o ten kur liemenelė ir žemiau-yra pamušalas blush2.gif  Nereikia idealios figūros smile.gif
Papildyta:
dabar mąstau apie šią suknelę g.gif  pirkt ar ne

user posted image

man ji kazkuom panasi i chalata is filmo "briliantovaja ruka" biggrin.gif idomi, bet nezinau, ar geraja prasme idomi blush2.gif
Atsakyti
Man tai niuroka suknute smile.gif yra asos ir grazesniu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Na, as visgi uzsisakiau zalia suknele, bet nebuvo dydzio, kuri iprastai imu, tai paemiau mazesni, tikiuosi tiks rolleyes.gif
Atsakyti
Čia man vienai asos neleidžia pirkt? Į savo krepšį įeit neduoda net. Nors į jį dėt leidžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2011 12 02, 15:36)
Čia man vienai asos neleidžia pirkt? Į savo krepšį įeit neduoda net. Nors į jį dėt leidžia g.gif

man tas pats, kaip tik ka tik rasiau ir klausiau, kazin kodel.. g.gif
Atsakyti
ruosiuosi ir as pirkimui is Asos. Renkuosi sukneliu pora darbui. Siaip nesioju 38 dydi, tai imti - UK 10 kaip suprantu.... blush2.gif
Del batu tai kaip ir aisku, 5 dydis (LT 38).
Gal koki koduka turit? ax.gif 4u.gif
Atsakyti