tikrai 8 užteks, pas mane net biškį daugiau tiek per krūtinę, tiek per klubus, tik per liemenį mažiau, tai visada imu tik 8d. Nebent būna parašyta, kad modelis dėvi 10, tada ir aš 10 imu.
QUOTE(tikinga @ 2011 11 24, 10:12)
O, visgi Asos mane nudžiugino,- dar kartą parašiau, kad kodas vis tiek neveikia, nors darau viską, kaip jūs sakote ir šiandien man atsiuntė vienkartinį asmeninį kodą Su lygiai tokiomis pačiomis sąlygomis ir jis ju suveikė
lygiai tas pats ir man, labai smagu, kad taip operatyviai sureagavo ir issprende problema
QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 24, 13:58)
tikrai 8 užteks, pas mane net biškį daugiau tiek per krūtinę, tiek per klubus, tik per liemenį mažiau, tai visada imu tik 8d. Nebent būna parašyta, kad modelis dėvi 10, tada ir aš 10 imu.
Dėkui už patarimą
Sveikos,
atsiunte Asos vietoj vienu prekiu uzsakytu visai ka kita. Ketinu grazinti, BET lapas yra prancuzu kalba ir atgalinis adresas PARIS
Kazin gal kas turi angliska grazinimo lapa ir galetu imesti kad matyciau kur ka pildyti? ir aplamai kodel lapas prancuzu kalba? ar grazins jie man pinigus uz siuntima?
atsiunte Asos vietoj vienu prekiu uzsakytu visai ka kita. Ketinu grazinti, BET lapas yra prancuzu kalba ir atgalinis adresas PARIS
Kazin gal kas turi angliska grazinimo lapa ir galetu imesti kad matyciau kur ka pildyti? ir aplamai kodel lapas prancuzu kalba? ar grazins jie man pinigus uz siuntima?
QUOTE(-Anna- @ 2011 11 25, 11:29)
Sveikos,
idomi situacija, siulyciau laiska jiems parasyti.. bet jeigu reikes galesiu nufotkint ir imesti grazinimo lapa
QUOTE(-Anna- @ 2011 11 25, 10:29)
Sveikos,
Grąžinimo lapą galima atsispausdinti iš Asos puslapio
gavau atsakyma, atsius man mano prekes ir aisku praso grazinti tas kitas. Praso siusti pigiausiu, tai nesiparinti ir siusti neregistruotu? ir dar, pateike faxo numeri, gal kas kada siunte bet nefaxu o mailu?
...We'd really appreciate it if you could send it back to us using the cheapest available secure delivery service and we'll refund your postage.
Please use the sticky address label from the front of the delivery note when you send the item back to us, as this will make it easier to process. When you have sent it, complete the attached form and fax it along with the postage receipt to +44 1442 840 278 and we will arrange a refund for the cost....
...We'd really appreciate it if you could send it back to us using the cheapest available secure delivery service and we'll refund your postage.
Please use the sticky address label from the front of the delivery note when you send the item back to us, as this will make it easier to process. When you have sent it, complete the attached form and fax it along with the postage receipt to +44 1442 840 278 and we will arrange a refund for the cost....
QUOTE(-Anna- @ 2011 11 25, 19:44)
We'd really appreciate it if you could send it back to us using the cheapest available secure delivery service and we'll refund your postage.
Cia turi galvoj registruota, man rodos.
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 25, 18:55)
Cia turi galvoj registruota, man rodos.
As taip pat manau. Jie raso ... kiek imanoma pigiausiu, bet saugiu. O saugus, manau reiskia - registruotas.
Kokios nuolaidos si savaitgali ?
As esu siuntusi nufotkinta ceki emailu.
Savaitgali man rodos rankinem 40% off.
Savaitgali man rodos rankinem 40% off.
Gal kas nors pagavot sita grozi ir netinka dydis tai mielai priglausciau M-38 dydi