Gal ne ten koduka vedat?
Reikia cia:
Promo code or NUS Extra student number
QUOTE(Hollywood @ 2011 11 23, 20:21)
ten ten
QUOTE(Rocco @ 2011 11 23, 19:32)
ten ten
O jus esat registruota ASOS vartotoja?
Man tai tie ju kodaiveikia tada, kai atsidarau ju puslapi per nuoroda, kuri buna ideta laiske, kuri gaunu imeilu. tada pasinaudoju nuolaida.
QUOTE(Azazella @ 2011 11 23, 19:44)
O jus esat registruota ASOS vartotoja?
Man tai tie ju kodaiveikia tada, kai atsidarau ju puslapi per nuoroda, kuri buna ideta laiske, kuri gaunu imeilu. tada pasinaudoju nuolaida.
Aš esu registruota ir ėjau per nuorodą. Vedžiau ten, kur reikia, neveikia
QUOTE(tikinga @ 2011 11 23, 16:27)
O man kažkodėl neleidžia jo panaudot, rašo, kad jau buvo panaudotas ir nebeveikia. Nors tikrai bandžiau pirkt pirmą kartą su juo
gal sis kodukas vienkartinis ir jei karta bandet tai asos uzskaito kaip kad jus jau panaudojot.. nes man irgi buvo kazkada kai netycia back paspaudziau ir nebedave antra kart nuolaidos jau
O, visgi Asos mane nudžiugino,- dar kartą parašiau, kad kodas vis tiek neveikia, nors darau viską, kaip jūs sakote ir šiandien man atsiuntė vienkartinį asmeninį kodą Su lygiai tokiomis pačiomis sąlygomis ir jis ju suveikė
QUOTE(tikinga @ 2011 11 24, 09:12)
O, visgi Asos mane nudžiugino,- dar kartą parašiau, kad kodas vis tiek neveikia, nors darau viską, kaip jūs sakote ir šiandien man atsiuntė vienkartinį asmeninį kodą Su lygiai tokiomis pačiomis sąlygomis ir jis ju suveikė
O kokiu imeilu Jus jiems rasot, as kiek nerasiau, tai man grizta laiskai...
QUOTE(Azazella @ 2011 11 24, 09:14)
O kokiu imeilu Jus jiems rasot, as kiek nerasiau, tai man grizta laiskai...
Pradžioj tai rašiau tiesiai puslapyje, apačioje yra eilutė "contact us", iš pradžių atrašė automatas, kad su manim per 4 valandas susisieks konkretus žmogus. Tai tada jau tiesiai jam atsakiau
Norejau isigyti si dakciuka http://www.asos.com/...p;clr=Posietint Ir nusivyliau ,nes jie siuncia tik UK, Ireland & Nordic countries only... poto ziurejau ebay taip pat nieks i Lietuva nesiuncia ... ir negaliu suprasti kodel...
QUOTE(Trendy_ @ 2011 11 24, 09:22)
Norejau isigyti si dakciuka http://www.asos.com/...p;clr=Posietint Ir nusivyliau ,nes jie siuncia tik UK, Ireland & Nordic countries only... poto ziurejau ebay taip pat nieks i Lietuva nesiuncia ... ir negaliu suprasti kodel...
Vadinasi, blogai ziurejot eBay. Ten tikrai imanoma surasti sia preke su siuntimu i Lietuva. Kad ir cia: http://www.ebay.co.u...1#ht_500wt_1156
QUOTE(Tylene @ 2011 11 23, 16:27)
jei jūs apie nuolaidą, tai klystat.
Update your wardrobe with 20% off all full priced items for 48 hours only. Enter HOT20 at checkout*
Galioja nenukainuotoms prekėms.
Update your wardrobe with 20% off all full priced items for 48 hours only. Enter HOT20 at checkout*
Galioja nenukainuotoms prekėms.
taip raso, bet kai paspaudi SHOP NOW nuoroda is el.laisko tai ir atvercia tik NEW IN CLOTHING ,todel manau kad tik jiemS ir taikoma 20%
Gal kas patartumėt su paltuko dydžiu?
Jeigu LT nešioju XS-S, UK 6-8, reiktų imti 8 dydį? Bet paltukas gal turi būt kiek laisvesnis, gal imti 10? Nes žiūriu pagal matmenis, tai man Asos reiktų 10 su 85/63/91
Jeigu LT nešioju XS-S, UK 6-8, reiktų imti 8 dydį? Bet paltukas gal turi būt kiek laisvesnis, gal imti 10? Nes žiūriu pagal matmenis, tai man Asos reiktų 10 su 85/63/91