Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(diana_j @ 2011 11 08, 15:42)
jau nebezinau kuris kartas cia mum pasiseks verysad.gif , sunkiausia kai dbar dauguma draugiu yra nestukes......
sen laukia vynelis.... nuo rytojaus naujos viltys...

anksciau ar veliau tikrai pasiseks, net neabejok. O jei nepaslaptis kiek tau metu?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 08, 15:44)
anksciau ar veliau tikrai pasiseks, net neabejok. O jei nepaslaptis kiek tau metu?

man jau greit 30 bus..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 08, 15:47)
man jau greit 30 bus.....  unsure.gif

Jauna 4u.gif tikek kaledianiais stebuklais, nes juk greitai stebuklu metas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 08, 15:52)
Jauna 4u.gif tikek kaledianiais stebuklais, nes juk greitai stebuklu metas ax.gif

na 30 tai jau nemazai, kai dar nei vieno leliuko nesupuoju.... to stebuklo 3 metus laukiam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 08 lapkričio 2011 - 14:54
QUOTE(diana_j @ 2011 11 08, 15:54)
na 30 tai jau nemazai, kai dar nei vieno leliuko nesupuoju....  to stebuklo 3 metus laukiam...

nu taip aisku ne 20, bet ir ne 50 mirksiukas.gif kitos savo noru gimdo po 30, mes irgi laukiam jau 6 metus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 08, 16:38)
gal gali... o darei NT? As uzvakar ariau, tai dar gana ryskiai buvo II. praeita IUI 10 dpi man buvo vos vos iziurimas vaiduoklis, bet jau tikras, ne ovitrelinis.
NT darytas? ta prasme, jau kitas, sekantis NT. ne tas, kuris I parode. tas neteisingas  biggrin.gif

ne diaugiau jokiu NT schmoll.gif atsibodo tie vieni pagaliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 08, 16:08)
nu taip aisku ne 20, bet ir ne 50 mirksiukas.gif kitos savo noru gimdo po 30, mes irgi laukiam jau 6 metus ax.gif

nieko nebelieka , kaip tik bandyti vel is naujo ...
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 08, 15:42)
aga nusprendziau pasidaryti, bet ne su rytiniu slapimu, kad paziureti ant kiek ta juostele bus ryski, bet antra juostele pasirode ne is karto ir vos vos iziurima, tai galvoju, kad gal jau visai greitai po keliu dienu isgaruos.
Kaip tavo reikaliukai?ar jauti ka nors, kokius durimus ar pan? ax.gif
nu tai po 5 dienu ir isgaruos biggrin.gif
mano reikaliukai normaliai - niekas neduria, niekas neskauda, niekas nemaudzia, apsiramino uosle, jokio meguistumo, apetitas grizo i normas (stai tau ir ovitrelis). Su uzkibimais panasiu lauku maude pilva. bet si karta niekas visiskai nemaudzia, tad. Vilciu neturiu, bet nu ir kas. bus kaip bus.

QUOTE(diana_j @ 2011 11 08, 15:42)
jau nebezinau kuris kartas cia mum pasiseks verysad.gif , sunkiausia kai dbar dauguma draugiu yra nestukes......
sen laukia vynelis.... nuo rytojaus naujos viltys...
tu pagalvok apie tai, kad kai jos pasigimdys, tu vaiksciuosi nestuke, tad tavo vaikeliui atiteks visi rubeliai, lovytes, vezimai su kedutemis - nieko pirkti nebereikes. juk nemazai visa tai kainuoja.

QUOTE(diana_j @ 2011 11 08, 15:54)
na 30 tai jau nemazai, kai dar nei vieno leliuko nesupuoju....  to stebuklo 3 metus laukiam...
irnesakyk.gif man uz poros menesiu 34. ir visa dar nei vieno nesupuoju ir nezinia kada supuosiu ir ar supuosiu apskritai.

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 08, 16:14)
ne diaugiau jokiu NT  schmoll.gif  atsibodo tie vieni pagaliai  lotuliukas.gif

jo. teisingai. geriau dideli skaiciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 08 lapkričio 2011 - 15:50
labukas 4u.gif biski nesuprantu - man po O stimuliuotame cikle nuolat skauda pilva (lyg tuoj prasidetu mm) ir kairy sona dilgina. sakau gal man neivyko O? g.gif ar negali buti kad liko man folis nesusproges? negi gali buti kad susidarys kokia cista? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 08 lapkričio 2011 - 16:09
QUOTE(spinsa @ 2011 11 08, 17:08)
labukas  4u.gif biski nesuprantu - man po O stimuliuotame cikle nuolat skauda pilva (lyg tuoj prasidetu mm) ir kairy sona dilgina. sakau gal man neivyko O?  g.gif  ar negali buti kad liko man folis nesusproges? negi gali buti kad susidarys kokia cista?  blush2.gif

tai gal pastojai? nes kai nevyksta O - nebuna jokiu dilgciojimu ir kairiu sonu su maudimais. kelinta DPO?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 08, 18:46)
tai gal pastojai? nes kai nevyksta O - nebuna jokiu dilgciojimu ir kairiu sonu su maudimais. kelinta DPO?

tik 5 dpo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 08, 18:14)
tik 5 dpo  schmoll.gif

tai gal kokia implontacija vyksta bigsmile.gif
Atsakyti