Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 08, 10:31)
pas mane eilini  karta vienas pagalys mmm. nera taip ir sedziu nezinioj ax.gif

gal paprasiausiai testas dar nerodo, kol mmm nera vilties dar yra, laikom kumsciukus smile.gif
Papildyta:
o gal ktaujuka ka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 08, 11:37)
gal paprasiausiai testas dar nerodo, kol mmm nera vilties dar yra, laikom kumsciukus smile.gif
Papildyta:
o gal ktaujuka ka? ax.gif

hcg darysiu penktadieni
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 11 07, 18:44)
prisidedu prie virusiuku siuntimo ir as  blush2.gif  siunciu JUMS GYVA virusiuka

p.s. nieks nebeveda skyrelio statistikos? norejau paziureti kaip jums sekasi, bet.....  blush2.gif

Zemaiciuke - sveikinimai nuosirdziausi smile.gif

Statistikos vedam, nes warwara perdave teises meiles kibirkstelei, o ta dingo kaip i vandeni niekam nieko nepranesusi, tai negalime ieiti, kad sutvarkyti.

Boruziukai - prisimink 18dpi biggrin.gif O sita, gal nusipirk kita testa. Sis, kuri darei brokuotas 100%.

labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 08, 10:21)
tai gal pabandik testuka pagadinti bigsmile.gif
Papildyta:
labas rytas 4u.gif
boruziukas kaip tavo reikaliukai?gal pamatei II? bigsmile.gif

as dar palauksiu iki rytojaus, ziuresiu kas cia bus unsure.gif

boruziukas1, tai kiek dienu jau veluoja tau? na manu hcg tikrai parodys tau nestuke.gif wub.gif , lauksim penktadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 08, 12:55)
boruziukas1, tai kiek dienu jau veluoja tau? na manu hcg tikrai parodys tau  nestuke.gif  wub.gif , lauksim penktadienio  mirksiukas.gif

jau boruziukas rase, kad jai siandien 14 dpi. Nu, gal pramus ledus?

Zemaiciuke, o kas liecia statistika, tai nuo liepos menesio tik Rudde pastojo. Viena mergina. per pastaruosius 4 menesius. as buvau rugsejo IUI pastojusi, bet labai greitai persileidau, tai net neskaitau uz pastojima. bet II pasidziaugiau keleta dienu smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar visada ovitrelis pasisalina is organizmo po 12 dienu?ar anksciau gali pasisalinti?pvz po kokiu 5 dienu?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 08, 14:09)
jau boruziukas rase, kad jai siandien 14 dpi. Nu, gal pramus ledus?

Zemaiciuke, o kas liecia statistika, tai nuo liepos menesio tik Rudde pastojo. Viena mergina. per pastaruosius 4 menesius. as buvau rugsejo IUI pastojusi, bet labai greitai persileidau, tai net neskaitau uz pastojima. bet II pasidziaugiau keleta dienu smile.gif

siandien jau 15 dpi ax.gif bet ledai dar nejuda
Atsakyti
na ka o man ledai jau pajudejo deja gun_bandana.gif bash.gif cray.gif cray.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 08, 15:31)
na ka o man ledai jau pajudejo deja  gun_bandana.gif  bash.gif  cray.gif  cray.gif  cry.gif

nenusimink, trecia kartas nemeluos, sakei, kad bandot antra cikla po operacijos, trecia karta butinai pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 08, 13:50)
Merginos, ar visada ovitrelis pasisalina is organizmo po 12 dienu?ar anksciau gali pasisalinti?pvz po kokiu 5 dienu?
gal gali... o darei NT? As uzvakar ariau, tai dar gana ryskiai buvo II. praeita IUI 10 dpi man buvo vos vos iziurimas vaiduoklis, bet jau tikras, ne ovitrelinis.

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 08, 14:25)
siandien jau 15 dpi  ax.gif bet ledai dar nejuda

NT darytas? ta prasme, jau kitas, sekantis NT. ne tas, kuris I parode. tas neteisingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 08, 15:38)
gal gali... o darei NT? As uzvakar ariau, tai dar gana ryskiai buvo II. praeita IUI 10 dpi man buvo vos vos iziurimas vaiduoklis, bet jau tikras, ne ovitrelinis.

aga nusprendziau pasidaryti, bet ne su rytiniu slapimu, kad paziureti ant kiek ta juostele bus ryski, bet antra juostele pasirode ne is karto ir vos vos iziurima, tai galvoju, kad gal jau visai greitai po keliu dienu isgaruos.
Kaip tavo reikaliukai?ar jauti ka nors, kokius durimus ar pan? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 08 lapkričio 2011 - 14:43
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 08, 15:36)
nenusimink, trecia kartas nemeluos, sakei, kad bandot antra cikla po operacijos, trecia karta butinai pasiseks mirksiukas.gif

jau nebezinau kuris kartas cia mum pasiseks verysad.gif , sunkiausia kai dbar dauguma draugiu yra nestukes......
sen laukia vynelis.... nuo rytojaus naujos viltys...
Atsakyti