Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 07, 21:39)
aha jau veluoja visad anksciau parsivilgdavo mm. rytoj jei issidrasinsiu darysiu NT. labai bijau vieno pagalio  scare.gif

na mazute nebijok, kazkaip tikiu kad bus viskas gerai pas tave thumbup.gif 4u.gif, kiek dienu jau veluoja? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 07 lapkričio 2011 - 20:51
QUOTE(diana_j @ 2011 11 07, 22:50)
na mazute nebijok, kazkaip tikiu kad bus viskas gerai pas tave  thumbup.gif  4u.gif, kiek dienu jau veluoja? g.gif

siandien 14 dpi
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 07, 22:54)
siandien 14 dpi

na gal tik i gera.... blush2.gif man 14 ar 15 dpi visada parsivilkdavo mm
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 07, 21:28)
Irėnė, sveika sugrizus, linkiu kad paskutinis 4 garantuotas butu  wub.gif

o tu kokioj stadijoj dabar? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 07, 21:54)
siandien 14 dpi

tai rytoj kaip tik testo gadinimo diena bigsmile.gif
kumsciai suspausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 11 07, 21:59)
o tu kokioj stadijoj dabar? smile.gif

po nesekmingu 4 IUI, operavausi, pasalino mioma 6,5cm, ir dar rado endo I stadijos doh.gif , tai zodziu, planas toks dabar, kad 3 cuklus naturaliai bandom tik dupha tai israse gerti... , jei nesigaus vel stimuliacijos laukia ir IUI... dbr eina 2 ciklas.. kuris nzn kaip baigsis, labai tikiuosi kad sekmingai, ant dienu jau aisku bus ar pavyko ar ne... vaje vaje... fear.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 07, 22:15)
po nesekmingu 4 IUI, operavausi, pasalino mioma 6,5cm, ir dar rado endo I stadijos  doh.gif , tai zodziu, planas toks dabar, kad 3 cuklus naturaliai bandom tik dupha tai israse gerti... , jei nesigaus vel stimuliacijos laukia ir IUI... dbr eina 2 ciklas.. kuris nzn kaip baigsis, labai tikiuosi kad sekmingai, ant dienu jau aisku bus ar pavyko ar ne... vaje vaje...  fear.gif

apie mioma zinau, pamenu mirksiukas.gif
gal visgi pavyks natur g.gif o primink, kaip tavo MB turtas?

Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2011 11 07, 20:40)
Labutis!
Atsiprašau, kad paklausiu tokio klausimo 4u.gif , bet mergaitės ankstesnėje temutėje pasiūlė paklausti tavęs, kaip sekasi IUI su "užsilenkusia" gimda? Ar ją atlieka tradiciškai? Gal kvailai klausiu, bet man ginė anksčiau sakė, kad su tokia gimda, kaip mano reikia mylėtis "šuniuko" poza (taip spermijai geriau pasiekia tikslą mirksiukas.gif ) , o va dabar pasakė, kad pagal naujausius tyrimus nebesvarbi poza. Tai kaip atlieka pačia procedūrą? g.gif

Labu,
man ne gimda uzsilenkusi, man yra gimdos kaklialio problema, labai siauras ir vingiuotas, todel blogas praeimas i gimda, ir per IUI tenka nauduotis znyples, o coa yra kaip per GN , ne ;abai malonus dalykas. Bet pries paskutini IUI man dare histeroskopija, kurios metu praplatino gimdos kakleli, ir viskas praejo labai gerai, be papildomu instrumentu.
o gimdos forma ne taip smarkiai itakoja i pastojima, nes jinai labai daug kam uzsilenkusi, tik ne visi zino
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 11 07, 22:35)
apie mioma zinau, pamenu mirksiukas.gif
gal visgi pavyks natur g.gif o primink, kaip tavo MB turtas?

jau kai ispjove, galvojau jau tikrai nieko neras, bet se tau dar endo I stadija doh.gif , o MB turtas ir neypatingas, iki normu kaip daktare sake truksta 5 %, nera baisu, bet ir nera gerai... blush2.gif , rytoj maksima diena kaip mmm gali ateit...
fear.gif fear.gif
Atsakyti
Labas rytas mazutes mirksiukas.gif

kaip sen nuotaikos?

pas mane tai tas pats kaip ir vakar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 11 07, 17:44)
prisidedu prie virusiuku siuntimo ir as  blush2.gif  siunciu JUMS GYVA virusiuka

wub.gif wub.gif wub.gif jamu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 08, 08:51)
Labas rytas mazutes mirksiukas.gif

kaip sen nuotaikos?

pas mane tai tas pats kaip ir vakar  doh.gif

tai gal pabandik testuka pagadinti bigsmile.gif
Papildyta:
labas rytas 4u.gif
boruziukas kaip tavo reikaliukai?gal pamatei II? bigsmile.gif
Atsakyti
pas mane eilini karta vienas pagalys mmm. nera taip ir sedziu nezinioj ax.gif