Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

nu va o man pradejo mauditi kairiji sona arba kiauside nesuprantu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 18, 21:02)
Rudde - kaip tau su pilvinuku sekasi? Senokai buvai uzejusi pavirusuoti..

As daznai uzeinu, tik ne daznai pasireiskiu 4u.gif Mums lyg ir gerai sekasi, pirmadieni pilvinukui bus 12 sav., kaip tik pirmadieni ir pas gydytoja einu. Labai noriu pamatyti savo zmoguti wub.gif Beje, pilvuzikas lenda, diena jis mazesnis, vakarais visiskai didelis pasidaro biggrin.gif Jau nebezinau, ar tikrai darbe pavyks nuslepti iki Kaledu lotuliukas.gif

Siunciu visoms daug
2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

O tau, vadoveline mergaite tongue.gif , du asmeniskai - kad tas paskutinis kartas butu tikrai paskutinis del to, kad baigsis nestuke.gif
2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 18, 21:19)
nu va o man pradejo mauditi kairiji sona arba kiauside nesuprantu doh.gif  verysad.gif
taigi taip ir turi buti, kai pastoji. Geltonkunios ten siauteja. taip turi buti. Skaityk, geras zenklas.

QUOTE(Rudde @ 2011 11 18, 21:21)
Siunciu visoms daug
2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

O tau, vadoveline mergaite  tongue.gif , du asmeniskai - kad tas paskutinis kartas butu tikrai paskutinis del to, kad baigsis nestuke.gif
2.gif  2.gif

Labai smagu tavo naujienas skaityti. smile.gif
Aciu uz palinkejimus ir ypatingus asmeninius dvynukiskus virusiukus, bet... vyras apsvarstes nusprende sustoti. tuo labiau, kad ir pas musu geriausiu draugu pora irgi nepastojimo-neisnesiojimo problema, tai maniskiam jo draugas leptelejo, kad tipo "dar ne laikas". nu pikdo mane tokie pasakymai, ryt-poryt susitksime vyno gerimui, tai as pasakysiu ka as manau siuo klausimu. Siems dviems, ple, 'ne laikas', o musu su drauge tai niekas neklausia ar mums laikas ar ne laikas, ar norime pauze daryti, ar nenorime, o gal mes is viso turime kakzokiu planu ir minciu - ne, ple,, neidomu. Stai jums ir vyrai - vien apie save galvoja, egoistai. O vat zut-but noretu savu atzalu, tai ant tu testu sisiotu patys, turbut, jeigu galetu, pas daktares ant ranku nesiotu.. Nu as tai pasiutau nerealiai.. gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 lapkričio 2011 - 20:35
QUOTE(Rudde @ 2011 11 18, 21:21)
As daznai uzeinu, tik ne daznai pasireiskiu  4u.gif  Mums lyg ir gerai sekasi, pirmadieni pilvinukui bus 12 sav., kaip tik pirmadieni ir pas gydytoja einu. Labai noriu pamatyti savo zmoguti  wub.gif Beje, pilvuzikas lenda, diena jis mazesnis, vakarais visiskai didelis pasidaro  biggrin.gif  Jau nebezinau, ar tikrai darbe pavyks nuslepti iki Kaledu  lotuliukas.gif

Siunciu visoms daug
2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

O tau, vadoveline mergaite  tongue.gif , du asmeniskai - kad tas paskutinis kartas butu tikrai paskutinis del to, kad baigsis nestuke.gif
2.gif  2.gif

gaudau tavo virusiuka wub.gif , ir labai tikiuosi kad sis ciklas bus sekmingas ir nereikes prie IUI eit
doh.gif

labai smagu skaityt, kaip tavo pilvukas auga ir maziukas, tai ir toliau mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 18, 20:19)
nu va o man pradejo mauditi kairiji sona arba kiauside nesuprantu doh.gif  verysad.gif

saulyte, tu dabar atsigerk arbatytes ramuneliu ir eik i lova, glostik pilviuka ir galvok tik graziausia, galvok, kad tau nieko neskauda ir nieko nevyksta, juk, kai norim but nestuke.gif oi kiek simptomu jauciam, tai taip pat galim iveikt save ir nejaust, jei pas tave ten stebukliukas bando isitaisyti, tai jam reikia ramios mamytes(aisku lengviau paskyt, nei padaryt, bet cia labai reikia )wub.gif
Atsakyti
su tais testais pasikliaut irgi nelabai reikia, vakar ir as maciau iziurima vaiduokliuka, o sian nuo ryto jau teplioja, net nezinau ka daryt - nutraukt dupha ar dar pagert rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 18, 21:16)
su tais testais pasikliaut irgi nelabai reikia, vakar ir as  maciau iziurima vaiduokliuka, o sian nuo ryto jau teplioja, net nezinau ka daryt - nutraukt dupha ar dar pagert  rolleyes.gif

tai aisku gerk, taigi olialia gyvas pavyzdys, oi jus mergytes, duot tik i uzpakaliukus ir i kampa pastatyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 18, 13:30)
Cista tavo issiplove - patikek.

O jeigu mano mmm buvo arba tokio pačio gausumo, arba net mažesnio, tai maniškė cista neišsiplovė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 18, 22:16)
su tais testais pasikliaut irgi nelabai reikia, vakar ir as  maciau iziurima vaiduokliuka, o sian nuo ryto jau teplioja, net nezinau ka daryt - nutraukt dupha ar dar pagert  rolleyes.gif
tai kai teplioja nesiskaito. jeigu teplioja tariamu mmm metu, tuo metu kai jos turi buti - tai normalu. o testu geriausia padaryti kelis, kad jau tikrai zinoti, kad ten vaiduokliai.

QUOTE(maika @ 2011 11 18, 22:20)
O jeigu mano mmm buvo arba tokio pačio gausumo, arba net mažesnio, tai maniškė cista neišsiplovė?  unsure.gif

kodel? jos paprastai issiplauna per cikla-du nepriklausomai nuo mmm gausumo, man atrodo. Man bent jau visada issiplaudavo savaime. siaip, net mioma man issiplove.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 18, 22:16)

pasidarik kelias NT, nes as irgi jau norejau nutraukti vaistus , bet pamaciau vos iziurima vaiduokli, o kita diena jau pamaciau normalu vaiduokli nereikejo isiziureti matosi ir taip, taigi arba kraujukas arba gadink testus iki pirmadienio smile.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 19 lapkričio 2011 - 07:56
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 19, 07:55)
Labas rytas  4u.gif

Ką šiandien testas rodo? Riebų II ? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 19, 00:13)
kodel? jos paprastai issiplauna per cikla-du nepriklausomai nuo mmm gausumo, man atrodo. Man bent jau visada issiplaudavo savaime. siaip, net mioma man issiplove.

Galvojau gal tai susiję... ax.gif
Turiu nedaug patirties su cistom... Viena pašalinta per LP, o čia va antra. Gal ir buvo kad užaugo-išsiplovė, užaugo-išsiplovė, gal, bet gi niekas nematė, niekas nežino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 11 19, 09:21)
Ką šiandien testas rodo? Riebų II ? smile.gif

nedariau, du testukai pas manes liko is 25 blink.gif tiek sugadinau, kaip nenormali kokia doh.gif Gal vakare pasidarisiu arba rytoj is ryto ax.gif
As jau antra nakti normaliai nepamiegu doh.gif siandien 5 ryto atsikeliau, nuejau i wc, paskui 7 atsikeliau doh.gif cia jau nuo tos matyt nezinomybes man.
Kazin ar buna aplamai tokiu atveju, kad is pradziu 8, o paskui pakila dvigubai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 19 lapkričio 2011 - 08:51