QUOTE(orchideja88 @ 2011 11 18, 14:02)
Sveikutes,
As gaudau virusiukus ir jungiuosi prie jusu - ryt startuoju su pirmu IUI.
Skaitau si skyreli apie pora menesiu, ir matau, kaip vienos is kitas sergat, patariat, tai tikiuosi ir mane paprotinsit - nes kol kas zaloka situose reikaluose esu.
As gaudau virusiukus ir jungiuosi prie jusu - ryt startuoju su pirmu IUI.
Skaitau si skyreli apie pora menesiu, ir matau, kaip vienos is kitas sergat, patariat, tai tikiuosi ir mane paprotinsit - nes kol kas zaloka situose reikaluose esu.
sveika prisijungus , na ar naturalus ciklas ar ne. linkiu kad jis butu sekmingas ir kaip Maidenana pasake, po 14 eini i nestukiu skyreli
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 18, 16:47)
Labas vakaras mergaites o as nesuprantu kas cia man darosi, vakar pasidariau NT, nes pamaniau reikia nutraukti vaistus ir laukti mmm nu pamaciau vos vos iziurima vaiduokli nu kaip as sakau vaiduoklio vaiduoklis, buvo 12 DPI, siandien vel pasidariau 13 dpi ryte du testus abu rode vel vos iziuriamus vaiduoklius, nu galvoju uzteks cia zaisti reikia nuvaziuoti ir nuleiti kraujuka. Bet diena vel pasidariau NT jau rode normalu vaiduokli nerysia antra juostele, bet jau nereikia isiziureti per stipriai , nes ir taip matesi.Nesenai paskambinau suzinoti rezultatus HCG 8.53 S israse duphastona gerti po 2 tab. i diena ir pasake, antradieni pakartoti tyrima, bet kartosiu pirmadieni, sake arba cia pati pradzia arba nieko gali nereiksti Kosmaras
na mazute, dbr kuo maziau nervuokis ir stresuok, dbr tau reikia poilssio, tikiuosi pacio geriausio is taves , taip kad as tau israsau gulima savaitgalini rezima, na juk sansu turi nekantraiai visos lauksim pimad tavo skaiciuku