QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 18, 14:00)
Labuka
apie dvynukus kalbat... ech, tai mano svajonė, einanti lygiagrečiai su svajone susilaukti leliaus
giminėj yra keli dvyniai, tai viltis yra
o aš trečiadienį sulaukiau mmm po savo nesėkmingo bereikalingai stimuliuoto ciklo, šį kartą mmm gausios kaip niekad, tai mano neprofesionalia nuomone, ta 3 cm cista išplaukė su visais lagaminais (labai to tikiuosi), taigi, dabar nuteikinėju save kitos savaitės trečiadieniui, jau suplanuota daryti GN... blem, kažkaip nervukas ima
Sangria023, pamenu, irgi planavai darytis GN, o gal jau dareisi?
Astraja, prie ko cia gimine su dvynukais musu atveju
mes gi turime stebuklinga buda, kuris mums ir dvynukus ir trynukus atnesa
Cista tavo issiplove - patikek.
QUOTE(orchideja88 @ 2011 11 18, 14:02)
Sveikutes,
As gaudau virusiukus ir jungiuosi prie jusu - ryt startuoju su pirmu IUI.
Skaitau si skyreli apie pora menesiu, ir matau, kaip vienos is kitas sergat, patariat, tai tikiuosi ir mane paprotinsit - nes kol kas zaloka situose reikaluose esu.
Na, as taves protinti neskubesiu, nes labai tikiuopsi, kad tavo rytojaus IUI bus pirmas ir paskutinis. tai kad priimam tave i si skyreli tik 14 dienu, o po to keliausi pas nestukes. Sutarta?
O dabar klok viska is eiles: pas ka IUI, kuomi stimuliuota, kokios bedos, kiek vyras milijonu turi, kiek laiko planuojate?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.