Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(REVO @ 2011 11 18, 12:27)
As pagerdavau tarpuose tarp stimuliaciju, kokiu papildu apskritai stiprinanciu imuniteta, organizma.
skleidziu vel virusus  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif 2.gif  soske.gif ir plius siaip pasiskaitymui, toms kurios labiausiai nori dvynuku bigsmile.gif
CIA

as ir taip gaudau, labai jau norisi to stebulkiuko biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
As pagerdavau tarpuose tarp stimuliaciju, kokiu papildu apskritai stiprinanciu imuniteta, organizma.
skleidziu vel virusus  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif 2.gif  soske.gif ir plius siaip pasiskaitymui, toms kurios labiausiai nori dvynuku bigsmile.gif
CIA

as irgi gaudau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2011 11 18, 12:43)
Butu neblogai dvynukai. Beje pati esu is dvynuku 4u.gif Gal ir man pasiseks  wub.gif

kaip fainiai. Mano promociute turejo dvynukus.

Revo - liuksiskas virusiukas. o man S sake apie ta straipsni. Kai as klencinau dvynuku. (nu bet gi mes su jumis zinome tiesa, kodel turime dvynukus ir trynukus uostamiestyje )..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 18, 13:25)
o man S sake apie ta straipsni. Kai as klencinau dvynuku. (nu bet gi mes su jumis zinome tiesa, kodel turime dvynukus ir trynukus uostamiestyje )..

biggrin.gif aiskus zinom, bet zino nevisi, pas mus taip pat aplinkiniai stebisi ir iskarto klausia-o tai kaip dvynukai? tai giminej buvo? As iskart sakau-ne nebuvo, bet kazkas juk turi pradeti lotuliukas.gif kvailu klausimu nebebuna cool.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 11 18, 13:30)
biggrin.gif aiskus zinom, bet zino nevisi, pas mus taip pat aplinkiniai stebisi ir iskarto klausia-o tai kaip dvynukai? tai giminej buvo? As iskart sakau-ne nebuvo, bet kazkas juk turi pradeti lotuliukas.gif kvailu klausimu nebebuna cool.gif

nezinau, man tai dvynukai atrodo ant tiek naturalu kai kalba pradeda eiti apie iui, ivf ir t.t. Echhhh, gal kada ir as sulauksiu ar dvynuku, ar trynuku, ar vienuko - jau kiekis nebesvarbus. kad tik butu ir kad tik isnesioti ir paghimdyti sveika kleckiuka... Revo, kaip as tau pavydziu rolleyes.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

apie dvynukus kalbat... ech, tai mano svajonė, einanti lygiagrečiai su svajone susilaukti leliaus ax.gif giminėj yra keli dvyniai, tai viltis yra biggrin.gif

o aš trečiadienį sulaukiau mmm po savo nesėkmingo bereikalingai stimuliuoto ciklo, šį kartą mmm gausios kaip niekad, tai mano neprofesionalia nuomone, ta 3 cm cista išplaukė su visais lagaminais (labai to tikiuosi), taigi, dabar nuteikinėju save kitos savaitės trečiadieniui, jau suplanuota daryti GN... blem, kažkaip nervukas ima unsure.gif

Sangria023, pamenu, irgi planavai darytis GN, o gal jau dareisi?
Atsakyti
CIA

Sveikutes,
As gaudau virusiukus ir jungiuosi prie jusu - ryt startuoju su pirmu IUI.
Skaitau si skyreli apie pora menesiu, ir matau, kaip vienos is kitas sergat, patariat, tai tikiuosi ir mane paprotinsit - nes kol kas zaloka situose reikaluose esu.
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 11 18, 14:02)
Sveikutes,
Skaitau si skyreli apie pora menesiu, ir matau, kaip vienos is kitas sergat, patariat, tai tikiuosi ir mane paprotinsit - nes kol kas zaloka situose reikaluose esu.

Sveika prisijungus 4u.gif
sėkmės su pirmuoju IUI mirksiukas.gif, beje kur daraisi? pasipasakok kokių bėdelių turit, kiek laiko planuojat?
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 18, 14:00)
Labuka 4u.gif

apie dvynukus kalbat... ech, tai mano svajonė, einanti lygiagrečiai su svajone susilaukti leliaus  ax.gif giminėj yra keli dvyniai, tai viltis yra biggrin.gif

o aš trečiadienį sulaukiau mmm po savo nesėkmingo bereikalingai stimuliuoto ciklo, šį kartą mmm gausios kaip niekad, tai mano neprofesionalia nuomone, ta 3 cm cista išplaukė su visais lagaminais (labai to tikiuosi), taigi, dabar nuteikinėju save kitos savaitės trečiadieniui, jau suplanuota daryti GN... blem, kažkaip nervukas ima  unsure.gif

Sangria023, pamenu, irgi planavai darytis GN, o gal jau dareisi?
Astraja, prie ko cia gimine su dvynukais musu atveju biggrin.gif mes gi turime stebuklinga buda, kuris mums ir dvynukus ir trynukus atnesa biggrin.gif
Cista tavo issiplove - patikek.

QUOTE(orchideja88 @ 2011 11 18, 14:02)
Sveikutes,

Na, as taves protinti neskubesiu, nes labai tikiuopsi, kad tavo rytojaus IUI bus pirmas ir paskutinis. tai kad priimam tave i si skyreli tik 14 dienu, o po to keliausi pas nestukes. Sutarta?
O dabar klok viska is eiles: pas ka IUI, kuomi stimuliuota, kokios bedos, kiek vyras milijonu turi, kiek laiko planuojate?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 18, 14:30)
Astraja, prie ko cia gimine su dvynukais musu atveju  biggrin.gif mes gi turime stebuklinga buda, kuris mums ir dvynukus ir trynukus atnesa  biggrin.gif
Cista tavo issiplove - patikek.

ale rimtai lotuliukas.gif nu bet kadangi kol kas niekas giminėj nežino kokius kryžiaus žygius einam dėl leliaus, tai jeigu užderėtų du, galėčiau rimtu veidu apeliuot į giminės genetiką lotuliukas.gif apie savo bėdas niekam nesipasakojom, net tėvai nežino (nebent nujaučia), nenorim savom problemom apkraut...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 18, 14:30)
O dabar klok viska is eiles: pas ka IUI, kuomi stimuliuota, kokios bedos, kiek vyras milijonu turi, kiek laiko planuojate?

smile.gif Aciu uz priemima.
Darom naturaliam cikle, nes galvojom si cikla tik pastebeti, kaip vystosi foliai, gleivine ir t.t.. Bet pasidariau testa po sueities, kuris yra neigiamas, o folis ir gleivine uzaugo pasak gydytojos "idealūs", tai nusprendem nieko nelaukti ir pirma karta naturialiam cikle daryt IUI. Siaip planuojam metus, pas vyra buvo problemu, bet paskutinis tyrimas buvo geras, jau apie 156 mln. [COLOR=yellow]O darysiu VK
[COLOR=yellow]Kadangi naturaliam cikle, tai nesitikiu stebuklo, bet negaliu sedeti sudejus ranku ir laukti kito ciklo - o gal kartais ir uzkibs, taigi nerealiai norisi pas nestukes.

Atsakyti
Labas vakaras mergaites 4u.gif o as nesuprantu kas cia man darosi, vakar pasidariau NT, nes pamaniau reikia nutraukti vaistus ir laukti mmm nu pamaciau vos vos iziurima vaiduokli nu kaip as sakau vaiduoklio vaiduoklis, buvo 12 DPI, siandien vel pasidariau 13 dpi ryte du testus abu rode vel vos iziuriamus vaiduoklius, nu galvoju uzteks cia zaisti reikia nuvaziuoti ir nuleiti kraujuka. Bet diena vel pasidariau NT jau rode normalu vaiduokli nerysia antra juostele, bet jau nereikia isiziureti per stipriai , nes ir taip matesi.Nesenai paskambinau suzinoti rezultatus HCG 8.53 unsure.gif verysad.gif S israse duphastona gerti po 2 tab. i diena ir pasake, antradieni pakartoti tyrima, bet kartosiu pirmadieni, sake arba cia pati pradzia arba nieko gali nereiksti verysad.gif Kosmaras doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 18 lapkričio 2011 - 16:07