Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 11 07, 19:44)
prisidedu prie virusiuku siuntimo ir as  blush2.gif  siunciu JUMS GYVA virusiuka

user posted image

kuo didziausios sekmes ir kaledu stebuklo visoms  wub.gif

p.s. nieks nebeveda skyrelio statistikos? norejau paziureti kaip jums sekasi, bet.....  blush2.gif

super graziuliukas ax.gif tokiu noreciau dvieju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikyte03 @ 2011 11 07, 18:29)
ne beprote, ir man taip buna, juk norisi leliaus, o jo nera, jausmai  4u.gif

Bet tai jau priprast turėjau per tiek laiko, kad nėra doh.gif Kai pagalvoji - vis dėlto įdomus sutvėrimas tas žmogus: kiek patiria nusivylimų, duobių, vis keliasi ir eina, eina... Ir vilties nepraranda. Aš jau sakiau nieko nesitikėsiu ir nieko nelauksiu, bet tai kažkaip gyvent reikia, na ir vėl iš pradžių - darai, lauki ir netgi tikies doh.gif
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif

Grim, tai taip naturalu.... man buvo lygiai tas pats, negalejau ziureti i leliukus, zliumbdavau blush2.gif bet stebuklas ivyko wub.gif pamatysi ateis ir pas jus ta akimirka, kai ziuresit i savo leliu bet dar netikesit kad jis jusu blush2.gif labai nuosirdziai to linkiu jums visoms wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Žemaičiuke mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui, Zemaiciuke 4u.gif Griebiu virusiuka 4u.gif
Atsakyti
Na ka zdrastie visoms 4u.gif
Senoms ir naujoms sios skyrelio gyventojoms biggrin.gif
Si cikla griztu pas jus. Ketvirtadieniui vizitas pas gydytoja ir ko gero startuosim su 4 IUI ax.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 11 07, 18:44)
prisidedu prie virusiuku siuntimo ir as  blush2.gif  siunciu JUMS GYVA virusiuka

user posted image

kuo didziausios sekmes ir kaledu stebuklo visoms  wub.gif

p.s. nieks nebeveda skyrelio statistikos? norejau paziureti kaip jums sekasi, bet.....  blush2.gif

Vaje Zemaiciuke kokie jau jus dideli bigsmile.gif
Sveikinimai JUSU SEIMYNAI 4u.gif
Na ir virusa jamu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 07, 16:03)
Labas mergytės
Tiek turėjau darbu , kad tik prisėdau paskaityti , o čia jau nauja temelė

mazyyyyleeee su praėjusiu birthday.gif  kad išsipildytu visos tavo svajonės

mergytės pažiūrėkit sąrašiuką, ar viskas ten tvarkoje.

kur mano boruziukas, kaip tu mergyt?

Labutis!
Atsiprašau, kad paklausiu tokio klausimo 4u.gif , bet mergaitės ankstesnėje temutėje pasiūlė paklausti tavęs, kaip sekasi IUI su "užsilenkusia" gimda? Ar ją atlieka tradiciškai? Gal kvailai klausiu, bet man ginė anksčiau sakė, kad su tokia gimda, kaip mano reikia mylėtis "šuniuko" poza (taip spermijai geriau pasiekia tikslą mirksiukas.gif ) , o va dabar pasakė, kad pagal naujausius tyrimus nebesvarbi poza. Tai kaip atlieka pačia procedūrą? g.gif
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 07, 19:17)
aciu mergytes uz rupesti  4u.gif  kolkas viskas gerai daugiau nebetepa taip ir laukiu kas toliau bus.tik krutine labai skaudi nejautri o skaudi kazin nuo ko  g.gif

panusu i gerus zenglus wub.gif

man ir sen biski pateplioji, bet tik kai nuejau i wc ir vel viskas gerai, nervina mane tokia situacija doh.gif
o tau jau veluoja mmm?

Irėnė, sveika sugrizus, linkiu kad paskutinis 4 garantuotas butu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 07 lapkričio 2011 - 20:29
QUOTE(Jautruolė @ 2011 11 07, 21:40)
Labutis!
Atsiprašau, kad paklausiu tokio klausimo 4u.gif , bet mergaitės ankstesnėje temutėje pasiūlė paklausti tavęs, kaip sekasi IUI su "užsilenkusia" gimda? Ar ją atlieka tradiciškai? Gal kvailai klausiu, bet man ginė anksčiau sakė, kad su tokia gimda, kaip mano reikia mylėtis "šuniuko" poza (taip spermijai geriau pasiekia tikslą mirksiukas.gif ) , o va dabar pasakė, kad pagal naujausius tyrimus nebesvarbi poza. Tai kaip atlieka pačia procedūrą? g.gif

ar uzsilenkusi ar tiesi gimda - cia tik jos forma. pastojimui ji visai itakos neturi, anksciau kai mane pamatydavo paprastos gines, iskart sakydavo, kad bus sunku pastoti, nes gimda uzsilenkusi, kiek klausiau vaisingumo specu - jie visi kaip suistare sake, kad visai nesvarbi yra gimdos padetis. o del pozu - ir as esu girdejusi, kad po smileysex.gif mums reiketu ne kojas iskelus i virsu pagulet, o pagulet atsigulus ant pilvo.
o del iui - man niekada nereikejo ateiti su pilna slapimo pusle biggrin.gif ir iui visai neskausminga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 07 lapkričio 2011 - 20:31
QUOTE(diana_j @ 2011 11 07, 22:28)
panusu i gerus zenglus  wub.gif
man ir sen biski pateplioji, bet tik kai nuejau i wc ir vel viskas gerai, nervina mane tokia situacija  doh.gif
o tau jau veluoja mmm?

aha jau veluoja visad anksciau parsivilgdavo mm. rytoj jei issidrasinsiu darysiu NT. labai bijau vieno pagalio scare.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 07, 22:39)
aha jau veluoja visad anksciau parsivilgdavo mm. rytoj jei issidrasinsiu darysiu NT. labai bijau vieno pagalio  scare.gif

o kelinta tau sian diena?
Atsakyti