Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 17, 20:31)
nu yyyyrrraaaaaa  doh.gif  doh.gif  antra diena rekiu per visa foruma - geltoninkit...  doh.gif
p.s. bet kaip tragiskai si karta - viskas skauda, pykina, mieguistumas.. oohhh, kada baigsis mano kancios?  doh.gif

tai jeigu yra, tai gal dar ivyks stebuklas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 17, 20:31)
nu yyyyrrraaaaaa  doh.gif  doh.gif  antra diena rekiu per visa foruma - geltoninkit...  doh.gif
p.s. bet kaip tragiskai si karta - viskas skauda, pykina, mieguistumas.. oohhh, kada baigsis mano kancios?  doh.gif

matyt niekas nenori taves geltoninti lotuliukas.gif nu ziurek man , kad kitas ciklas butu tik nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 17, 20:39)
tai jeigu yra, tai gal dar ivyks stebuklas?  ax.gif

nejuokink...

QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 17, 21:03)
matyt niekas nenori taves geltoninti lotuliukas.gif nu ziurek man , kad kitas ciklas butu tik  nestuke.gif  4u.gif

olialia dar nemato tiesiog. perskaitys ir uzgeltonins. nezinau as bus kitas ciklas, nebus.. jau kazkaip.. susitaikiau, kad yra kaip yra. tiek to.
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
pamenu, kad Maidenana yra rasiusi apie papildus vyro turto gerinimui (mums reiketu judruma padidinti). minejo tribestan berods - tai mastau kuri reiketu gerti, nes triju rusiu yra g.gif
Atsakyti
[quote=Maidenana,2011 11 17, 12:26]
man niekada nesiseka. As tik darbu viska pasiekiu. neturiu nei sekmes, nei 'pasiseks' nei 'stebuklas' - nei viena is siu savoku man netinka.

Nu, pabandyk be stimuliaciju... A vdrug - kuomi velnias nejuokauja?
Susilpnejo nuo closto. mane clostas zudo tiesiog. be nagu, be plauku... zodziu.. Nu, o mano sekanti O nusimato kaip ir gruodzio pradzioje. Tai kiek pas tave ciklas trunka? 45 dienas? Tu nieko nepainioji?

Na šitame cikle O turėtų būti lapkričio gale, kaip tik tą dieną, kai skraidysiu virš Baltijos jūros. O kitą ciklą- per Kalėdas.

o tai ką rekomenduotumėt pagerti, kad atstatyti organizmo atsargas. Kalcio ir ko dar?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 17, 16:55)
Tu ka?! Ta cikla kai daroma GN turi saugotis. negalima pastoti, labai neigiamai procedura veikia.  Tai dziaukis, kad mmm parejo..

Na mano draugei apie tai nieks nepasake, ir po keturiu metu nevykusiu bandymu pastojo butent po sitos proceduros ( ar net pries nezinau tiksliai ) thumbup.gif

Bet buvo nervu, nes siunte pas genetikus ir t.t. Aciu Devuliui, turi sveika fantastiska dukryte wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Alinux @ 2011 11 17, 09:53)
Labas rytas mergelikes. Manau po ilgu forumo skaitymu atejo laikas ir man prisijungti prie jusu. Jau dveji metai bandome susilaukti antrojo vaikelio. Deja...
Penktadieni einu pas S i Jolsana ir si cikla startuosime su 1 IUI. Palinkekite man sekmes, to paties linkiu ir visoms jums 4u.gif.

Sekmes tau 4u.gif Laikau kumscius smile.gif
Atsakyti
Labas rytelis visoms smile.gif
Nu ka si ryt pridaviau kraujuka ir vakare pas gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 17, 22:51)
sveikos mergaites 4u.gif
pamenu, kad Maidenana yra rasiusi apie papildus vyro turto gerinimui (mums reiketu judruma padidinti). minejo tribestan berods - tai mastau kuri reiketu gerti, nes triju rusiu yra g.gif
ten ku daugiausiai tribulus terresteris koncentracija.

QUOTE(Glamour @ 2011 11 17, 23:11)
o tai ką rekomenduotumėt pagerti, kad atstatyti organizmo atsargas. Kalcio ir ko dar?
nusipirk kokius multivitaminus ir tiek.. tilriausiai. aaa, zinai kokius, pregnacare Conception. Tie kaip ir geri skaitosi.

QUOTE(Alinux @ 2011 11 18, 10:55)
Labas rytelis visoms smile.gif
Nu ka si ryt pridaviau kraujuka ir vakare pas gydytoja.
Labryt. O ka tirs is kraujuko?
Atsakyti
Tirs FSH, LH, E2, progesterona ir prolaktina.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 11 17, 23:11)

As pagerdavau tarpuose tarp stimuliaciju, kokiu papildu apskritai stiprinanciu imuniteta, organizma.
skleidziu vel virusus 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif ir plius siaip pasiskaitymui, toms kurios labiausiai nori dvynuku bigsmile.gif
CIA
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 11 18, 12:27)
As pagerdavau tarpuose tarp stimuliaciju, kokiu papildu apskritai stiprinanciu imuniteta, organizma.
skleidziu vel virusus  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif 2.gif  soske.gif ir plius siaip pasiskaitymui, toms kurios labiausiai nori dvynuku bigsmile.gif
CIA

gaudau, gaudau, gaudau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 11 18, 12:27)
skleidziu vel virusus  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif 2.gif  soske.gif ir plius siaip pasiskaitymui, toms kurios labiausiai nori dvynuku bigsmile.gif
CIA

Butu neblogai dvynukai. Beje pati esu is dvynuku 4u.gif Gal ir man pasiseks wub.gif
Atsakyti