Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Galvojau, kad man niekada nereikes jokiu IUI ar IVF. Bet kaip sakoma zmogus planuoja, dievas juokiasi doh.gif
[/quote]

Aha as irgi kazkada juokdavausi, kai sakydavo, kad pora metu vaikus daro, gi padarei ir yra, nes pirma karta pastojau net neplanavus, netycia. Tik deja mano nestumas 9 savaiciu baigesi tragiskai. Po to metus turejom saugotis. O po to 5 metai bandymu, tyrimu ir galiausiai nustatytas neaiskios kilmes nevaisingumas. Nors ir as stebuklais netikiu, bet dar pakolkas tikiu IUI smile.gif
Ziurekit merginos, o nuo ko jums strenas skauda? Nes man neskauda nei strenu, nei krutines. Tik pilvo apacia vis sudiegia kaip per o.
Atsakyti
QUOTE(girtalyte @ 2011 11 17, 14:05)
Ziurekit merginos, o nuo ko jums strenas skauda? Nes man neskauda nei strenu, nei krutines. Tik pilvo apacia vis sudiegia kaip per o.

strenas skauda arba nuo mmm arba nuo nestumo. man irgi jau nebeskauda. Pilvo apacia truputi skaudeno, kaip pries mmm, maniau, kad valio uzkibo, obettaciau... bet man po IUI visada pilva maudzia.
Atsakyti
[quote=girtalyte,2011 11 17, 14:05]
Galvojau, kad man niekada nereikes jokiu IUI ar IVF. Bet kaip sakoma zmogus planuoja, dievas juokiasi doh.gif
[/quote]
Aha as irgi kazkada juokdavausi, kai sakydavo, kad pora metu vaikus daro, gi padarei ir yra, nes pirma karta pastojau net neplanavus, netycia. Tik deja mano nestumas 9 savaiciu baigesi tragiskai. Po to metus turejom saugotis. O po to 5 metai bandymu, tyrimu ir galiausiai nustatytas neaiskios kilmes nevaisingumas. Nors ir as stebuklais netikiu, bet dar pakolkas tikiu IUI smile.gif
[/quote]

Man krutine ir strenas ir pilva maudzia pries mmm. Tik paskutini cikla buvo kazkaip idomiai. Pilva maude nuo pat ovuliacijos iki mmm. Jau galvojau gal uzkibo kazkas. Ot durne doh.gif
O stai vakar atejo mmm ir baigesi nestumai visi. Gal taip atsitiko del gimdos nuotraukos kuria pries ovuliacija dariausi?
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2011 11 17, 14:19)
O stai vakar atejo mmm ir baigesi nestumai visi. Gal taip atsitiko del gimdos nuotraukos kuria pries ovuliacija dariausi?

Tu ka?! Ta cikla kai daroma GN turi saugotis. negalima pastoti, labai neigiamai procedura veikia. Tai dziaukis, kad mmm parejo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 17 lapkričio 2011 - 15:55
Maidenana
Ta cikla kai daroma GN turi saugotis. negalima pastoti, labai neigiamai procedura veikia.

Nu jo? O man gyd. po proceduros pasake dirmbam, dirbam! Yra didesnis sansas pastoti.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 17, 16:57)
Maidenana

Nu jo? O man gyd. po proceduros pasake dirmbam, dirbam! Yra didesnis sansas pastoti.

Man taip pat S sake po GN padirbet gerai, nes moterys daznai pastoja po GN.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 17, 16:55)
Tu ka?! Ta cikla kai daroma GN turi saugotis. negalima pastoti, labai neigiamai procedura veikia.  Tai dziaukis, kad mmm parejo..

man ir sake, kad po GN gerai dirbti, nes didelis sansai po jos pastoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 17, 16:57)
Maidenana

QUOTE(Alinux @ 2011 11 17, 17:25)
Man taip pat S  sake po GN padirbet gerai, nes moterys daznai pastoja po GN.

blink.gif blink.gif nezinau, man liepe susilaikyti nuo vaiku darymo GN cikla.
Papildyta:
Klausykite... Ar veikia 14 dienu taisykle per cikla su IUI? ta prasme, mmm atkeliauja 14 menesio diena, ar tai reikstu, kad O vyko 01 menesio diena?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 17, 18:04)
blink.gif  blink.gif nezinau, man liepe susilaikyti nuo vaiku darymo GN cikla.
Papildyta:
Klausykite... Ar veikia 14 dienu taisykle per cikla su IUI? ta prasme, mmm atkeliauja 14 menesio diena, ar tai reikstu, kad O vyko 01 menesio diena?

Tau viskas veikia, net klaust nereikia, juk tu pas mus vadovelis lotuliukas.gif
Dar gadinai testus?
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 11 17, 19:28)
Tau viskas veikia, net klaust nereikia, juk tu pas mus vadovelis lotuliukas.gif
Dar gadinai testus?

nu tada taip, tada galioja, jeigu ciklas neissiderina.
Aj, gadinau siaip iki mmm. Vis kazko tikejausi. kaip durnele kokia. man tikrai nepasitvirtina 'stebuklu' taisykle, vaiduokliu 18 dpi matymas, mmm nestumo metu ir t.t. Zodziu, aciu uz balionus. dabar poilsis. kita savaite pas daktare. gal koki PRL priduosiu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 17, 20:16)
nu tada taip, tada galioja, jeigu ciklas neissiderina.
Aj, gadinau siaip iki mmm. Vis kazko tikejausi. kaip durnele kokia. man tikrai nepasitvirtina 'stebuklu' taisykle, vaiduokliu 18 dpi matymas, mmm nestumo metu ir t.t.  Zodziu, aciu uz balionus. dabar poilsis. kita savaite pas daktare. gal koki PRL priduosiu.

nu kol nera mmm vilties dar yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 17, 20:19)
nu kol nera mmm vilties dar yra ax.gif

nu yyyyrrraaaaaa doh.gif doh.gif antra diena rekiu per visa foruma - geltoninkit... doh.gif
p.s. bet kaip tragiskai si karta - viskas skauda, pykina, mieguistumas.. oohhh, kada baigsis mano kancios? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 17 lapkričio 2011 - 19:33