Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Labas rytas mergelikes. Manau po ilgu forumo skaitymu atejo laikas ir man prisijungti prie jusu. Jau dveji metai bandome susilaukti antrojo vaikelio. Deja...
Penktadieni einu pas S i Jolsana ir si cikla startuosime su 1 IUI. Palinkekite man sekmes, to paties linkiu ir visoms jums 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2011 11 17, 09:53)
Labas rytas mergelikes. Manau po ilgu forumo skaitymu atejo laikas ir man prisijungti prie jusu. Jau dveji metai bandome susilaukti antrojo vaikelio. Deja...
Penktadieni einu pas S i Jolsana ir si cikla startuosime su 1 IUI. Palinkekite man sekmes, to paties linkiu ir visoms jums 4u.gif.

sveikute tikiuosi ne ilgam cia prisijungei ir viskas pasiseks kuo puikiausiai, tad linkiu sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 17 lapkričio 2011 - 09:01
QUOTE(Alinux @ 2011 11 17, 10:53)

Labas, sveika atvykus 4u.gif . Linkiu kad pirmas būtų ir paskutinis 4u.gif Tyrymų dar nesidarėte ? Priežastys neaiškios dar ?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 17, 10:27)
Labas, sveika atvykus  4u.gif . Linkiu kad pirmas būtų ir paskutinis 4u.gif Tyrymų dar nesidarėte ? Priežastys neaiškios dar ?

Problemeles yra pas MB. Gydytoja patare pabandyt IUI, jei nepavyks tuomet IVF. Penktadieni pasidarysiu hormonu tyrimus ir planuosime IUI.
Atsakyti

Sveika prisijungus mirksiukas.gif , linkiu ilgai cia neuzsibut, sekmytes su pirmuoju IUI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 11 16, 21:21)
Labukas visoms 4u.gif

oi Maidenana, kaip liūdnai pradėjai rašyt, o juk tu visada tokia optimistė būdavai ir mums visoms "į užpakalius spardydavai", kad nesuskystėtume nuo verkšlenimo, laikykis mergyt, turi ir tau pasisekti mirksiukas.gif

Čia dar kažkuri apie NT rašė, kad nepatinka juos darytis, tai aš pritariu 100%, per visus 2IUI ciklus sugadinau tik 2 NT ir tai tik po pirmo IUI, dabar NT darysiuosi tik jei mmm vėluos savaitę, nes žiūrėt į I pagalį ne mano nervams schmoll.gif

Dabar ruošiuosi 3IUI, pirmadienį - 9cd einu pas gyd.,tikiuosi kad kaip ir ankstesnius kartus folis užaugs be stimuliacijos, nors kai  kas iš jūsų mano, kad be stimuliacijos IUI - pinigai į balą, bet galvoju, kad dar vieną kartą pabandysiu...
man niekada nesiseka. As tik darbu viska pasiekiu. neturiu nei sekmes, nei 'pasiseks' nei 'stebuklas' - nei viena is siu savoku man netinka.

Nu, pabandyk be stimuliaciju... A vdrug - kuomi velnias nejuokauja?

QUOTE(Glamour @ 2011 11 17, 01:46)
Man šiandien trys nagai iki mėsų nulūžo  doh.gif , kai visą laiką turėjau ypatingai stiprius nagus. Ar galėjo čia nuo ovitrelio ir duphastono plius bromcriptino susilpnėti ir taip staigiai?

Kaip susinervinau, kai pasiskaičiavau tolimesnių mmm datas. Jei ciklas bus kaip laikrodukas, tai ir gruodį IUI negalėsiu daryti, nes per pačias Kalėdas išpuls O  doh.gif

Susilpnejo nuo closto. mane clostas zudo tiesiog. be nagu, be plauku... zodziu.. Nu, o mano sekanti O nusimato kaip ir gruodzio pradzioje. Tai kiek pas tave ciklas trunka? 45 dienas? Tu nieko nepainioji?

Laba. ar su stimuliacija?
Atsakyti
Laba. ar su stimuliacija?
[/quote]

Laba dar nezinau ar stimuliuos, nuspresime penktadieni
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 17, 11:26)
man niekada nesiseka. As tik darbu viska pasiekiu. neturiu nei sekmes, nei 'pasiseks' nei 'stebuklas' - nei viena is siu savoku man netinka.

aha, ir man tas pats schmoll.gif nu nėra gyvenime pasisekė ir stebuklais aš netikiu, t.y. kad kada nors stebuklas atsitiks man.
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2011 11 17, 12:30)
Laba dar nezinau ar stimuliuos, nuspresime penktadieni

as, tai pirmadieni pas S. pasigirsiu 'dvynukais'.

QUOTE(zuzla @ 2011 11 17, 12:31)
aha, ir man tas pats schmoll.gif nu nėra gyvenime pasisekė ir stebuklais aš netikiu, t.y. kad kada nors stebuklas atsitiks man.

as tai net neturiu tokios minties, ka dman stebuklas butu.
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2011 11 17, 08:53)

Labas!
Labai panaši mudviejų istorija-mes irgi planuojam virš dviejų metų antrąjį vaikelį ir norėjau 5niui papulti pas S. (pirmai konsultacijai), bet gavau vietą tik 2niui mirksiukas.gif Tai šiandien pasiėmiau iš ankstesnės ginės tyrimų kopijas ir lauksiu 2nio. Dedu paskutines viltis į ją rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2011 11 17, 13:48)
Labas!
Labai panaši mudviejų istorija-mes irgi planuojam virš dviejų metų antrąjį vaikelį ir norėjau 5niui papulti pas S. (pirmai konsultacijai), bet gavau vietą tik 2niui mirksiukas.gif Tai šiandien pasiėmiau iš ankstesnės ginės tyrimų kopijas ir lauksiu 2nio. Dedu paskutines viltis į ją  rolleyes.gif

Labukas, smagu sutikti likimo draugu, o kiek metu jusu pirmajai? Mano viltys visos irgi tik i S. Mes pirmojo vaikelio sulaukem jau po pirmo bandymu menesio. Galvojau, kad man niekada nereikes jokiu IUI ar IVF. Bet kaip sakoma zmogus planuoja, dievas juokiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2011 11 17, 12:54)
Labukas, smagu sutikti likimo draugu, o kiek metu jusu pirmajai? Mano viltys visos irgi tik i S. Mes pirmojo vaikelio sulaukem jau po pirmo bandymu menesio. Galvojau, kad man niekada nereikes jokiu IUI ar IVF. Bet kaip sakoma zmogus planuoja, dievas juokiasi  doh.gif

Mūsų dukrytei 4m.Su ja pastojau po 4mėn.planavimo, o va dabar kaip ilgai (2m.bandėm netradiciniais būdais, o pusę metų minu ginės slenkstį).Bet žinokit,tikiu, kad tiek ir betrūksta iki visiškos laimės vėl tapti nestuke.gif (na, gal viltis neapleis ir po apsilankymo pas S.) mirksiukas.gif
Atsakyti