[quote=Maidenana,2011 11 16, 10:52]
o man 34...
tai as pagal tave visai viena koja karste, ane?
Nu kad 14 dpi pas tave. Mes abi lap 2 darem. tai imi kalendoriu ir skaiciuoji dieneles. Ir gauni siandien 14 dpi. ane? skaiciuojame nuo 11.03: 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 - tai viso 14 kalendoriniu dienu.
Aisku, jeigu vadovautis anglakalbiais puslapiais, tai anot juos, implantacija vyksta nuo 8 iki 14 dpo. Tai telpi. Bet siaip man buvo panasiai kai kibo kleckas, kad lasas kraujop ir tyla. Ir strenas skaudejo.
O dabar man net papus atleido - visiskai nieka sneskauda. menkes laukia savo dienos.
Aš 15 d. susirgau, tai buvo 13 DPI, o tu dar priskaičiavai ir 16 d. Niu tai ką aš žinau kibo ar ne, bet vakare Dupho jau nebegeriau, ryte buvo šiek tiek patepliojimo, o dieną normalios mmm buvo, strėnų jau nuo ryto nebeskaudėjo, ramios tokios mmm. Skaai gal vertėjo dar dėl visa ko dupho išgert vakar?
Man šiandien trys nagai iki mėsų nulūžo
, kai visą laiką turėjau ypatingai stiprius nagus. Ar galėjo čia nuo ovitrelio ir duphastono plius bromcriptino susilpnėti ir taip staigiai?
Kaip susinervinau, kai pasiskaičiavau tolimesnių mmm datas. Jei ciklas bus kaip laikrodukas, tai ir gruodį IUI negalėsiu daryti, nes per pačias Kalėdas išpuls O