Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 16, 16:56)
ple, Sangria - nemeluos, vel veltui praeis.  doh.gif beje, jeigu nebusiu cistu uzsiauginusi. ot butu geras, jeigu sie abu foliai cistomis pavirto!  doh.gif  doh.gif

kodėl turėtų ? Ar anksčiau buvo pavirtę ?
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 16, 16:01)
daugiau optimizmo brangioji, bet kad jau nuotaikos geresnes, tai jau pliusa tau dedu  mirksiukas.gif
ne, nu koks cia optimizmas - loterija.

QUOTE(Shira @ 2011 11 16, 16:02)
kodėl turėtų ? Ar anksčiau buvo pavirtę ?

buvo praeita pavykusi cikla. tai dabar svarstau, ar nebuvo man ta cista-folis sugadinusi nestumo?
Atsakyti
Laba diena, mergaites 4u.gif . Jungiuosi ir as prie Jusu, tikriausiai darysim IUI rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 16, 15:56)
ple, Sangria - nemeluos, vel veltui praeis.  doh.gif beje, jeigu nebusiu cistu uzsiauginusi. ot butu geras, jeigu sie abu foliai cistomis pavirto!  doh.gif  doh.gif

Baik jau, viskas bus gerai, cia bus tavo paskutinis IUI, nes busi nestuke.gif as tau pribursiu mirksiukas.gif
Papildyta:
Susirasineju dar su merginomis viename rusiskame forume tai 3 merginom dabar paiseke IUI is pirmo karto, nu gi sekasi kitom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 11 16, 16:15)
Laba diena, mergaites 4u.gif . Jungiuosi ir as prie Jusu, tikriausiai darysim IUI  rolleyes.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif , tik ne ilgam ir su laiminga pabaiga . Kai zinuosi kada IUI rasyk, itrauksiu I sarasiuka
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 16, 17:04)
buvo praeita pavykusi cikla. tai dabar svarstau, ar nebuvo man ta cista-folis  sugadinusi nestumo?

jautei ką nors ? tos cistos kaip nors davė apie save žinot?

QUOTE(mamyte.lt @ 2011 11 16, 17:15)
Laba diena, mergaites 4u.gif . Jungiuosi ir as prie Jusu, tikriausiai darysim IUI  rolleyes.gif

sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 16, 16:04)
ne, nu koks cia optimizmas - loterija.

o del sios loterijos verta pakovot thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 11 16, 16:15)

sveika prisijungus, linkiu ilgai neuzsibut mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms aciuks.gif ir Jums didziules sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 16 lapkričio 2011 - 16:02
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 16, 16:30)
olialiashenka, as geltona jau tureciau butio.

QUOTE(Shira @ 2011 11 16, 16:34)
jautei ką nors ? tos cistos kaip nors davė apie save žinot?

ne, neduoda. nera jos ten piktybines, su mmm issiplaus.

QUOTE(diana_j @ 2011 11 16, 16:36)
o del sios loterijos verta pakovot  thumbup.gif

kaip ir kievienoje - kuo dazniau bilietus perki, tuo daugiau sansu laimeti.
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

oi Maidenana, kaip liūdnai pradėjai rašyt, o juk tu visada tokia optimistė būdavai ir mums visoms "į užpakalius spardydavai", kad nesuskystėtume nuo verkšlenimo, laikykis mergyt, turi ir tau pasisekti mirksiukas.gif

Čia dar kažkuri apie NT rašė, kad nepatinka juos darytis, tai aš pritariu 100%, per visus 2IUI ciklus sugadinau tik 2 NT ir tai tik po pirmo IUI, dabar NT darysiuosi tik jei mmm vėluos savaitę, nes žiūrėt į I pagalį ne mano nervams schmoll.gif

Dabar ruošiuosi 3IUI, pirmadienį - 9cd einu pas gyd.,tikiuosi kad kaip ir ankstesnius kartus folis užaugs be stimuliacijos, nors kai kas iš jūsų mano, kad be stimuliacijos IUI - pinigai į balą, bet galvoju, kad dar vieną kartą pabandysiu...

Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 16, 15:09)
Labas rytas mergytes
prisiduodam į sąrašiuką, nes lapkritį tyla, o man daktare sake kad lapkritis- gruodis pagal statistika yra sekmingas laikotarpis
i siunčiu Jums kol kas mažyte virusiuką  2.gif  2.gif  2.gif

Noriu as to virusiuko, siandien 3 iui...

Atsakyti
[quote=Maidenana,2011 11 16, 10:52]
o man 34... g.gif tai as pagal tave visai viena koja karste, ane?

Nu kad 14 dpi pas tave. Mes abi lap 2 darem. tai imi kalendoriu ir skaiciuoji dieneles. Ir gauni siandien 14 dpi. ane? skaiciuojame nuo 11.03: 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 - tai viso 14 kalendoriniu dienu.
Aisku, jeigu vadovautis anglakalbiais puslapiais, tai anot juos, implantacija vyksta nuo 8 iki 14 dpo. Tai telpi. Bet siaip man buvo panasiai kai kibo kleckas, kad lasas kraujop ir tyla. Ir strenas skaudejo.
O dabar man net papus atleido - visiskai nieka sneskauda. menkes laukia savo dienos.

Aš 15 d. susirgau, tai buvo 13 DPI, o tu dar priskaičiavai ir 16 d. Niu tai ką aš žinau kibo ar ne, bet vakare Dupho jau nebegeriau, ryte buvo šiek tiek patepliojimo, o dieną normalios mmm buvo, strėnų jau nuo ryto nebeskaudėjo, ramios tokios mmm. Skaai gal vertėjo dar dėl visa ko dupho išgert vakar?

Man šiandien trys nagai iki mėsų nulūžo doh.gif , kai visą laiką turėjau ypatingai stiprius nagus. Ar galėjo čia nuo ovitrelio ir duphastono plius bromcriptino susilpnėti ir taip staigiai?

Kaip susinervinau, kai pasiskaičiavau tolimesnių mmm datas. Jei ciklas bus kaip laikrodukas, tai ir gruodį IUI negalėsiu daryti, nes per pačias Kalėdas išpuls O doh.gif
Atsakyti