Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 16, 11:47)
ooooo, NT tai ir as nekenciu. Specialiai nusipirkau 2 comfort testus, kasetes, jos bent jau vaiduoklius rodo. tiesa, tai tos vietos, kur turi buti antra juostele, nu bent jau kazkaip geriau, negu tie kokybiski is testukai.lt, kur antros juosteles vietos su ziburiu nerasi.
Pilnas 1 IVF kainuoja kaip 8 IUI. pacios IVF proceduros kaina yra 5000, bet plius tiek pat kainuoja ir vaistai. O kai kurioms net 10 tukstanciu perlipa, o kiur dar vizitai pas gydytoja. Apie 10-14 sviruoja, priklausomai nuo vaistu ir dar visokiu ten niuansu.

na taip kaip ir IUI taip ir IVF kaina priklauso nuo vaistu kiekio... ivairiai pagal situacija jau priklauso smile.gif

Lėja_
neduosiu tai balioniuko dar, nes dar viltciuke yra, ne stu prakeiktuju dar nera mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, priimkite ir mane...
kur darotes iui? gal kas bake?
Atsakyti
Svarbiausia issirinkti gydytoja, o kur darytis IUI ne taip svarbu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pakasaite @ 2011 11 16, 15:19)

as Bak'e mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes
prisiduodam į sąrašiuką, nes lapkritį tyla, o man daktare sake kad lapkritis- gruodis pagal statistika yra sekmingas laikotarpis
i siunčiu Jums kol kas mažyte virusiuką 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 16, 15:09)
Labas rytas mergytes
prisiduodam į sąrašiuką, nes lapkritį tyla, o man daktare sake kad lapkritis- gruodis pagal statistika yra sekmingas laikotarpis
i siunčiu Jums kol kas mažyte virusiuką  2.gif  2.gif  2.gif

gaudau, nors ir praliotas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes

gaudau, nors ir proliotas, bet stengsiuos is visu jegu ikalbeti vyra gruodzio paskutiniam ketvirtam IUI. tai dar net neisivaizduoju, ar busiu sarasuose.

Olialia, mane geltonink. jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 16 lapkričio 2011 - 14:40
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 16, 16:39)
gaudau, nors ir proliotas, bet stengsiuos is visu jegu ikalbeti vyra gruodzio paskutiniam ketvirtam IUI. tai dar net neisivaizduoju, ar busiu sarasuose.

maladiec, Maidenana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 16, 15:39)

teisingai darai mergyt, ketvirtas kartas nemeluos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes

gaudau gaudau gaudau wub.gif wub.gif wub.gif

Maidenana
, nagi dziugu girdet wub.gif 4 kartas garantuotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 16, 15:51)
teisingai darai mergyt, ketvirtas kartas nemeluos mirksiukas.gif

ple, Sangria - nemeluos, vel veltui praeis. doh.gif beje, jeigu nebusiu cistu uzsiauginusi. ot butu geras, jeigu sie abu foliai cistomis pavirto! doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pakasaite @ 2011 11 16, 14:19)

sveika atvykus mirksiukas.gif

as ir bak'e
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 16, 15:56)
ple, Sangria - nemeluos, vel veltui praeis.  doh.gif beje, jeigu nebusiu cistu uzsiauginusi. ot butu geras, jeigu sie abu foliai cistomis pavirto!  doh.gif  doh.gif

daugiau optimizmo brangioji, bet kad jau nuotaikos geresnes, tai jau pliusa tau dedu mirksiukas.gif
Atsakyti