QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 15, 21:37)
o as pagalvoju gal neverta zaisti su IUI, o pataupyti pinigelius ir bandyti ivf, nes jau metai irgi spaudzia, man tuoj bus 29
o man 34...
tai as pagal tave visai viena koja karste, ane?
QUOTE(Glamour @ 2011 11 15, 23:42)
Nu susibalamūtijau visai. Man 13 DPI. Strėnas tikrai žiauriai skauda, gryno kraujuko pasirodė apie arbatinis šaukštelis ir dabar kol kas švaru. NT vaiduoklio nerodė. Tai turbūt vis tiek jau nėra šansų , turbūt dupho jau nebeverta gerti.
Ir šiaip galvoju. Juk jei prieš IUI nepasižiūrėjo echoskopu, nežinia ar ovuliavęs folis buvo. O jei nebuvo, aš po 6 val. išgėriau duphastono, ar negalėjo jis pakenkti O. Anksčiau duphą man išrašydavo tik nuo 16 cd, o dabar buvo 14 cd.
Nu kad 14 dpi pas tave. Mes abi lap 2 darem. tai imi kalendoriu ir skaiciuoji dieneles. Ir gauni siandien 14 dpi. ane? skaiciuojame nuo 11.03: 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 - tai viso 14 kalendoriniu dienu.
Aisku, jeigu vadovautis anglakalbiais puslapiais, tai anot juos, implantacija vyksta nuo 8 iki 14 dpo. Tai telpi. Bet siaip man buvo panasiai kai kibo kleckas, kad lasas kraujop ir tyla. Ir strenas skaudejo.
O dabar man net papus atleido - visiskai nieka sneskauda. menkes laukia savo dienos.
QUOTE(girtalyte @ 2011 11 16, 10:07)
Sveikos merginos
,
turiu pas jus klausimeli
. Man pries savaite dare pirma IUI, skatino clostu, suleido 36mln plaukiku
. Abiejose kiausidese buvo po foli, vienoj normalaus dydzio, kitoj mazesnis. Kai susileidau ovitreli tai skaudeno ta sona, kuriam buvo normalaus dydzio folis, o po IUI skauda ta kita sona, kur buvo mazesnis. Ar jum taip buvo? As mirstu is nekantrumo, kaip manot, ar verta praejus savaitei daryt testa? Dar man keista tai, kad kiek cia pas jus skaiciau, tai jum visom duoda duphastona gerti, o man nedave, nors mano gleivine labai maza
jeigu tu dabar darysi testa, akivaizdziai matysi II. bet uz kokiu 2-3 dienu II nebematysi, o uz 4 gali jau tiketis nestuminio vaiduoklio. nes kaip supratau tavo IUI pavyko sklandziai ir turetum pagal viska pamatyti vaiduokli.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.