Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(diana_j @ 2011 11 16, 10:46)
tikrai istversi, as kai ejau darytis daktare man nuspasakojo kaip viskas vyksta, kad tikrai skausminga procedura, tai as jau tam nusiteikus buvau, ir gal del to nebuvo taip baisu  thumbup.gif

daug kas sako, kad skausmas kaip per mmm, o mano mmm buna labai skausmingos ir as stengiuosi istverti be vaistu, bet kai jau skausmas buna nepakeliamas tada isgeriu vaistuku. Tik labai tikiuosi, kad man ten nuo skausmo ne uzsispazmuos ir rezultatu neiskrips, ir jei parodis, kad praeinami tada toliau bandysiu IUI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 15, 21:37)
o as pagalvoju gal neverta zaisti su IUI, o pataupyti pinigelius ir bandyti ivf, nes jau metai irgi spaudzia, man tuoj bus 29 doh.gif
o man 34... g.gif tai as pagal tave visai viena koja karste, ane?

QUOTE(Glamour @ 2011 11 15, 23:42)
Nu susibalamūtijau visai. Man 13 DPI. Strėnas tikrai žiauriai skauda, gryno kraujuko pasirodė apie arbatinis šaukštelis ir dabar kol kas švaru. NT vaiduoklio nerodė. Tai turbūt vis tiek jau nėra šansų , turbūt dupho jau nebeverta gerti.  doh.gif

Ir šiaip galvoju. Juk jei prieš IUI nepasižiūrėjo echoskopu, nežinia ar ovuliavęs folis buvo. O jei nebuvo, aš po 6 val. išgėriau duphastono, ar negalėjo jis pakenkti O. Anksčiau duphą man išrašydavo tik nuo 16 cd, o dabar buvo 14 cd.
Nu kad 14 dpi pas tave. Mes abi lap 2 darem. tai imi kalendoriu ir skaiciuoji dieneles. Ir gauni siandien 14 dpi. ane? skaiciuojame nuo 11.03: 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 - tai viso 14 kalendoriniu dienu.
Aisku, jeigu vadovautis anglakalbiais puslapiais, tai anot juos, implantacija vyksta nuo 8 iki 14 dpo. Tai telpi. Bet siaip man buvo panasiai kai kibo kleckas, kad lasas kraujop ir tyla. Ir strenas skaudejo.
O dabar man net papus atleido - visiskai nieka sneskauda. menkes laukia savo dienos.

QUOTE(girtalyte @ 2011 11 16, 10:07)
Sveikos merginos 4u.gif ,
turiu pas jus klausimeli blush2.gif . Man pries savaite dare pirma IUI, skatino clostu, suleido 36mln plaukiku  thumbup.gif . Abiejose kiausidese buvo po foli, vienoj normalaus dydzio, kitoj mazesnis. Kai susileidau ovitreli tai skaudeno ta sona, kuriam buvo normalaus dydzio folis, o po IUI skauda ta kita sona, kur buvo mazesnis. Ar jum taip buvo? As mirstu is nekantrumo, kaip manot, ar verta praejus savaitei daryt testa? Dar man keista tai, kad kiek cia pas jus skaiciau, tai jum visom duoda duphastona gerti, o man nedave, nors mano gleivine labai maza  verysad.gif
jeigu tu dabar darysi testa, akivaizdziai matysi II. bet uz kokiu 2-3 dienu II nebematysi, o uz 4 gali jau tiketis nestuminio vaiduoklio. nes kaip supratau tavo IUI pavyko sklandziai ir turetum pagal viska pamatyti vaiduokli.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 16, 10:52)
o man 34...  g.gif  tai as pagal tave visai viena koja karste, ane?

aisku, kad ne, tiesiog labai bijau , kad su IUI nepasiseks, o laiaks eina, pinigai irgi. Nors viena mergaite man patare neskubeti , nes vinos ivf kaina kaip ir 5 IUI ar net daugiau. Labai jau sunku isgyventi kiekviena karta po nesekmingo IUI, ziureti i ta viena pagali, kuris jau ukzniso negaliu kaip doh.gif mad.gif Jau pradejau nekesti NT biggrin.gif
Atsakyti
Sangria023, man irgi greit 29. Vakarietiskais standartais tai mes tokios jaunikles dar, kad net ir skubet nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 16, 11:01)
aisku, kad ne, tiesiog labai bijau , kad su IUI nepasiseks, o laiaks eina, pinigai irgi. Nors viena mergaite man patare neskubeti , nes vinos ivf kaina kaip ir 5 IUI ar net daugiau. Labai jau sunku isgyventi kiekviena karta po nesekmingo IUI, ziureti i ta viena pagali, kuris jau ukzniso negaliu kaip doh.gif  mad.gif Jau pradejau nekesti NT biggrin.gif

jo tiesa kad vienas IVF, kaip 5 IUI doh.gif , cia keikvienai sunku buna belaukiant po IUI, tai normalus zinok labai yra, visos nervuotos bunam, kaip isprotejusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(girtalyte @ 2011 11 16, 11:18)
Sangria023, man irgi greit 29. Vakarietiskais standartais tai mes tokios jaunikles dar, kad net ir skubet nereikia  biggrin.gif

nu jo, bet atrodo, kad paskutinis sansas jau biggrin.gif nu bet nieko tikrai iki 30 pastosiu rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 16, 11:01)
aisku, kad ne, tiesiog labai bijau , kad su IUI nepasiseks, o laiaks eina, pinigai irgi. Nors viena mergaite man patare neskubeti , nes vinos ivf kaina kaip ir 5 IUI ar net daugiau. Labai jau sunku isgyventi kiekviena karta po nesekmingo IUI, ziureti i ta viena pagali, kuris jau ukzniso negaliu kaip doh.gif  mad.gif Jau pradejau nekesti NT biggrin.gif
ooooo, NT tai ir as nekenciu. Specialiai nusipirkau 2 comfort testus, kasetes, jos bent jau vaiduoklius rodo. tiesa, tai tos vietos, kur turi buti antra juostele, nu bent jau kazkaip geriau, negu tie kokybiski is testukai.lt, kur antros juosteles vietos su ziburiu nerasi.

QUOTE(diana_j @ 2011 11 16, 11:22)
jo tiesa kad vienas IVF, kaip 5 IUI  doh.gif , cia keikvienai sunku buna belaukiant po IUI, tai normalus zinok labai yra, visos nervuotos bunam, kaip isprotejusios  lotuliukas.gif

Pilnas 1 IVF kainuoja kaip 8 IUI. pacios IVF proceduros kaina yra 5000, bet plius tiek pat kainuoja ir vaistai. O kai kurioms net 10 tukstanciu perlipa, o kiur dar vizitai pas gydytoja. Apie 10-14 sviruoja, priklausomai nuo vaistu ir dar visokiu ten niuansu.
Atsakyti
Neigiamas. 11 DPI unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 11 16, 11:59)
Neigiamas. 11 DPI  unsure.gif

s. 4u.gif nu bet dar turi 3 dienas v zapase. O mano dienu atsargos siandien baigesi. tai kad. uzkniso.
Atsakyti
b. kada tau papus atleido? paprastai pries mm atleidzia ar tik po. Nes man tai is vis naujas dalykas, kazkaip niekada pries mm taip nebuna... tik dabar paskutinius kelis kartus....
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 11 16, 12:06)
b. kada tau papus atleido? paprastai pries mm atleidzia ar tik po. Nes man tai is vis naujas  dalykas, kazkaip niekada pries mm taip nebuna... tik dabar paskutinius kelis kartus....

sian atleido, nakti. siaip, paprastai man pries mmm tik suskausta ir atleidzia 2 dienas po to kai prasideda mmm. o dabar atvirksciai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 16, 12:12)
sian atleido, nakti. siaip, paprastai man pries mmm tik suskausta ir atleidzia 2 dienas po to kai prasideda mmm. o dabar atvirksciai.

o man tai is vis krutine neskauda, nors visa gyvenima prie mmm labai buvo skausminga, matyt su metais viskas keiciasi smile.gif
Atsakyti