Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(zuikyte03 @ 2011 11 15, 21:48)
mano draugei vienai 31 ir dabar tik susiplanavo, jiems pasiseke is pirmo karto, pabande ir pavyko  biggrin.gif

is mano draugiu, tai 90 proc, kurios pabande ir yra doh.gif , tai jos manes visiskai nesupranta, kaip taip gali nesisekti ir kaip taip nervuotis galima doh.gif

Sangria023
, o tu dar nebuvai darius GN?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 11 15, 23:43)
O mane galit geltoninti
  verysad.gif  bash.gif  angel_sadangel.gif  cray.gif
Žiauriai strėnas skauda. Kitas mėnuo - laisvė papūgoms nuo visko, nes aš per O už jūrų marių darbuosiuos.
Juodo humoro biški - gal netyčia prisigert ir pasimiršt, gal parskrisčiau ne viena  2.gif
umn.gif  topsecret.gif

[CODE]
Jau parejo mmm?
O tu su vyru isvaziuoji?
Atsakyti
Nu susibalamūtijau visai. Man 13 DPI. Strėnas tikrai žiauriai skauda, gryno kraujuko pasirodė apie arbatinis šaukštelis ir dabar kol kas švaru. NT vaiduoklio nerodė. Tai turbūt vis tiek jau nėra šansų , turbūt dupho jau nebeverta gerti. doh.gif

Ir šiaip galvoju. Juk jei prieš IUI nepasižiūrėjo echoskopu, nežinia ar ovuliavęs folis buvo. O jei nebuvo, aš po 6 val. išgėriau duphastono, ar negalėjo jis pakenkti O. Anksčiau duphą man išrašydavo tik nuo 16 cd, o dabar buvo 14 cd. Buvo trečia diena, kaip jaučiau vaisingas gleives. Ovitrelis suleistas 36 val iki IUI.

Shira , deja - viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 15 lapkričio 2011 - 22:44
QUOTE(zuikyte03 @ 2011 11 15, 22:48)
cia kaip loterija, vieni laimi kiti nea biggrin.gif

Brangi ta musu loterija. Pagalvojus, kiek tele loto bilietu iseitu...Na, bet prizas to vertas.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 15, 22:44)
Brangi ta musu loterija. Pagalvojus, kiek tele loto bilietu iseitu...Na, bet prizas to vertas.

kad tik žinotum, kad laimėsi, jokių pinigų nebūtų gaila.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 16, 00:48)
kad tik žinotum, kad laimėsi, jokių pinigų nebūtų gaila.

Losdamas niekada nezinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 15, 22:45)
Sangria023[/b], o tu dar nebuvai darius GN?

ne nedariau unsure.gif S man ir pasake, kad butinai pasidaryciau, kad nebutu pinigai i bala. Tai sulauksiu mmm paskui darysiu GN ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ,
turiu pas jus klausimeli blush2.gif . Man pries savaite dare pirma IUI, skatino clostu, suleido 36mln plaukiku thumbup.gif . Abiejose kiausidese buvo po foli, vienoj normalaus dydzio, kitoj mazesnis. Kai susileidau ovitreli tai skaudeno ta sona, kuriam buvo normalaus dydzio folis, o po IUI skauda ta kita sona, kur buvo mazesnis. Ar jum taip buvo? As mirstu is nekantrumo, kaip manot, ar verta praejus savaitei daryt testa? Dar man keista tai, kad kiek cia pas jus skaiciau, tai jum visom duoda duphastona gerti, o man nedave, nors mano gleivine labai maza verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(girtalyte @ 2011 11 16, 10:07)
turiu pas jus klausimeli blush2.gif . Man pries savaite dare pirma IUI, skatino clostu, suleido 36mln plaukiku  thumbup.gif . Abiejose kiausidese buvo po foli, vienoj normalaus dydzio, kitoj mazesnis. Kai susileidau ovitreli tai skaudeno ta sona, kuriam buvo normalaus dydzio folis, o po IUI skauda ta kita sona, kur buvo mazesnis. Ar jum taip buvo? As mirstu is nekantrumo, kaip manot, ar verta praejus savaitei daryt testa? Dar man keista tai, kad kiek cia pas jus skaiciau, tai jum visom duoda duphastona gerti, o man nedave, nors mano gleivine labai maza  verysad.gif

Sveikute, nu kiek man yra zinoma, jei gleivine mazoka tai jai paauginti israso estrofema, o duphastona israso palaikyti progeterona, gal pas taves viskas gerai del to neisrase. Manau testa gali pradeti gadinti nuo 10 DPI, o geriau nuo 12 ax.gif Linkiu sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 16 lapkričio 2011 - 09:18
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 16, 09:49)
ne nedariau unsure.gif S man ir pasake, kad butinai pasidaryciau, kad nebutu pinigai i bala. Tai sulauksiu mmm paskui darysiu GN ax.gif

na taip GN butina yra, as kai ejau tirtis, tai kol nepasidariau GN neleido jokiu proceduru darytis doh.gif , bet nieko mergyt istversi, nera ten taip baisiai baisu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 16, 10:31)
na taip GN butina yra, as kai ejau tirtis, tai kol nepasidariau GN neleido jokiu proceduru darytis  doh.gif , bet nieko mergyt istversi, nera ten taip baisiai baisu  mirksiukas.gif

tai aisku kaip nors istversiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(girtalyte @ 2011 11 16, 10:07)
turiu pas jus klausimeli blush2.gif . Man pries savaite dare pirma IUI, skatino clostu, suleido 36mln plaukiku  thumbup.gif . Abiejose kiausidese buvo po foli, vienoj normalaus dydzio, kitoj mazesnis. Kai susileidau ovitreli tai skaudeno ta sona, kuriam buvo normalaus dydzio folis, o po IUI skauda ta kita sona, kur buvo mazesnis. Ar jum taip buvo? As mirstu is nekantrumo, kaip manot, ar verta praejus savaitei daryt testa? Dar man keista tai, kad kiek cia pas jus skaiciau, tai jum visom duoda duphastona gerti, o man nedave, nors mano gleivine labai maza  verysad.gif

Sveika atvykus ir prisijungus prie musu mirksiukas.gif , o kad sokiukus skaudejo tai normalu, reiskiasi ovuliavo tavo foliukai mirksiukas.gif

o NT gadinti dar ankstoka, geriausiai 12 DPI, sekmytes tau belaukiat wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 16, 10:38)
tai aisku kaip nors istversiu smile.gif

tikrai istversi, as kai ejau darytis daktare man nuspasakojo kaip viskas vyksta, kad tikrai skausminga procedura, tai as jau tam nusiteikus buvau, ir gal del to nebuvo taip baisu thumbup.gif
Atsakyti