Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Lėja_ @ 2011 11 15, 20:06)
oi, ne i tema, o kodel pakeitet darzeli?

Kazkaip nesuzavejo aukletojos ir auklytes. Nei vaiko, nei musu. Tai po pusmecio priejo mums eile i kita darzeli, tai isejom. Nuo pirmos dienos ten buvo kitaip. Bet jums dar anksti sprest, nes pati pradzia bet kokiam darziuke sunki.
Papildyta:
Nuo ryt startuoju su nauja stimuliacija, darysim 2 IUI.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 15, 21:07)
Nuo ryt startuoju su nauja stimuliacija, darysim 2 IUI.

Tai 3 cd gaunasi? kaip stimuliuosies? clost+gonal?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 15, 22:19)
Tai 3 cd gaunasi? kaip stimuliuosies? clost+gonal?

Su gydytoja nusprendem, kad antra ryt. Nes kraujas tikras tik nuo snd. Stimuliuosiuos vel clost+estrofem.
Atsakyti
o as pagalvoju gal neverta zaisti su IUI, o pataupyti pinigelius ir bandyti ivf, nes jau metai irgi spaudzia, man tuoj bus 29 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 15, 21:37)
o as pagalvoju gal neverta zaisti su IUI, o pataupyti pinigelius ir bandyti ivf, nes jau metai irgi spaudzia, man tuoj bus 29 doh.gif

dar normaliai, o man tikrai jau spaudzia, uz poros savaiciu 35, o as net nezinau, ka daryti, verysad.gif nes mano vyras neturi darbo, as viena dirbu, iui procedurai dar sukrapstau, o ivf jau sunkoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 15, 21:37)

tau 29, o man 30 doh.gif galva skauda kaip norisi to nors vieno maziuko unsure.gif , bet as tikiu , kad mes viska padrysim, kad susilaukti to stebuklelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikyte03 @ 2011 11 15, 21:40)
dar normaliai, o man tikrai jau spaudzia, uz poros savaiciu 35, o as net nezinau, ka daryti,  verysad.gif nes mano vyras neturi darbo, as viena dirbu, iui procedurai dar sukrapstau, o ivf jau sunkoka  g.gif

nu man jau atrodo, kad tiek daug tu metu man, kad tuoj laikas sustos ir nebegalesiu is viso pagimdyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2011 11 15, 21:40)
tau 29, o man 30  doh.gif  galva skauda kaip norisi to nors vieno maziuko  unsure.gif , bet as tikiu , kad mes viska padrysim, kad susilaukti to stebuklelio  wub.gif

oj brangioji ir nesakis, galva ir man jau plista nuo nezinomybes, pasitarsiu dar su vyru ka toliau darysim, pasidarisiu GN ir po svenciu vel startuosim.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 15, 21:45)
nu man jau atrodo, kad tiek daug tu metu man, kad tuoj laikas sustos ir nebegalesiu is viso pagimdyti doh.gif
Papildyta:

oj brangioji ir nesakis, galva ir man jau plista nuo nezinomybes, pasitarsiu dar su vyru ka toliau darysim, pasidarisiu GN ir po svenciu vel startuosim.

mano draugei vienai 31 ir dabar tik susiplanavo, jiems pasiseke is pirmo karto, pabande ir pavyko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 15, 21:45)

as gal dar bandysiu gruodzio men, gal pasiseks kaledoms smile.gif
cia kaip loterija, vieni laimi kiti nea biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikyte03 @ 2011 11 15, 21:48)
as gal dar bandysiu gruodzio men, gal pasiseks kaledoms smile.gif
cia kaip loterija, vieni laimi kiti nea biggrin.gif

linkiu, kad pasisektu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 15, 18:18)
O tai daugiau niekas IUI nesiruosia daryti?

ruosiasi biggrin.gif as tongue.gif
ketvirtadieni patikrins ka uzsiauginau ir paskirs IUI data ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 15, 21:54)
linkiu, kad pasisektu mirksiukas.gif

aciu, bus matyti, kokie rezultatai vyro bus, be to pas mane tik desinioji puse veikia, o kiek kartu teko stimuliuotis tik viena karta buvo desineje puseje uzauge folikulai.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 15, 10:31)
aciukas  aciuks.gif
Papildyta:

nu ne manau, kad per anksti, juk jei kas butu jau parodytu unsure.gif

nu ir man nerodė, bet juk mes visos skirtingos. Gal dar bent porą dienelių rankų nenuleisk.

O mane galit geltoninti
verysad.gif bash.gif angel_sadangel.gif cray.gif
Žiauriai strėnas skauda. Kitas mėnuo - laisvė papūgoms nuo visko, nes aš per O už jūrų marių darbuosiuos.
Juodo humoro biški - gal netyčia prisigert ir pasimiršt, gal parskrisčiau ne viena 2.gif
umn.gif topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 15 lapkričio 2011 - 21:45