Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Shira @ 2011 11 15, 09:19)
Merginos, aš tokia tundra jaučiuos - nu prasidėjo man atsieit mmm nuo vakar, jei galima taip pavadint tą tepliojimą ( man visada iškart prasidedėjavo iki stimuliacijos, be jokių tepliojimų) - tai man tą kraują duot ar nebereikia ? Nes jau šiandien einu pas gydytoją ir kraują šnd reikėjo priduot . O jūs tikrinat hcg jei prasideda mmm, ar ne ?

Man ginekologai vis kala į galvą kad pirma ciklo diena yra pirma kraujavimo diena. Ir tipo jokie ten tepliojimai nesiskaito unsure.gif (nes pas mane bėdos su tais tepliojimais, tai būna pasitikslina kaip aš skaičiuoju ciklą ax.gif )
Atsakyti
Sveikutes, as dra nesitestavu, pojuciai, kaip visada.... sian 10 CD... tik nervas ima, jau finansai visai griuna... nezinau jei nesigaus ar bandyti dar karta, ar pertrauka daryt.... o dar vaika pratinu prie darzelio, siandien 5ta katra palikau su riksmais, tai griztu namo ir verkiu atsisedus....
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 15, 11:54)
jei 12 c.d. tai galeciau suspeti dar pasidaryti iki mmm ir nereikes praleisti ciklo bigsmile.gif gal bandyti g.gif o ka reikia dabar daryti man uzsirasyti pas S ir susitarti del GN ar kaip?arba ateiti i jurininku ligonine ir viskas?

reikia eit pas gydytoją, paskirs tau dieną ir reikės važiuot į Jūrininkų ligoninę.

QUOTE(Lėja_ @ 2011 11 15, 13:00)
Sveikutes, as dra nesitestavu, pojuciai, kaip visada.... sian 10 CD... tik nervas ima, jau finansai visai griuna... nezinau jei nesigaus ar bandyti dar karta, ar pertrauka daryt.... o dar vaika pratinu prie darzelio, siandien 5ta katra palikau su riksmais, tai griztu namo ir verkiu atsisedus....

oi , kaip suprantu kaip jautiesi. Sunkios pirmos dienos darželyje. Mes ilgai vargom. Ir sirgo labai. Kol į kitą daržą neperėjom. Aišku, dabar jau tie laikai seniai praeity.
Viskas bus gerai, pripras, susiras draugų, svarbu ligų nebūtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 15, 10:54)
jei 12 c.d. tai galeciau suspeti dar pasidaryti iki mmm ir nereikes praleisti ciklo bigsmile.gif gal bandyti g.gif o ka reikia dabar daryti man uzsirasyti pas S ir susitarti del GN ar kaip?arba ateiti i jurininku ligonine ir viskas?
Papildyta:

nu tu profas siame reikale, o as dar naujoke tongue.gif , o as jau jauciu mmm pozymius, tarpais pilva pamaudena, o siandien nakti pilvas kaip per mmm skaudejo net atsikeliau galvojau, kad pramuse doh.gif
man irgi mmm arteja, taip pat pilva maudzia, maniau kaip ir kitom anksciau parkeliavo.

del GN eini pas S, ji paskaiciuoja cikla, nustato GN diena ir ateini i 9 kabineta 7 ryto.

QUOTE(maika @ 2011 11 15, 10:54)
Man ginekologai vis kala į galvą kad pirma ciklo diena yra pirma kraujavimo diena. Ir tipo jokie ten tepliojimai nesiskaito  unsure.gif (nes pas mane bėdos su tais tepliojimais, tai būna pasitikslina kaip aš skaičiuoju ciklą  ax.gif  )

teisingai kala. tik normalus kraujas skaitosi mmm.
Atsakyti
Sveikutes,
Gal kuriai pravers....
http://kartu.lt/kaun..._campaign=daily
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 11 14, 22:45)
pas mane taip pat 12 tik ... DPI ir tolimesne strategija tokia pati lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif Kas man dabar paaiškins kada aš (ne)turėčiau susirgti  blush2.gif man su matematika prastai. Praeitą kartą susirgau spalio 20 d., 14 cd buvo IUI, tą pačią dieną pradėjau gerti Duphastoną. Jei ciklas būtų 28 d., tai kaip ir ketvirtadienį turėčiau (neeee)sulaukti mmm . Be jokių vaistų gėrimo paskutinis mano ciklas buvo 29 d. rolleyes.gif Gal man iki ketvirtadienio net NT daugiau neverta gadinti  unsure.gif
Man šiandien pilvo beveik nebetempia, maudimo tik užuominos, krūtinė pasidarė jautresnė.
Nu negaliu negalvoti apie tai kas vyksta  schmoll.gif  verysad.gif Kažkaip niekad tokio pastovaus organizmo dėmesio reikalavimo nejausdavau, tai galėdavau pamiršt, jei kas skauda, ar maudžia, o dabar jei ne tas tai, kitas, jei neskauda, tai nuotaika nekokia. Tai nepavyksta neanalizuot ir ignoruot  doh.gif

nu pagal mane tai mes gi ta pacia diena IUI dareme, tai apie 4dieni jau mmm turetu buti, jeigu ciklas 28 dienos. na, ta prasme menkiu deadline turi buti sestadieni, ir jeigu veluoja tai pirmadieni krauja priduoti. man tai jau cia ant dienu parsivilks. jau visi ryskus pemeesiniai pozymiai.

QUOTE(Lėja_ @ 2011 11 15, 12:00)

o kodel NT negadini? tu 11.05 darei, tai tau siandien galima pradeti kaip ir. ... a?! bigsmile.gif
Papildyta:
O tai daugiau niekas IUI nesiruosia daryti? nes kazkaip po lejos tik indry eileje, bet ji ir pati nezino kada.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 15, 19:18)

O tai daugiau niekas IUI nesiruosia daryti? nes kazkaip po lejos tik indry eileje, bet ji ir pati nezino kada.

Aš darysiu vėl, 3 jau. Polipų nerado, bet dėmę kažkokią rado, sako endometriozės židinys. Tai kaip suprantu liūdna, o vaistų jai nėra...
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 15, 18:45)
Aš darysiu vėl, 3 jau. Polipų nerado, bet dėmę kažkokią rado, sako endometriozės židinys. Tai kaip suprantu liūdna, o vaistų jai nėra...

jo su ta endometrioze nekas, as ir ja turiu I stadijos.. doh.gif
na visko gali but kad kita cikla as ir pradesiu po pertraukos su 5 IUI, viskas priklausys kaip sis ciklas mum seksis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 15, 12:55)

oi , kaip suprantu kaip jautiesi. Sunkios pirmos dienos darželyje. Mes ilgai vargom. Ir sirgo labai. Kol į kitą daržą neperėjom. Aišku, dabar jau tie laikai seniai praeity.
Viskas bus gerai, pripras, susiras draugų, svarbu ligų nebūtų  4u.gif

oi, ne i tema, o kodel pakeitet darzeli? mum siandien pasake, kad sergam ir reikia pasigydyt ir veliau ateit, nes nespeja snarglio valyt, bet namie jau 3 valandos ir ne karto snarglio nevalem ir tempos ner... (ten darze ji vis verkia ir del to snargliukas beja ir karsta visa), na slogyte turi nakti kai miega jauciasi, kad sunkiau kvepuoja, bet tik tiek...

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 15, 18:18)

o kodel NT negadini? tu 11.05 darei, tai tau siandien galima pradeti kaip ir. ... a?! bigsmile.gif
.

pagavojau, kad maziau gal bus streso, jei nesidarysiu, paskum buvau persigalvojus, jau norejau testuotis, bet pasirodo nebelike testu, tai vyras jau perka, ryt testuosiuos, bet nieko nesitikiu gero..

Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 15, 18:45)
hmmm... nu taip is karto apie diagnoze negalvok. nu tiesiog negalvok.

QUOTE(Lėja_ @ 2011 11 15, 19:06)
pagavojau, kad maziau gal bus streso, jei nesidarysiu, paskum buvau persigalvojus, jau norejau testuotis, bet pasirodo nebelike testu, tai vyras jau perka, ryt testuosiuos, bet nieko nesitikiu gero..

nu laukiam laukiam biggrin.gif
O as siandien nu taaaaaip uzsinorejau alaus is butelio, kad sakes. beveik jau pedinau i parduotuve, tik pagalvojau, kad as cia i VMI einu, 3 val dienos ir su gintarinio bonke.. g.gif Nu bet taip to gintarinio uzsinorejo... nu, aisku, likau be alaus. jauciu inspekcijoje nesuprastu tokio mano noro. o dabar va sedziu ir noriu saldaus. o nieko neturiu, visiskai nieko. Net uogienes, o kaulus lauzo kaip norisi. mano mylimasis pemeesas siauteja, tai jam alaus, tai saldainiu. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 15, 20:00)
O as siandien nu taaaaaip uzsinorejau alaus is butelio, kad sakes. beveik jau pedinau i parduotuve, tik pagalvojau, kad as cia i VMI einu, 3 val dienos ir su gintarinio bonke..  g.gif  Nu bet taip to gintarinio uzsinorejo... nu, aisku, likau be alaus. jauciu inspekcijoje nesuprastu tokio mano noro. o dabar va sedziu ir noriu saldaus. o nieko neturiu, visiskai nieko. Net uogienes, o kaulus lauzo kaip norisi. mano mylimasis pemeesas siauteja, tai jam alaus, tai saldainiu.  doh.gif  doh.gif

ech... gaila, kad PMS, o ne nestuke.gif ... lotuliukas.gif

O man taip skauda krutine, nu retai taip buna doh.gif .... o tai suteikia vilciu... greiciausiai bereikalingu doh.gif ....

bet kazkaip ikvepe olialia 7 IUI blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 11 15, 20:05)
ech... gaila, kad PMS, o ne  nestuke.gif      ...  lotuliukas.gif 
O man taip skauda krutine, nu retai taip buna  doh.gif .... o tai suteikia vilciu... greiciausiai bereikalingu  doh.gif  ....

bet kazkaip ikvepe olialia 7 IUI  blush2.gif

man, zinok, irgi gaila. labai noreciau nurasyti nestumo pozymiams, taciau visada per pms as noriu alaus su saldainiais - tai tikras artejancio naujo ciklo pozymis. bet ir man si cikla krutine nezmoniskai skauda. negaliu ant ant pilvo miegoti, nei kiek nepagrazinant. net kate varineju nuo saves, nes skaudziai kai ji atsigula.

O olialia tai jo... 4 IUI iki LP, 4 po. bet vistiek, pasitvirtino taisykle, kad 4 IUI sekmingas. rolleyes.gif
Atsakyti