QUOTE(Glamour @ 2011 11 14, 22:45)
pas mane taip pat 12 tik ... DPI ir tolimesne strategija tokia pati
Kas man dabar paaiškins kada aš (ne)turėčiau susirgti
man su matematika prastai. Praeitą kartą susirgau spalio 20 d., 14 cd buvo IUI, tą pačią dieną pradėjau gerti Duphastoną. Jei ciklas būtų 28 d., tai kaip ir ketvirtadienį turėčiau (neeee)sulaukti mmm . Be jokių vaistų gėrimo paskutinis mano ciklas buvo 29 d.
Gal man iki ketvirtadienio net NT daugiau neverta gadinti
Man šiandien pilvo beveik nebetempia, maudimo tik užuominos, krūtinė pasidarė jautresnė.
Nu negaliu negalvoti apie tai kas vyksta
Kažkaip niekad tokio pastovaus organizmo dėmesio reikalavimo nejausdavau, tai galėdavau pamiršt, jei kas skauda, ar maudžia, o dabar jei ne tas tai, kitas, jei neskauda, tai nuotaika nekokia. Tai nepavyksta neanalizuot ir ignoruot
nu pagal mane tai mes gi ta pacia diena IUI dareme, tai apie 4dieni jau mmm turetu buti, jeigu ciklas 28 dienos. na, ta prasme menkiu deadline turi buti sestadieni, ir jeigu veluoja tai pirmadieni krauja priduoti. man tai jau cia ant dienu parsivilks. jau visi ryskus pemeesiniai pozymiai.
QUOTE(Lėja_ @ 2011 11 15, 12:00)
Sveikutes, as dra nesitestavu, pojuciai, kaip visada.... sian 10 CD... tik nervas ima, jau finansai visai griuna... nezinau jei nesigaus ar bandyti dar karta, ar pertrauka daryt.... o dar vaika pratinu prie darzelio, siandien 5ta katra palikau su riksmais, tai griztu namo ir verkiu atsisedus....
o kodel NT negadini? tu 11.05 darei, tai tau siandien galima pradeti kaip ir. ... a?!
Papildyta:
O tai daugiau niekas IUI nesiruosia daryti? nes kazkaip po
lejos tik
indry eileje, bet ji ir pati nezino kada.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.