Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 14, 20:31)
Shira, nezinau kokia tau taike stimuliacija, nes jos buna nuo 5 cd ir nuo 3 cd. nuo 3 cd skaitosi stipresne. as nueiciau 3 cd. jeigu turi galimybe. jeigu neturi - tai lieka 5 cd ir tiek. Paziures ar nesusiformavo cistos, ir jei viskas gerai, gal ta pacia diena is pradesi.

merginos, kurioms mmm anksciau pareina (Olialia - ir tu tame tarpe), ka jus gerete apart closto? Ta prasme, kuo stimuliavotes?

clost +gonal (1,2 IUI), clost + puregon (likusias)
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 14, 20:42)
clost +gonal (1,2 IUI), clost + puregon (likusias)

bandau surasti sarysi tarp gonalo ir ankstesniu mmm. mane jauciu ryt irgi pramus.
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 14, 19:31)
manau , kad ne per velu, as visad 5 c.d. einu, bet cia kiekvienai skirtingai buna  mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 14, 21:31)
Shira, nezinau kokia tau taike stimuliacija, nes jos buna nuo 5 cd ir nuo 3 cd. nuo 3 cd skaitosi stipresne. as nueiciau 3 cd. jeigu turi galimybe. jeigu neturi - tai lieka 5 cd ir tiek. Paziures ar nesusiformavo cistos, ir jei viskas gerai, gal ta pacia diena is pradesi.

Dekui. Isiprasiau rytojui pas gydytoja. Man nuo 5 cd. buvo stimuliacija, gal sikart kitaip jau bus. Ryt bus aisku.
Beje, man mmm net 4 d. anksciau atejo. Stimuliacija su clost +estrofem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 14 lapkričio 2011 - 20:24
QUOTE(Shira @ 2011 11 14, 21:22)
Dekui. Isiprasiau rytojui pas gydytoja. Man nuo 5 cd. buvo stimuliacija, gal sikart kitaip jau bus. Ryt bus aisku.
Beje, man mmm net 4 d. anksciau atejo. Stimuliacija su clost.

man pirma buvo nuo 5 cd, o kita jau nuo 3 cd ir estrofema pakeite gonaliu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 14, 22:24)
man pirma buvo nuo 5 cd, o kita jau nuo 3 cd ir estrofema pakeite gonaliu.

Tas gonalis brangus, rupuze..
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 14, 21:25)
Tas gonalis brangus, rupuze..

o kiek jis kainuoja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 14, 17:46)
4u.gif  4u.gif  angel_sadangel.gif
bet polipo gali ir nepamatyti, tos zarazos slepiasi labai gudriai. man tik per histero rado. o tepliojo iki siandien? ta prasme, ciklo viduryje?

teplioja ruzavai tris dienas prieš. Bet jau esu turėjus prieš pora metų polipą, tai netepliojo visai. O pamatė darydamas gimdos nuotrauką...
Atsakyti
sveikos, mergaites 4u.gif
gal galit papasakot, kokie jums buvo salutiniai stimuliacijos poveikiai? kiek svorio priaugot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 14, 21:51)
gal galit papasakot, kokie jums buvo salutiniai stimuliacijos poveikiai? kiek svorio priaugot? ax.gif

apetitas
dideles krutys
+7 kg
nervuotumas
jautrumas
pykinimas
uosle kaip suns

as tai pajutau visa ivairiaspalvi pasaliniu poveikiu spektra
Atsakyti
[quote=spinsa,2011 11 14, 16:04]
[quote=Maidenana,2011 11 14, 16:45]
tai gal neateis dar.. ka? juk davaj, neateis? o tau rytoj kraujas, ane?
pavyyyyydziuuuuuu bigsmile.gif
man sian 12dpo, NT neigiamas, bet siaip man NT gadinti tik treciadieni, tai dar palauksiu. kasdiena apsisiosiu po viena NT, o po to ziuresiu ka daryti.
[/quote]

pas mane taip pat 12 tik ... DPI ir tolimesne strategija tokia pati lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif Kas man dabar paaiškins kada aš (ne)turėčiau susirgti blush2.gif man su matematika prastai. Praeitą kartą susirgau spalio 20 d., 14 cd buvo IUI, tą pačią dieną pradėjau gerti Duphastoną. Jei ciklas būtų 28 d., tai kaip ir ketvirtadienį turėčiau (neeee)sulaukti mmm . Be jokių vaistų gėrimo paskutinis mano ciklas buvo 29 d. rolleyes.gif Gal man iki ketvirtadienio net NT daugiau neverta gadinti unsure.gif
Man šiandien pilvo beveik nebetempia, maudimo tik užuominos, krūtinė pasidarė jautresnė.
Nu negaliu negalvoti apie tai kas vyksta schmoll.gif verysad.gif Kažkaip niekad tokio pastovaus organizmo dėmesio reikalavimo nejausdavau, tai galėdavau pamiršt, jei kas skauda, ar maudžia, o dabar jei ne tas tai, kitas, jei neskauda, tai nuotaika nekokia. Tai nepavyksta neanalizuot ir ignoruot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 14, 21:51)

labuka, as tai nepriaugau nei vieno kg, koks svoris buvo iki stimuliaciju ir koks po (per metus laiko) nepakito svoris nei gramu.
Nejutau nei skausmu kazkokiu, nei maudimu, isvis as sakau esu kazkokia bejausme lotuliukas.gif
Vieninteliai du dalykai kuriuos pastebejau - stimuliuojantis (kai su clost) bunu nervinga ir padidejo plaukuotumas nepageidaujamose vietose. Tai tik tie du pozymiai pas mane, daugiau isvis jokiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukijus: 15 lapkričio 2011 - 08:17
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 14, 23:27)
apetitas
dideles krutys
+7 kg
nervuotumas
jautrumas
pykinimas
uosle kaip suns

as tai pajutau visa ivairiaspalvi pasaliniu poveikiu spektra

o +7 kg po keliu stimuliaciju?