Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(spinsa @ 2011 11 14, 16:04)
man sian 12dpo, NT neigiamas, bet siaip man NT gadinti tik treciadieni, tai dar palauksiu. kasdiena apsisiosiu po viena NT, o po to ziuresiu ka daryti.

o vaiduokliu yra?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 14, 17:14)
o vaiduokliu yra?

man nera biggrin.gif pamaciau dideli riebu pagali ir daugiau neiziuriu i ji, bet kad skaudena sonus, tai tikrai, tai kairi tai desini, toks jausmas kad man O prasidejo. greiciau mm ateitu, nors zinosiu kas kaip
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 14, 16:17)
man nera  biggrin.gif  pamaciau dideli riebu pagali ir daugiau neiziuriu i ji, bet kad skaudena sonus, tai tikrai, tai kairi tai desini, toks jausmas kad man O prasidejo.  greiciau mm ateitu, nors zinosiu kas kaip

nu tai paziurek dar, a vdrug isdziuvo ir atsirado vaiduoklis?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 14, 17:26)
nu tai paziurek dar, a vdrug isdziuvo ir atsirado vaiduoklis?

nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 14, 16:30)

a gerai paziurejai? gal laaabai-laaabai blankiai matosi? is visu pusiu apziurejai? nu tai ple ple. 12 dpo.. o man 12 dpi. bet man dar nebuvo O pries 12 dienu. tai man kokia 11 DPO. vo blyn - sumasciau lotuliukas.gif nu man visai jau kvakt lotuliukas.gif . OK, vaziuoju as geriau padirbsiu ka nors naudingo.

p.s. o stai pas mane ir pirmieji mmm pozymiai ateina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 14 lapkričio 2011 - 15:36
Sveikos,

Mane geltoninkit, šiandien susirgau. Rytoj važiuoju polipų ieškot, tikiuosiu ras, nes kitaip nesuprantu kodėl nepavyksta...
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 14, 16:43)
Sveikos,

Mane geltoninkit, šiandien susirgau. Rytoj važiuoju polipų ieškot, tikiuosiu ras, nes kitaip nesuprantu kodėl nepavyksta...

4u.gif 4u.gif angel_sadangel.gif
bet polipo gali ir nepamatyti, tos zarazos slepiasi labai gudriai. man tik per histero rado. o tepliojo iki siandien? ta prasme, ciklo viduryje?
Atsakyti
Mane taip pat geltoninkit, atejo netiketai mmm anksciau. Ir jei nueisiu 5 c.d. pas gydytoja, ar nebus velu?
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 11, 18:36)

Nu ir ką lapkričio2d. pamačiau jau savo stebukliuką, o šiandien su vyru patem plakančia širdutę, mums jau 6sav ir 3 dienos  wub.gif

negeru išskėrų

olialia, taip susigraudinau, kad sėdžiu ir verkiu cray.gif tikrai stebuklinga diena...linkiu jums augti ir stiprėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 14, 16:43)
Sveikos,

4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2011 11 14, 17:41)
Mane taip pat geltoninkit, atejo netiketai mmm anksciau. Ir jei nueisiu 5 c.d. pas gydytoja, ar nebus velu?

4u.gif 4u.gif

manau , kad ne per velu, as visad 5 c.d. einu, bet cia kiekvienai skirtingai buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 11, 16:36)
na ką mergytės, jai jau stebuklinga diena, tai ir bus jums stebuklinga pasaka, dabar atsisėdom ir klausom.
...senai senai čia buvo, po nepavykusiu 6IUI, nusprendėm mes su daktare daryti arba 7IUI arba IVF, bet todėl kad folių užauga tik 2 kokybyški (ir taip vienas mažesnis, kitas didesnis) tai nusprendem daryti IUI. O tuo metu (kas atsimėna) labai susirgau, peršaliai, bet (atleiskit man mergytės(stovių ant kelenų) kad Jums nepasakiai) nusprendem vis dėl to padaryti 7-ą ir paskutinė IUI. Ir ką...po 10DPI prasidėjo mmm, TIKROS 5 dienos pilo kaip reikia ir dar dvi tepliojo. Užsirašiau 2c.d pas daktarę, bet vakarė sužinojau , kad vyras išvažiuoja į komandiruotę ir jei daryti IVF , jo kaip tik reikiamą dieną nebus. Tai ir atidėjom. 10c.d. palidėjau vyra į komandiruotę, o pačiai taip skaudėjo(.)(.) ir iš surnumo padariau testą (ČIA 10 C.D.  doh.gif  ) ...bet net nespėjau padieti kad pagulėtu kai paruodė II ir ant tiek ryškios, kad vos nenukritau. 9 ryto...panika...paskambinau dakterei...pasakė gerti dufa.
Nu ir ką lapkričio2d. pamačiau jau savo stebukliuką, o šiandien su vyru patem plakančia širdutę, mums jau 6sav ir 3 dienos  wub.gif
Vot tokia mano stebuklinga istorija, dar karta sorry kad taip ilgai nieko nesakiau, nes bijojau, esu dabar biuletenyje, ur dar busiu savaite, nes truputuka turejau negeru išskėrų

jetaus, sveikinu sveikinu sveikinu thumbup.gif wub.gif tik dabar perskaiciau, nu ir stebuklai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 14, 17:41)

Shira, nezinau kokia tau taike stimuliacija, nes jos buna nuo 5 cd ir nuo 3 cd. nuo 3 cd skaitosi stipresne. as nueiciau 3 cd. jeigu turi galimybe. jeigu neturi - tai lieka 5 cd ir tiek. Paziures ar nesusiformavo cistos, ir jei viskas gerai, gal ta pacia diena is pradesi.

merginos, kurioms mmm anksciau pareina (Olialia - ir tu tame tarpe), ka jus gerete apart closto? Ta prasme, kuo stimuliavotes?
Atsakyti