na ką mergytės, jai jau stebuklinga diena, tai ir bus jums stebuklinga pasaka, dabar atsisėdom ir klausom.
...senai senai čia buvo, po nepavykusiu 6IUI, nusprendėm mes su daktare daryti arba 7IUI arba IVF, bet todėl kad folių užauga tik 2 kokybyški (ir taip vienas mažesnis, kitas didesnis) tai nusprendem daryti IUI. O tuo metu (kas atsimėna) labai susirgau, peršaliai, bet (atleiskit man mergytės(stovių ant kelenų) kad Jums nepasakiai) nusprendem vis dėl to padaryti 7-ą ir paskutinė IUI. Ir ką...po 10DPI prasidėjo mmm, TIKROS 5 dienos pilo kaip reikia ir dar dvi tepliojo. Užsirašiau 2c.d pas daktarę, bet vakarė sužinojau , kad vyras išvažiuoja į komandiruotę ir jei daryti IVF , jo kaip tik reikiamą dieną nebus. Tai ir atidėjom. 10c.d. palidėjau vyra į komandiruotę, o pačiai taip skaudėjo(.)(.) ir iš surnumo padariau testą (ČIA 10 C.D.
) ...bet net nespėjau padieti kad pagulėtu kai paruodė
II ir ant tiek ryškios, kad vos nenukritau. 9 ryto...panika...paskambinau dakterei...pasakė gerti dufa.
Nu ir ką lapkričio2d. pamačiau jau savo stebukliuką, o šiandien su vyru patem plakančia širdutę, mums jau 6sav ir 3 dienos
Vot tokia mano stebuklinga istorija, dar karta sorry kad taip ilgai nieko nesakiau, nes bijojau, esu dabar biuletenyje, ur dar busiu savaite, nes truputuka turejau
negeru išskėrų