Sveikinimai Olialia2001 tapus
bet kaip jums su Rudde pavyko, kokios datos vienai 09.09 d. kitai 10.10 d. buvo atlikti IUI.
QUOTE(Warwara @ 2011 11 14, 12:52)
O yra galvojime tolkas?
Visu pirma tu net mmm nesulaukei dar. Ismesk savo vadoveli!
Visu antra paleisk situacija, paleisk! O tu nepaleidi, tempi uz ausu, sugalvoji visokiu nesamoniu sau pati, jau net nezinau ka ten vyrui prisneki, gal vis gi forume daugiau, tikiuosiu!
As tau anksciau parasiau puikia ideja-varianta kodel galejo neiseiti.
O dabar geriausia ka tu gali padaryti, tai perskaityti knyga apie Skarlet O'Hara ir ismokti is jos "apie tai as pagalvosiu rytoj". Ne dabar nuspresiu ir priimsiu sprendima, o nieko negalvosiu, palauksiu sau, paziuresiu koks grazus oras lauke, pasidziaugsiu kad skaniai vakarene pagaminau. Ir mazais mazais judesiukais ismok pagaliau nusiraminti.
Kiek vienas dalykas, duotas mums gyvenime yra pamoka. Ir protingiausia butu is tos pamokos istraukti ka nors teigiamo, nors mazuliuka.
O dabar tu akivaizdziai eini is proto!!!
Visu pirma tu net mmm nesulaukei dar. Ismesk savo vadoveli!
Visu antra paleisk situacija, paleisk! O tu nepaleidi, tempi uz ausu, sugalvoji visokiu nesamoniu sau pati, jau net nezinau ka ten vyrui prisneki, gal vis gi forume daugiau, tikiuosiu!
As tau anksciau parasiau puikia ideja-varianta kodel galejo neiseiti.
O dabar geriausia ka tu gali padaryti, tai perskaityti knyga apie Skarlet O'Hara ir ismokti is jos "apie tai as pagalvosiu rytoj". Ne dabar nuspresiu ir priimsiu sprendima, o nieko negalvosiu, palauksiu sau, paziuresiu koks grazus oras lauke, pasidziaugsiu kad skaniai vakarene pagaminau. Ir mazais mazais judesiukais ismok pagaliau nusiraminti.
Kiek vienas dalykas, duotas mums gyvenime yra pamoka. Ir protingiausia butu is tos pamokos istraukti ka nors teigiamo, nors mazuliuka.
O dabar tu akivaizdziai eini is proto!!!
Kad neiseina negalvoti kol sviezia. ir is proto ejau tik uzvakar - dabar tai jau susitaikiau su padetimi. vyrui tai nieko nesakau, mes is viso sia tema nekalbam, neidomus jam procesas, jis pamate I ir jam viskas aisku, klausimu man jis neuzduoda. Ir apskritai vengiame sios temos. O del spermos kokybes.. Tai kas be ko. neblizga ji, prastokos kokybes. Nu bet vistiek jau pastoti neisejo. mmm laukiu nuo treciedienio iki penktadienio. tame tarpe.
Papildyta:
QUOTE(zuikyte03 @ 2011 11 14, 13:10)
bet kaip jums su Rudde pavyko, kokios datos vienai 09.09 d. kitai 10.10 d. buvo atlikti IUI.
Butumeme zinojusios, galetumeme 11.11 darytis IUI Tikrai pavyktu
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 14, 13:15)
Butumeme zinojusios, galetumeme 11.11 darytis IUI Tikrai pavyktu
taip iseina, kad pavyksta tokiomis dienomis gaila, kad tinkama diena pastojimui neatitinka su tokiomis datomis
QUOTE(zuikyte03 @ 2011 11 14, 13:10)
ačiu mergyt
tikrai kaip idomu , net nepastebėjau tai dabar 11 11 , 12 12, 01 01
rinkitės mergytės
QUOTE(zuikyte03 @ 2011 11 14, 13:17)
taip iseina, kad pavyksta tokiomis dienomis gaila, kad tinkama diena pastojimui neatitinka su tokiomis datomis
nu zinai, galima gi sureguliuoti, paimi, geri KT istisai, pasiskaiciuoji kad ant 12.12 butu O - ir pirmyn. o vat del 01.01 as kazkaip stiiiiipriai abejoju ar kas nors darys IUI
Olialia, o tai jau aplanke tave nestuminiai 'malonumai' pykinimo ir agurku edimo pavydale? is wc, jauciu, neislendi, ane?
olialia ir man idomukokie pozymia jau tave aplanke
nu man mm turbut ateis su dideliu trenksmu - kaip suspaus tai kairi, tai desini sona tai ohoho
nu man mm turbut ateis su dideliu trenksmu - kaip suspaus tai kairi, tai desini sona tai ohoho
nu pirmiausia (vyro dziaugsmui) turiu vietoj 2-o 4-ą (.)(.) išmerą , rytais ir vakarais labai jau skauda. Dar nugaros apača skauda, ypač po pasivaikščiuojimu. Na berods viskas, nepykino, nieko, dėl WC viena diena visai mažai lakstau, kita daugiau, bet ne taip kad pastoviai sedečiau, naktimis labai retai keliuosiu. Kol kas mano neštumas idealus, dar ir 2-ą savaitę į darbą neinu , mini atostogas. Rytoj mums lygiai 7 sav.
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 14, 14:53)
nu pirmiausia (vyro dziaugsmui) turiu vietoj 2-o 4-ą (.)(.) išmerą , rytais ir vakarais labai jau skauda. Dar nugaros apača skauda, ypač po pasivaikščiuojimu. Na berods viskas, nepykino, nieko, dėl WC viena diena visai mažai lakstau, kita daugiau, bet ne taip kad pastoviai sedečiau, naktimis labai retai keliuosiu. Kol kas mano neštumas idealus, dar ir 2-ą savaitę į darbą neinu , mini atostogas. Rytoj mums lygiai 7 sav.
kaip as tau pavydziu
Sveikutes
Maidenana, bet juk dar nera mmm, o tu jau save griauzi nezmoniskai... Taip negali, tu tik sau kenki, nueik i koki SPA centra atsipaladuok.... negali sakyt kad tau nelemta turet vaiku, nes tu visko neisbandei ir vsiko nepadarei dar del to... TAIP KAD MERGYT SUSIIMK!!!!! Dar tikrai amziu nera rodiklis, kaip kitos mergytes rase, kad uzsieni nuo 30 pradeda galvaot apie seima... visokiu pori yra, vieni teveliais tampa anksciau kiti veliau, cia nieko baisaus tame nera..
salin tokias bligas mintis!!!!, na jei vyras pries IVF, tai padarykyt pertraukele apilsekit, ir vel eikit prie IUI... BET NENULEISK RANKU!!!!!
Stiprybes TAU
Maidenana, bet juk dar nera mmm, o tu jau save griauzi nezmoniskai... Taip negali, tu tik sau kenki, nueik i koki SPA centra atsipaladuok.... negali sakyt kad tau nelemta turet vaiku, nes tu visko neisbandei ir vsiko nepadarei dar del to... TAIP KAD MERGYT SUSIIMK!!!!! Dar tikrai amziu nera rodiklis, kaip kitos mergytes rase, kad uzsieni nuo 30 pradeda galvaot apie seima... visokiu pori yra, vieni teveliais tampa anksciau kiti veliau, cia nieko baisaus tame nera..
salin tokias bligas mintis!!!!, na jei vyras pries IVF, tai padarykyt pertraukele apilsekit, ir vel eikit prie IUI... BET NENULEISK RANKU!!!!!
Stiprybes TAU
QUOTE(spinsa @ 2011 11 14, 13:38)
olialia ir man idomukokie pozymia jau tave aplanke
tai gal neateis dar.. ka? juk davaj, neateis? o tau rytoj kraujas, ane?nu man mm turbut ateis su dideliu trenksmu - kaip suspaus tai kairi, tai desini sona tai ohoho
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 14, 13:53)
pavyyyyydziuuuuuu
QUOTE(diana_j @ 2011 11 14, 14:01)
Sveikutes
Stiprybes TAU
Stiprybes TAU
aj, man jau niekas nepakenks. mmm tai bus, sian ryte NT pasidariau - nu tas pats baltas laukas ir jokio namioko i antra juostele. absoliuciai. o man siandien 12 dpi. tai kad - finito basta la comedia. nieko nebenoriu galvoti. lai buna viskas kaip yra.
Uztat labai gera fizine savijauta, niekas neduria, niekas neskauda, tik papai dideli ir grazus. nu jie skauda, bet jau maziau. vakar kazkaip pikas buvo, sian jau atsileidzia. o daugiau jokiu pilvo skausmu, jokiu nugaros skausmu ir t.t. labai gerai siuo atveju. a, tik i wc vis einu, bet as geriu labai daug vandens ir visko, kas geriama.. nu ten, gira, sultys ir t.t. tai man priklauso.
[quote=Maidenana,2011 11 14, 16:45]
tai gal neateis dar.. ka? juk davaj, neateis? o tau rytoj kraujas, ane?
pavyyyyydziuuuuuu
man sian 12dpo, NT neigiamas, bet siaip man NT gadinti tik treciadieni, tai dar palauksiu. kasdiena apsisiosiu po viena NT, o po to ziuresiu ka daryti.
pavyyyyydziuuuuuu
man sian 12dpo, NT neigiamas, bet siaip man NT gadinti tik treciadieni, tai dar palauksiu. kasdiena apsisiosiu po viena NT, o po to ziuresiu ka daryti.
[quote=spinsa,2011 11 14, 16:04]
pavyyyyydziuuuuuu
[/quote]
laikau kumstukus uz tave
pavyyyyydziuuuuuu
[/quote]
laikau kumstukus uz tave