Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(briukele @ 2011 11 13, 00:16)
na ir diskusijos cia pas jus verda... doh.gif pati ta pati patyriau ir isgyvenau, po visu keliu nepasisekusiu IUI ir IVF likau isvis be vyro,na ir nebejauna,jau perkopusi 30-meti doh.gif bet kazkaip nenukabinu nosies,nors ir sviesios ateities,t.y. - tureti normalia seima - nebematau...kartais reikia tiesiog atsijungti nuo situ visu problemu,nes kuo labiau uzsiciklini - tuo labiau stogas vaziuoja. Mylekim save 4u.gif

Na tai manes tas pats laukia. As nezinau, nenoriu buti savanaude, manau, kad reikes vyra paleisti kai jam bus link 40 kazkur. kaip tik tuo amziaus ziurima i jaunesnes, tai gal ji bus jauna, jai geriau gausis ir ji gales zaisti su IUI. nesvarbu, jei vyras uzsiveis jauna meiluze as tikrai nebusiu pries. juk vyresnis tetis vistiek tetis, o vyresne mama = mociute. vyresnis tetis yra solidu, o mama panasi i mociute - geda... Galu gale, nors vienas is musu bus laimingas. Juk geriau vienas laimingas, nei du nelaimingi, ane?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 13, 01:21)
Na tai manes tas pats laukia. As nezinau, nenoriu buti savanaude, manau, kad reikes vyra paleisti kai jam bus link 40 kazkur. kaip tik tuo amziaus ziurima i jaunesnes, tai gal ji bus jauna, jai geriau gausis ir ji gales zaisti su IUI. nesvarbu, jei vyras uzsiveis jauna meiluze as tikrai nebusiu pries. juk vyresnis tetis vistiek tetis, o vyresne mama = mociute. vyresnis tetis yra solidu, o mama panasi i mociute - geda... Galu gale, nors vienas is musu bus laimingas. Juk geriau vienas laimingas, nei du nelaimingi, ane?

Nea. Blogas poziuris. Tu pati paciausia tiek savo vyrui, tiek busimam vaikui. Kuriam dzin, kiek metu jo mamai, jei mamai jis lauktas ir mylimiausias pasauly.
Tiesa, menkiu dar nesulaukei. O duph. dar geri? Ir isvis, kiek ji gert? Man sake 15 d. krauja priduot. Bet as galvoju, kam? Jei butu neigiamas, mest duph., ar kaip? Tada menkes pareina? Susipainiojau.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 12, 23:21)

Man atrodo,kad Tau tiesiog reiketu dabar nukreipti mintis kur nors kitur,ir jeigu man taip nutiko,tai nereiskia,kad ir visiems taip turi buti. kiekvienas turi savo likima,ir niekas negali pakartot kito likimo.Kaip sakoma, rytas uz vakara protingesnis,ir , ziurek,rytoj atsibusi su naujom mintim ir visai kita nuotaika 4u.gif man taip yra buve ne viena karta. Viskas susidelios savaime,ir nereikia taip toli ziuret i prieki mirksiukas.gif As net neabejoju,kad viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 13, 00:29)
Nea. Blogas poziuris. Tu pati paciausia tiek savo vyrui, tiek busimam vaikui. Kuriam dzin, kiek metu jo mamai, jei mamai jis lauktas ir mylimiausias pasauly.
Tiesa, menkiu dar nesulaukei. O duph. dar geri? Ir isvis, kiek ji gert? Man sake 15 d. krauja priduot. Bet as galvoju, kam? Jei butu neigiamas, mest duph., ar kaip? Tada menkes pareina? Susipainiojau.
dupha geriu. gal is iprocio. kraujas man 21. jeigu mesi dupha, menkes pareis po poros dienu ir jeigu butu buves kibimas - atsikabintu. dupha reikia gerti iki kraujo arba iki menkiu. anksciau negalima mesti.
menkiu as tikrai sulauksiu, nes nesu maciusi tooookio balto testo. jokios uzuominos net ant tos vietos, kur turetu buti antras pagalys. jokios. svarus, grazus nenescios testas.

QUOTE(briukele @ 2011 11 13, 00:31)
Man atrodo,kad Tau tiesiog reiketu dabar nukreipti mintis kur nors kitur,ir jeigu man taip nutiko,tai nereiskia,kad ir visiems taip turi buti. kiekvienas turi savo likima,ir niekas negali pakartot kito likimo.Kaip sakoma, rytas uz vakara protingesnis,ir , ziurek,rytoj atsibusi su naujom mintim ir visai kita nuotaika 4u.gif man taip yra buve ne viena karta. Viskas susidelios savaime,ir nereikia taip toli ziuret i prieki mirksiukas.gif As net neabejoju,kad viskas susitvarkys 4u.gif
tu teisi, as atsibusiu su naujom mintim ir nauju gyvenimu. be vaiku. as nieko nebegaliu pakeisti, yra taip ir viskas. vyro nelaikysiu, nores eiti - tegul. bet tebunie tai buna jo sprendimas, o ne mano. nevarysiu lauk, bet ir nelaikysiu. ot man graziausias gyvenimas - likau be darbo, be namu, be vaiku, be figuros, be veido, be nieko. man net iseiti nebutu kur dabar... net drauge pakeite buta ir as nebeturiu 'savo sopkutes' pas ja. zodziu. nepilnavertiskumo kompleksas pradeda vystytis.
Atsakyti
[quote=briukele,2011 11 13, 00:16]
[quote=Maidenana,2011 11 12, 23:04]
nu o kuomi ne motyvas. Viena pati as galiu tik sutaupyti IVF, bet tikrai viena pati as jo nepasidarysiu.
mes neturime nei vieno. nei is buvusiu santykiu, nei dabar. As tai busiu, vis lauksiu nauju reportazu su II. As tikrai jau nebebusiu nestuke smile.gif Deja, bet tiesai i akis man ziureti nera baisu. Pasvajojome apie vaika, padareme, nesigavo ir gyvenam toliau.

na ir diskusijos cia pas jus verda... doh.gif pati ta pati patyriau ir isgyvenau, po visu keliu nepasisekusiu IUI ir IVF likau isvis be vyro,na ir nebejauna,jau perkopusi 30-meti doh.gif bet kazkaip nenukabinu nosies,nors ir sviesios ateities,t.y. - tureti normalia seima - nebematau...kartais reikia tiesiog atsijungti nuo situ visu problemu,nes kuo labiau uzsiciklini - tuo labiau stogas vaziuoja. Mylekim save 4u.gif
[/quote]
O tai ka nuo 30 metu jau senatve prasideda g.gif ? Merginos, gi ne 19 amziuj gyvenam.. Vakaru europpoje zmones tokiu metu tik apie seima pradeda galvot.
Maidenana, o is kur tavo vyras taip gerai zino, ko tas D nori ir ko nenori mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 13, 01:48)
dupha geriu. gal is iprocio. kraujas man 21. jeigu mesi dupha, menkes pareis po poros dienu ir jeigu butu buves kibimas - atsikabintu. dupha reikia gerti iki kraujo arba iki menkiu. anksciau negalima mesti.
menkiu as tikrai sulauksiu, nes nesu maciusi tooookio balto testo. jokios uzuominos net ant tos vietos, kur turetu buti antras pagalys. jokios. svarus, grazus nenescios testas.
tu teisi, as atsibusiu su naujom mintim ir nauju gyvenimu. be vaiku. as nieko nebegaliu pakeisti, yra taip ir viskas. vyro nelaikysiu, nores eiti - tegul. bet tebunie tai buna jo sprendimas, o ne mano. nevarysiu lauk, bet ir nelaikysiu. ot man graziausias gyvenimas - likau be darbo, be namu, be vaiku, be figuros, be veido, be nieko. man net iseiti nebutu kur dabar... net drauge pakeite buta ir as nebeturiu 'savo sopkutes' pas ja. zodziu. nepilnavertiskumo kompleksas pradeda vystytis.

Bet tai krauja eisi daryt si men? Juk testai tikrai nera 100% patikimi. Buna gi labai ilgai nerodo.
Tau dabar tiesiog per daug visko susidejo. Be to, gydytoja uzkele lukescius . Bet jei net nieko nebesiimsi, o vyro turtas ir toliau bus kaip per paskutine IUI, tu ir naturaliai pastosi. Tiesa, o LP tau nesiule daryt?
As sianakt sapnavau testus. Teigiamus. Ir labai ryskius. Tai dabar tiksliai zinau, kad butu neigiami, nes sapnuoju nuolat atvirksciai biggrin.gif
Papildyta:
Merginos, jus cia visos testuojates. Tai jei neigiami, vistiek krauja nusileidziat patvirtinimui? Ir kaip su tuo duph? Kol nemeti, neprasideda menkes, ar blogai supratau?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 13, 00:21)

STOOOOOOOOOOP stabdik mergyt arklius, nu kas cia per mintys pas tave blink.gif , visu pirma ar tu nepagalvojai, kad vyras nenori jokios kitos moters, nes myli butent tave ir su tavim nori susilaukti vaiku.???a?Antras dalykas kodel nepagalvoji, kad gali ivykti taip, kad pastosi naturaliai???kai zmones pamirsta apie visokius planavimus tai ir ivyksta stebuklas. Juk tavo vyras nera nevaisingas.
Trecia juk dar nera mmm ir negali tvirtinti, kad nepavyko schmoll.gif
Turiu pazistama, kuri pastojo po n darytu kartu IUI, jau buvo praradusi vilti, o vat paskutinis 10 berods IUI jai buvo skemingas ir tai 12 DPI NT jai nieko nerode net vaiduokliuko, bet ji padare HCG ir skaiciukas jau buvo 16 dabar jai 20 savaiteliu smile.gif
Nesuprantu kodel tavo vyras pries ivf?nu suprantu dar, kad pries donora nu bet pries pagalbine apvaisinimo procedura, gal tu jam paaiskink viska geriau, gal jam tai kosmosas, juk vyrai apie tai nieko nesupranta ir nesigilina.
Teisingai viena mergaite cia parase Europoje tik po 30 pradeda galvoti apie seima, gimdo po 35 nu ir kas, uzauga juk vaikai.
Ir kol viska neisbandisi nesakik, kad tau nelemta tureti vaiku schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 12, 23:24)
reiskia, D nenori, tu buvai pastojusi du kartus siais metais, bet niekas nesigavo, reiskia, nelemta.. Stai tokie motyvai. As ta pati jau simta kartu pagalvojau. Tiek to. is iprocio pasibusiu dar su jumis kol visos pastosite, o toliau jau keliausiu savo keliais..

Dievo keliai nezinomi ir tavo vyras kaip ir tu negalit zinoti ka Dievulis nori ar nenori, kam lemta, o kam ne. Kai maziausiai tikiesi ir ivyksta stebuklas tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasidariau testa- neistveriau biggrin.gif. Neigiamu neigiamiausias. Man snd 16dpi. Ir tiesa, man niekada nebuna vaiduokliu. Visada baltas svarus testukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 13 lapkričio 2011 - 09:27
QUOTE(Shira @ 2011 11 13, 10:26)
Pasidariau testa- neistveriau biggrin.gif.  Neigiamu neigiamiausias. Man snd 16dpi. Ir tiesa, man niekada nebuna vaiduokliu. Visada baltas svarus testukas.

labai gaila verysad.gif 4u.gif tai dabar zigiuok i kita cikla, kuris bus TEIGIAMAS mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, jus cia visos testuojates. Tai jei neigiami, vistiek krauja nusileidziat patvirtinimui? Ir kaip su tuo duph? Kol nemeti, neprasideda menkes, ar blogai supratau?
[/quote]
As po IVF nuleisdavau krauja,nors testai buvo neigiami...hcg gali parodyt,ar buvo kabinimas...Duphastonas tikrai neturi itakos memem...gali nebegert,kai tikrai isitikinsi,kad nepastojai,nu kai memes ateis.
Atsakyti
Maidenana
As nezinau, nenoriu buti savanaude, manau, kad reikes vyra paleisti kai jam bus link 40 kazkur. kaip tik tuo amziaus ziurima i jaunesnes, tai gal ji bus jauna, jai geriau gausis ir ji gales zaisti su IUI. nesvarbu, jei vyras uzsiveis jauna meiluze as tikrai nebusiu pries. juk vyresnis tetis vistiek tetis, o vyresne mama = mociute. vyresnis tetis yra solidu, o mama panasi i mociute - geda... Galu gale, nors vienas is musu bus laimingas. Juk geriau vienas laimingas, nei du nelaimingi, ane?

O as zinau blink.gif Suprantu, kad tau labai abidna, kad geras IUI nepasiseke (nors nesuprantu, kaip 11-11 DPI galima taip vienareiksmiskai teigti, dzin' kaip ten tau buvo anksciau), bet... Problemos yra pas vyra, vyro turtas itakuoja ne atik pastojimi kaip fakta, bet ir embriono kokybe (50 proc ne menkas procentukas ar ne?). Vyro turtas tik-tik atsistate, gi nedare issamaus tyrimo, gal ten vydui tie embrionai nekokie, gal del to nevyksta apvaisinimas, o jei ir vyksta, tai kokybe tokia, kad nesivysto toliau? Kas per mintis pas tave? blink.gif blink.gif blink.gif Meiluze... paleisti... Hernia, nesikeikiant. Negraziai pasakysiu, bet nuo kito, sveiko vyro tu pastoti gal galesi viens-du. Tai kodel tu sedi ir griauzi saves, ka? Kodel tiesiog nepadaryti pertrauka ir tiek? Viskas musu galvoje, o tavo blaskimas ir tavo negatyvumas itakuoja tavo situacija tar daugiau nei vyro turtas itakuoja rezultatui.
Jei pagal mano miegstama matematika, tai pas tave 50 proc vyras ten su savo turtu gadina, o likusias 60 bigsmile.gif tu su savo mintim.
Siam momentui nera galimybu judeti toliau, tai gal uz metu tas galimybes bus. Ir koks esminis tada skirtumas 34 ar 35 tapti mama?

Sorry, kad as ne AZ rasau. Ir pikti ant situacijos tu turi pilna teise, bet jau isvados tavo nerealiai keistos.
Paglvok, per ta visa drastiska planavima vyras tavo sveikata tik pagerino (ir valio tarp kitko), o tu? Ka tu pagerinai? Sveikata? Psichika? Ne! Ir kokia teise tu turi apie save taip galvoti ir sau toki gyvenima isivaizduoti? Je itu save nemylesi, as myles? O gi niekas!!! Ты себя не на помойке нашла в конце концов!
Esi didele mergaite ir turi surasti savyje jegu mastyti protingai ir blaiviai. Ir optimistiskai, nes ir taip daug negatyvo aplink musu yra. O meile, pasitikejimas, tikra seima yra tokia branginybe, kuria reikia visom jiegom tausoti, o ne griauti savo rankom! Jei tai seima.

Damos. Gyvenimas toks grazus ir toks ilgas. Ir sioje bedoje, i kuria mes dvisi ikliuvom reikia ieskoti nors truputuka svesos . O kai surandi ta truputuka, tai svesa tik dideja!

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 13, 12:08)
Maidenana

O as zinau  blink.gif  Suprantu, kad tau labai abidna, kad geras IUI nepasiseke (nors nesuprantu, kaip 11-11 DPI galima taip vienareiksmiskai teigti, dzin' kaip ten tau buvo anksciau), bet... Problemos yra pas vyra, vyro turtas itakuoja ne atik pastojimi kaip fakta, bet ir embriono kokybe (50 proc ne menkas procentukas ar ne?). Vyro turtas tik-tik atsistate, gi nedare issamaus tyrimo, gal ten vydui tie embrionai nekokie, gal del to nevyksta apvaisinimas, o jei ir vyksta, tai kokybe tokia, kad nesivysto toliau? Kas per mintis pas tave?  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Meiluze... paleisti... Hernia, nesikeikiant. Negraziai pasakysiu, bet nuo kito, sveiko vyro tu pastoti gal galesi viens-du. Tai kodel tu sedi ir griauzi saves, ka? Kodel tiesiog nepadaryti pertrauka ir tiek? Viskas musu galvoje, o tavo blaskimas ir tavo negatyvumas itakuoja tavo situacija tar daugiau nei vyro turtas itakuoja rezultatui.
Jei pagal mano miegstama matematika, tai pas tave 50 proc vyras ten su savo turtu gadina, o likusias 60  bigsmile.gif  tu su savo mintim.
Siam momentui nera galimybu judeti toliau, tai gal uz metu tas galimybes bus. Ir koks esminis tada skirtumas 34 ar 35 tapti mama?

Sorry, kad as ne AZ rasau. Ir pikti ant situacijos tu turi pilna teise, bet jau isvados tavo nerealiai keistos.
Paglvok, per ta visa drastiska planavima vyras tavo sveikata tik pagerino (ir valio tarp kitko), o tu? Ka tu pagerinai? Sveikata? Psichika? Ne! Ir kokia teise tu turi apie save taip galvoti ir sau toki gyvenima isivaizduoti? Je itu save nemylesi, as myles? O gi niekas!!! Ты себя не на помойке нашла в конце концов!
Esi didele mergaite ir turi surasti savyje jegu mastyti protingai ir  blaiviai. Ir optimistiskai, nes ir taip daug negatyvo aplink musu yra. O meile, pasitikejimas, tikra seima yra tokia branginybe, kuria reikia visom jiegom tausoti, o ne griauti savo rankom! Jei tai seima.

Damos. Gyvenimas toks grazus ir toks ilgas. Ir sioje bedoje, i kuria mes dvisi ikliuvom reikia ieskoti nors truputuka svesos . O kai surandi ta truputuka, tai svesa tik dideja!

Labai protingos mintys drinks_cheers.gif
Atsakyti