QUOTE(Irėnė @ 2011 11 12, 23:28)
bože moy
nu ir motyvas
bet žiūriu tau vėl biškį užėjo
valdykis mergyt
ir vyra valdyk
cia jums abiems
nu o kuomi ne motyvas. Viena pati as galiu tik sutaupyti IVF, bet tikrai viena pati as jo nepasidarysiu.
QUOTE(Shira @ 2011 11 12, 23:30)
Cha...Dar vienas. Maniskis sako - tai gal taip turi buti, kad turim turet tik viena vaika. As tai nesutinku. Niekas nezino, kaip turi buti. Uztat mes gerai zinom, ko norim ir ko mums reikia iki pilnos laimes. Maidenana, buk su mumis, jei prisizadejai. Net kai busi nestuke, busi cia, jei mes dar ne visos turesim savo svajones isciose.
mes neturime nei vieno. nei is buvusiu santykiu, nei dabar. As tai busiu, vis lauksiu nauju reportazu su II. As tikrai jau nebebusiu nestuke
Deja, bet tiesai i akis man ziureti nera baisu. Pasvajojome apie vaika, padareme, nesigavo ir gyvenam toliau.
QUOTE(spinsa @ 2011 11 12, 23:34)
oi
Maidenana atrodo kad tavo lupomis kalba mano vyras
taip jis kalbejo seniau, o dabar pakeite nuomone visai kitu kampu. tiesiog lauk, pamatysi kaip taviskis kalbes kitaip. tam reikia laiko
Gal jums dar laikas leidzia. jeigu as dabar bucviau nescia, man sulaukius 40-ties, vaikui butu 5. jis net i mokykla dar neeitu. Apie ka mes kalbame. ne jau, pavelavome.
QUOTE(Shira @ 2011 11 12, 23:36)
Cia as truputi gal nesutikciau. Nesivaldyk, isliek geriau viska- nusivylima, liudesi, viska, ka neigiamo dabar jauti. Nes labai normalu taip jaustis. Ir vistiek ateis diena, kai tu vel noresi pabandyti
Aciu, bet vargiai. na, nebent busiu pamirsusi si hormonu ir ND pagal grafika maratona, savo 10 ir 22 val kai zut-but reikia dupho su estrofemu.. Zmona-isterike dar niekad taikos i seima neatnese. o mane tie hormonai per savijauta labai ismusa.
apie isivaikinima kalbejome. ta prasme, vyras nori isivaikinti. as nenoriu. norejau savo - aiskaus, aiskiu genu, panasaus i mus ir t.t. o svetimas taip ir bus svetimas. geriau jau socialinie darbuotoja i vaiku namus eisiu dirbti. vis daugiau naudos.
Papildyta:
Che, prisimenu S zodzius - 'tikrai bus nestumas - kitaip buti negali'. nes viskas buvo idealu. Idealaus dydzio foliai, du vnt., ideali gleivine - viskas idealu. Ple, per stebukla nepastojau. Atsitiko ir man.. stebuklas. antistebuklas, tiksliau.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.