Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Jeeeh, kaip faina smile.gif rolleyes.gif

olialia, o nekankina klausimas "nu kodel as anksciau to kaklelio nepraplatinau?" nes man dabar tik tokia mintis... Pasirodo, kiek mazai tereikejo, ka?!

Merginos, is vis delto, stebuklai aptinka kai to nelaukiam, nesitikim, atsipalaidavusios gyvenam ir tiesiog padedam siek tiek gamtai smile.gif matot, ir aliukas, ir vyniukas, ir lengvas gyvenimas, ir planai - ogi, pasirodo - tiek tereikia. Gal mums maziau reiktu pozymiu ieskoti, o atlikus IUI tiesiog gyventi smile.gif

Olialia, o tai kaip ten su tais papais atsitiko? Sakei, kad itartinai suskaudejo ir nasarom testa pasidarei. Ar cia jie tau per viena nakti taip? Ar anksciau nepatogumus pastebejai? Mes gi izvalgios, pirmas NT spalio 31 - hellowiiiiinas gi, ka? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 11 lapkričio 2011 - 21:02
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 11, 21:57)
Jeeeh, kaip faina smile.gif  rolleyes.gif

Olialia, o tai kaip ten su tais papais atsitiko? Sakei, kad itartinai suskaudejo ir nasarom testa pasidarei. Ar cia jie tau per viena nakti taip? Ar anksciau nepatogumus pastebejai? Mes gi izvalgios, pirmas NT spalio 31 - hellowiiiiinas gi, ka? laugh.gif

dabar reikia mistines datas siekti biggrin.gif mums IUI dare 10 10 biggrin.gif
mano papai nekada neskaudejo pries mmm, tai visai nebudingas man pozymis, o vat butent ta nakti net nuo skausmo negalejau megoti, ir man taip keista pasirode, tai ir padariau testa, o isivaizduojat, vyras Graikyjoje, komanderuoteje, ir jam vakare per skaipa rodau t1 test1, o jis nesupranta, kaip taip...o po to dar zvengem, reikejo jam senai po IUI kur nors vaziuoti biggrin.gif

o del kaklelio tu teisi, kai dare LP su histero, truputuka tik praplatino, ir butent tada ir buvo kibimas, o dabar praplatino kiek galejo net 12cm buvo, po to aisku sumazejo, ir S taip ir pasake, vot pamatysi tau to ir reikes
Papildyta:
QUOTE(REVO @ 2011 11 11, 21:53)
Sveikinimai 4u.gif pagaliau wub.gif as jau kokia savaite vis kai skaitau jusu skyreli, taip ir knieti uzklausti kaip tau sekasi, nes atsimenu, kad grizai prie dar vieno IUI, o ziniu po to jokiu, tik itartina tyla, gerai kad ta tyla i gera thumbup.gif pagaliau ir IUI skyrelis atsigauna drinks_cheers.gif

dabar reikia kad kitoms mergaitems pasisektu ir tempti is cia i nestuke.gif skyreli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 11, 22:59)
dabar reikia mistines datas siekti  biggrin.gif  mums IUI dare 10 10  biggrin.gif
mano papai nekada neskaudejo pries mmm, tai visai nebudingas man pozymis, o vat butent ta nakti net nuo skausmo negalejau megoti, ir man taip keista pasirode, tai ir padariau testa, o isivaizduojat, vyras Graikyjoje, komanderuoteje, ir jam vakare per skaipa rodau t1 test1, o jis nesupranta, kaip taip...o po to dar zvengem, reikejo jam senai po IUI kur nors vaziuoti  biggrin.gif

o del kaklelio tu teisi, kai dare LP su histero, truputuka tik praplatino, ir butent tada ir buvo kibimas, o dabar praplatino kiek galejo net 12cm buvo, po to aisku sumazejo, ir S taip ir pasake, vot pamatysi tau to ir reikes

aaa, nu man tai visada papai skauda. o tas skausmas tau staiga taip ir pasireiske per viena nakti?
jooooo, gerai cia jums su ta komandiruote smile.gif O tu nesidarei NT po 10.10? Aj, 5 dienom anksciau parsivilko nelabosios, tai, itariu, net nesvarstei galimo nestumo. Cia kai musu klausei katra 11.02 eina pas S? biggrin.gif Ple, viska prisimenu smile.gif labai dziaugiuosi uz tave. nieko nesakau tol, kol nebus 16 savaiciu ir itin superinio virusiuko is echo nuotraukos. Eik miegoti, kleckui jau laikas smile.gif
Atsakyti
olialia2001 jau skaitydama pirmąją tavo žinutę šiandien pastebėjau, kad save paraudoninai sąrašiuke biggrin.gif o vėliau parašei tą gražią ir labai keistą savo sėkmės istoriją thumbup.gif , va, va pastabumas manęs neapgavo tau tikrai pasisekė, valiooooooooooooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif saugok save ir lelių labai, nesikelk iš lovos jei negalima, kad tik viskas gerai tau ir mažiukui būtų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maazzyyllee: 11 lapkričio 2011 - 22:36
Olialia, nu stebuklas ir ne kitaip. SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nu esu girdėjusi apie mmm nestuke.gif metu, bet tikrai nemaniau, kad jos gali būti tikros blink.gif
Atsakyti
Puk, ir as taip negalvojau. nebent Olialia apturejo 2 O per viena cikla. As esu turejusi 2 O, viena naturaliu foliu, kita - uzaugintu, bet man nepasiseke. t.y. pasiseke, bet ne taip kaip olialiaceckai smile.gif bet vistiek labai dziugu!!! bigsmile.gif ir didelis Valio!!!
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 11, 23:47)
Puk, ir as taip negalvojau. nebent Olialia apturejo 2 O per viena cikla. As esu turejusi 2 O, viena naturaliu foliu, kita - uzaugintu, bet man nepasiseke. t.y. pasiseke, bet ne taip kaip olialiaceckai smile.gif  bet vistiek labai dziugu!!!  bigsmile.gif  ir didelis Valio!!!

Na kažin kaip ten su tom O, bet faktas tas, kad net gleivinei atsidalinus žirniukas išsilaikė, turbūt gilioje kertelėje pasislėpęs buvo thumbup.gif

Olialia, o kaip S tai paaiškino, na dėl tokių mmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 11 12, 00:18)
Na kažin kaip ten su tom O, bet faktas tas, kad net gleivinei atsidalinus žirniukas išsilaikė, turbūt gilioje kertelėje pasislėpęs buvo thumbup.gif

Olialia, o kaip S tai paaiškino, na dėl tokių mmm g.gif

man antra O ne galejo buti, nes zirniukas atitinka buten IUI darymo dienai pagal visus parametrus

jinai pasake kad taip gali buti jai net vienai mergickai buvo po IVF, net 2ciklus buvo mmm. Bet pasake cia nera gerai ir kad guleciau dabar kiek imanoma daugiau.
O man dar kilo tokia mintys, gal buvo 2 kleckiuku, nes per IUI vienas folis jau ovuliavo, o antras jau ant ribos buvo, ir antras tiesiog neprisikabino kaip reikia ir su mmm issiplove g.gif

s6eip turiu jau net 3 nuotraukytes, bet kol kas nerodysiu, nes ner ten kuo ir matyt biggrin.gif , kaip jau bus daugiau savaiciu, tai idesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 11 lapkričio 2011 - 23:48
[quote=Maidenana,2011 11 11, 01:16]
2 tabletes dupho iskarto? tai 4 is viso per para? tai koks tavo PRG? blink.gif blink.gif

Man liepė gerti dvi tabletes vakarais, per dieną gaunasi du duphastono. PRG pas mane ant ribos. Aš tai iškesiu iki sekmadienio dėl NT, irgi turiu nebrangių ir jautrių užsipirkusi. Kiek pamenu po paskutinės tabletės duphastono, mmm parsivilkdavo po dviejų, trijų dienų. Tiek ilgai neiškęsiu neišsityrusi. Nuo sekmadienio turbūt kasdien tikrinsiuosi.

Na laukiu žinių iš tavęs rytoj. Laikau kumščius.

O jūs, mergytės, testus tik rytiniu šlapimu tikrinat, ar bet kada, kai išbūnat nesišlapinę, nevalgę ir negėrę 4 val.?
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 11, 19:53)
visiskai, per diena reikejo kaip visada, 2-3 iklotus i diena, neteplioja o ejo kraujas normaliai, ne rudai, grynai menesines, vienintelis skirtumas, man visada prie pabaigos kokia 3-4 diena yra skausminga, si karta viskas praejo be skausmu

sveikinu, tikrai reta tokia istorija - bet už tai kokia stebuklinga bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=olialia2001,2011 11 11, 17:36]
na ką mergytės, jai jau stebuklinga diena, tai ir bus jums stebuklinga pasaka, dabar atsisėdom ir klausom.

va čia tai stebuklai blink.gif thumbup.gif Net sunku patikėt. Žodžių trūksta. Nerealiai čia blink.gif Na ačiū, kad pasisakei, kad ir vėliau. Sveikatytės tau ir pilvinukui 4u.gif 4u.gif

Gal pasirodysiu nepopuliari, bet aš tavo vietoj būdama, kuo toliau nuo kompo , ypač nešiojamo ir lovoje, laikyčiausi. Pailsėk nuo SM tą savaitę, paskaityk kokią knygą, kleckui nuo to bus tik geriau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 12 lapkričio 2011 - 00:37
Maidenana laukiam geru naujienu ax.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti