Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(diana_j @ 2011 11 11, 18:42)

diana_j, 11 Lap 2011 - 18:42, parašė:

diana_j, 11 Lap 2011 - 18:42, parašė:

didziausi sveikinimai
clap.gif  ploja.gif net asara nuredejo beskaitant, jetau kaip fainai  thumbup.gif

bet va visdelto net mmm buna nestumo metu doh.gif , o tos mmm buvo visiskai tokios kaip visad budavo, visiskai niekuo nesiskyre?

didziausi sveikinimai
clap.gif  ploja.gif net asara nuredejo beskaitant, jetau kaip fainai  thumbup.gif

bet va visdelto net mmm buna nestumo metu doh.gif , o tos mmm buvo visiskai tokios kaip visad budavo, visiskai niekuo nesiskyre?

visiskai, per diena reikejo kaip visada, 2-3 iklotus i diena, neteplioja o ejo kraujas normaliai, ne rudai, grynai menesines, vienintelis skirtumas, man visada prie pabaigos kokia 3-4 diena yra skausminga, si karta viskas praejo be skausmu
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 11, 17:00)

olialia2001, 11 Lap 2011 - 17:00, parašė:

olialia2001, 11 Lap 2011 - 17:00, parašė:

ačiu mergytės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
linkiu kad JUMS ŠITOS KALĖDOS atneštu kiekvienai po stebukliuką (o kas labai nori ir ne vieną)

p.s. aš dar neprapulsiu, gi sąrašiuką prižiūrėsiu, kol galiu, nors man paskelbtas gulimas režimas...tai gi yra ir nešiuojimi kompai  biggrin.gif

ačiu mergytės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
linkiu kad JUMS ŠITOS KALĖDOS atneštu kiekvienai po stebukliuką (o kas labai nori ir ne vieną)

p.s. aš dar neprapulsiu, gi sąrašiuką prižiūrėsiu, kol galiu, nors man paskelbtas gulimas režimas...tai gi yra ir nešiuojimi kompai  biggrin.gif

Olialia, Sveikinimai dar karta clap.gif clap.gif clap.gif . Isjudinai ledus siame skyrelyje, nu merginos greitai dabar gaudykit savo stebukliukus ir i nestuke.gif skyreli. Virusuoju 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
olialia2001 sveikinimai didziausi wub.gif wub.gif
tikrai pagerinta istorija 4u.gif
Atsakyti
OLIALIA sveikinu nestuke.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 11, 18:36)

olialia2001, 11 Lap 2011 - 18:36, parašė:

olialia2001, 11 Lap 2011 - 18:36, parašė:

na ką mergytės, jai jau stebuklinga diena, tai ir bus jums stebuklinga pasaka, dabar atsisėdom ir klausom.
...senai senai čia buvo, po nepavykusiu 6IUI, nusprendėm mes su daktare daryti arba 7IUI arba IVF, bet todėl kad folių užauga tik 2 kokybyški (ir taip vienas mažesnis, kitas didesnis) tai nusprendem daryti IUI. O tuo metu (kas atsimėna) labai susirgau, peršaliai, bet (atleiskit man mergytės(stovių ant kelenų) kad Jums nepasakiai) nusprendem vis dėl to padaryti 7-ą ir paskutinė IUI. Ir ką...po 10DPI prasidėjo mmm, TIKROS 5 dienos pilo kaip reikia ir dar dvi tepliojo. Užsirašiau 2c.d pas daktarę, bet vakarė sužinojau , kad vyras išvažiuoja į komandiruotę ir jei daryti IVF , jo kaip tik reikiamą dieną nebus. Tai ir atidėjom. 10c.d. palidėjau vyra į komandiruotę, o pačiai taip skaudėjo(.)(.) ir iš surnumo padariau testą (ČIA 10 C.D.  doh.gif  ) ...bet net nespėjau padieti kad pagulėtu kai paruodė II ir ant tiek ryškios, kad vos nenukritau. 9 ryto...panika...paskambinau dakterei...pasakė gerti dufa.
Nu ir ką lapkričio2d. pamačiau jau savo stebukliuką, o šiandien su vyru patem plakančia širdutę, mums jau 6sav ir 3 dienos  wub.gif
Vot tokia mano stebuklinga istorija, dar karta sorry kad taip ilgai nieko nesakiau, nes bijojau, esu dabar biuletenyje, ur dar busiu savaite, nes truputuka turejau negeru išskėrų

na ką mergytės, jai jau stebuklinga diena, tai ir bus jums stebuklinga pasaka, dabar atsisėdom ir klausom.
...senai senai čia buvo, po nepavykusiu 6IUI, nusprendėm mes su daktare daryti arba 7IUI arba IVF, bet todėl kad folių užauga tik 2 kokybyški (ir taip vienas mažesnis, kitas didesnis) tai nusprendem daryti IUI. O tuo metu (kas atsimėna) labai susirgau, peršaliai, bet (atleiskit man mergytės(stovių ant kelenų) kad Jums nepasakiai) nusprendem vis dėl to padaryti 7-ą ir paskutinė IUI. Ir ką...po 10DPI prasidėjo mmm, TIKROS 5 dienos pilo kaip reikia ir dar dvi tepliojo. Užsirašiau 2c.d pas daktarę, bet vakarė sužinojau , kad vyras išvažiuoja į komandiruotę ir jei daryti IVF , jo kaip tik reikiamą dieną nebus. Tai ir atidėjom. 10c.d. palidėjau vyra į komandiruotę, o pačiai taip skaudėjo(.)(.) ir iš surnumo padariau testą (ČIA 10 C.D.  doh.gif  ) ...bet net nespėjau padieti kad pagulėtu kai paruodė II ir ant tiek ryškios, kad vos nenukritau. 9 ryto...panika...paskambinau dakterei...pasakė gerti dufa.
Nu ir ką lapkričio2d. pamačiau jau savo stebukliuką, o šiandien su vyru patem plakančia širdutę, mums jau 6sav ir 3 dienos  wub.gif
Vot tokia mano stebuklinga istorija, dar karta sorry kad taip ilgai nieko nesakiau, nes bijojau, esu dabar biuletenyje, ur dar busiu savaite, nes truputuka turejau negeru išskėrų

Sveikinimai didziausi wub.gif wub.gif nieko nezinau man pirmai kad butu virusas biggrin.gif siandien startavau su IVF
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruziukas1: 11 lapkričio 2011 - 19:10
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 11, 20:10)

boruziukas1, 11 Lap 2011 - 20:10, parašė:

Sveikinimai didziausi  wub.gif  wub.gif  nieko nezinau man pirmai kad butu virusas  biggrin.gif  siandien startavau su IVF

Sveikinimai didziausi  wub.gif  wub.gif  nieko nezinau man pirmai kad butu virusas  biggrin.gif  siandien startavau su IVF

Butinai , tau special nuo manes, dar savaitele palaukit, ir virusosiu ,nes dar turiu baime
Atsakyti
Bet kaip smagu nebe vienai raudonuoti biggrin.gif
Atsakyti
olialia sveikinuuu valioooo thumbup.gif

o ka as sakiau, siandien stebuklu diena ax.gif jeeee
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 11, 20:10)

Tau asmeniskai dar ir nuo manes 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 11, 21:48)

Rudde, 11 Lap 2011 - 21:48, parašė:

Rudde, 11 Lap 2011 - 21:48, parašė:

Tau asmeniskai dar ir nuo manes  2.gif  2.gif

Tau asmeniskai dar ir nuo manes  2.gif  2.gif

o cia specialiai man isvajoti dvynukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2011 11 11, 19:03)

indry, 11 Lap 2011 - 19:03, parašė:

indry, 11 Lap 2011 - 19:03, parašė:

Olialia, Sveikinimai dar karta clap.gif  clap.gif  clap.gif  . Isjudinai ledus siame skyrelyje, nu merginos greitai dabar gaudykit savo stebukliukus ir i  nestuke.gif skyreli. Virusuoju 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Olialia, Sveikinimai dar karta clap.gif  clap.gif  clap.gif  . Isjudinai ledus siame skyrelyje, nu merginos greitai dabar gaudykit savo stebukliukus ir i  nestuke.gif skyreli. Virusuoju 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

viena jamu thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 11, 18:53)

olialia2001, 11 Lap 2011 - 18:53, parašė:

olialia2001, 11 Lap 2011 - 18:53, parašė:

visiskai, per diena reikejo kaip visada, 2-3 iklotus i diena, neteplioja o ejo kraujas normaliai, ne rudai, grynai menesines, vienintelis skirtumas, man visada prie pabaigos kokia 3-4 diena yra skausminga, si karta viskas praejo be skausmu

na bet geras, sulaukus mmm dar gali but sansiukas sioks toks thumbup.gif

sekmingo ir lengvo nestumo tau wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 11, 17:36)

olialia2001, 11 Lap 2011 - 17:36, parašė:

olialia2001, 11 Lap 2011 - 17:36, parašė:

Sveikinimai 4u.gif pagaliau wub.gif as jau kokia savaite vis kai skaitau jusu skyreli, taip ir knieti uzklausti kaip tau sekasi, nes atsimenu, kad grizai prie dar vieno IUI, o ziniu po to jokiu, tik itartina tyla, gerai kad ta tyla i gera thumbup.gif pagaliau ir IUI skyrelis atsigauna drinks_cheers.gif
Atsakyti